Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Mateusz Bogusz
    Målgivende: Kwadwo Opoku
    Mateusz Bogusz setter ballen i nettet og LA FC leder nå 1-0. Kwadwo Opoku var nest sist på ballen.
    1'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    LA FC angriper, men Ted Unkel blåser for offside.
    3'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    4'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    4'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders angriper på Banc of California Stadium, men Raul Ruidiaz header utenfor.
    4'
    I Los Angeles slår Mateusz Bogusz en corner fra høyre.
    6'
    Ryan Hollingshead
    LA FC angriper på Banc of California Stadium. Ryan Hollingshead header utenfor.
    6'
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Raul Ruidiaz avslutter utenfor.
    8'
    Dommer Ted Unkel venter med å sette i gang spillet fordi Leo Chu ligger nede.
    13'
    Leo Chu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Banc of California Stadium.
    14'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    20'
    Yeimar Gomez Andrade
    Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Kwadwo Opoku
    LA FC angriper, men avslutningen til Kwadwo Opoku går utenfor.
    21'
    John McCarthy
    22'
    Seattle Sounders fosser forover og Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    22'
    23'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men LA FC klarerer.
    23'
    23'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    27'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    29'
    Mateusz Bogusz (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    29'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    30'
    Carlos Vela (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    31'
    Ryan Hollingshead (LA FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    31'
    32'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA FC.
    32'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    35'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Kwadwo Opoku (LA FC) får et gult kort av dommer Ted Unkel.
    35'
    Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    38'
    Ted Unkel tildeler LA FC en corner. Carlos Vela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    41'
    43'
    Diego Palacios
    Diego Palacios (LA FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Denis Bouanga
    LA FC angriper i Los Angeles. Denis Bouanga fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    48'
    48'
    Frispark LA FC.
    50'
    Joao Paulo (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    51'
    Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Ted Unkel tildeler Seattle Sounders en corner. Joao Paulo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    52'
    53'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Stipe Biuk
    Ut: Denis Bouanga
    Steven Cherundolo gjør dagens første bytte i Los Angeles, når han tar ut Denis Bouanga og setter inn Stipe Biuk.
    59'
    61'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nicolas Lodeiro
    Dommer Ted Unkel gir Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) et gult kort.
    61'
    62'
    Frispark til LA FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    63'
    Carlos Vela
    Sjanse i Los Angeles! Carlos Vela (LA FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Ted Unkel tildeler Seattle Sounders en corner. Raul Ruidiaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Mateusz Bogusz (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    70'
    Stefan Frei
    70'
    Mateusz Bogusz
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Mateusz Bogusz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Inn: Jose Cifuentes
    Ut: Carlos Vela
    Bytte for LA FC. Jose Cifuentes kommer inn for Carlos Vela på Banc of California Stadium.
    71'
    72'
    73'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Cody Baker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Reed Baker-Whiting, mens Cody Baker tar plass på benken.