2-0
2-1
De La Vega73' (Str.)
    Jordan Morris
    Sjanse til Seattle Sounders! Jordan Morris er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Cristian Olivera
    LA FC angriper. Cristian Olivera får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Raul Ruidiaz
    Seattle Sounders fosser forover og Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    4'
    Frispark Seattle Sounders.
    6'
    Wesley Costa tildeler Seattle Sounders en corner. Alex Roldan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Eduard Atuesta
    LA FC angriper i Los Angeles. Eduard Atuesta fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Wesley Costa signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    12'
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær LA FCs målområde.
    14'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    15'
    15'
    Timothy Tillmann
    Sjanse til LA FC! Timothy Tillmann er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    16'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Denis Bouanga
    Målsjanse! Denis Bouanga (LA FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    21'
    Denis Bouanga skyter i tverrliggeren! Veldig nære for LA FC.
    23'
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Raul Ruidiaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    25'
    LA FC avanserer forover i Los Angeles. Denis Bouanga avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    26'
    Cristian Olivera (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    28'
    Eduard Atuesta (LA FC) slår en corner fra venstre side på Banc of California Stadium.
    30'
    I Los Angeles slår Eduard Atuesta en corner fra høyre.
    31'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Eduard Atuesta (LA FC) løfter inn en corner fra venstre på Banc of California Stadium.
    33'
    33'
    Jackson Ragen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    34'
    Jackson Ragen er på beina igjen og fortsetter kampen på Banc of California Stadium.
    35'
    36'
    37'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Cristian Roldan
    Cristian Roldan (Seattle Sounders) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Leo Chu
    Leo Chu (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'+1
    I Los Angeles slår Alex Roldan en corner fra venstre.
    43'
    Mål for Los Angeles FC!
    Los Angeles FC 1 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Timothy Tillmann
    Målgivende: Omar Chagoya
    Mål! Timothy Tillmann gir LA FC ledelsen 1-0 i Los Angeles. Flott spill fra Omar Chagoya før målet.
    45'+1
    Wesley Costa signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    45'+2
    Målsjanse til LA FC! Denis Bouanga treffer mål, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    47'
    Eduard Atuesta (LA FC) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    48'
    Joshua Atencio
    Josh Atencio (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men klarer ikke å score.
    52'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til LA FC.
    54'
    Los Angeles FC 2 - 0 Seattle Sounders
    Mål: Mateusz Bogusz
    Målgivende: Denis Bouanga
    Mål! LA FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Mateusz Bogusz på Banc of California Stadium. Det er en fin assist fra Denis Bouanga.
    55'
    Skade: Seattle Sounders
    57'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Raul Ruidiaz
    Brian Schmetzer (Seattle Sounders) gjør sitt første bytte for dagen. Danny Musovski erstatter Raul Ruidiaz.
    58'
    Inn: Cody Baker
    Ut: Alex Roldan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Cody Baker, mens Alex Roldan tar plass på benken.
    58'
    LA FC fosser fremover, men Wesley Costa blåser for offside på Banc of California Stadium.
    60'
    Inn: Pedro De La Vega
    Ut: Leo Chu
    Seattle Sounders bytter ut Leo Chu med Pedro De La Vega.
    64'
    Inn: Xavier Arreaga
    Ut: Nathan
    Seattle Sounders gjør sitt fjerde bytte. Nathan erstattes av Xavier Arreaga.
    64'
    66'
    LA FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Nouhou Tolo
    Dommer Wesley Costa viser Nouhou Tolo (Seattle Sounders) det gule kortet.
    67'
    67'
    VAR sjekker om det er straffe til Seattle Sounders
    70'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Aaron Long
    Aaron Long (LA FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Banc of California Stadium.
    72'
    Dommeren dømmer straffe til Seattle Sounders
    72'
    Straffe til Seattle Sounders
    72'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Los Angeles FC 2 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Pedro De La Vega
    Seattle Sounders får et straffespark som Pedro De La Vega setter i mål på Banc of California Stadium. Reduseringen er dermed et faktum i Los Angeles.
    73'
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Cristian Roldan går utenfor.
    77'
    Wesley Costa signaliserer et frispark til LA FC på egen banehalvdel.
    80'
    Pedro De La Vega
    Sjanse! Seattle Sounders avanserer forover, men Pedro De La Vega avslutter utenfor.
    81'
    82'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Sergi Palencia
    Ut: Cristian Olivera
    LA FC bytter ut Cristian Olivera med Sergi Palencia. Dette er det første byttet som Steven Cherundolo gjør i dagens kamp.
    84'
    Obed Vargas
    Seattle Sounders angriper. Obed Vargas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Wesley Costa tildeler LA FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Inn: Nathan Ordaz
    Ut: Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (LA FC) erstattes av Nathan Ordaz.
    87'
    89'
    Dommeren gir Timothy Tillmann (LA FC) et gult kort.
    89'
    90'+1
    LA FC angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Danny Musovski
    Sjanse i Los Angeles! Danny Musovski (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.