1-0
1-1

Straks avspark i det som må kalles en tidlig seriefinale i Toppserien.
    LSK Kvinner står med to seire og en uavgjort på sine tre kamper, mens Stabæk har full pott med tre seire.
    Graham Hansen skyter fra skrått hold etter klabb og babb i boksen. Over mål!
    3'
    Stabæk har for øvrig vært best i åpningen.
    5'
    LSK mer med nå. Kommer til en mulighet ved Giske, men Hjelmseth gjør en god redning.
    7'
    Graham Hansen skyter fra distanse. Korpela må i full strekk og får reddet. Keeperne har vært gode i åpningen av denne kampen.
    11'
    LSK Kvinner med to dødballer på rad nå.
    14'
    Ender etter hvert med femmeter til Stabæk.
    15'
    Lite som har skjedd i LSK-hallen de siste minuttene. Ballen er stort sett rundt midten.
    24'
    Stensland prøver seg fra distanse. Over!
    28'
    Stabæk med frispark i fin posisjon.
    31'
    Kaurin slår inn, men ingen er borti ballen, som ruller inn til Korpela.
    32'
    Haavi setter fart, men misser i siste pasningen slik at Stabæk-forsvaret får overta.
    34'
    Ikke så mye som skjer for øyeblikket. Stabæk har ballen mest.
    39'
    Enget slår inn fra høyre, ender med en corner til Stabæk.
    40'
    Korpela plukker corneren greit.
    40'
    Mari Knudsen skyter fra distanse, men Hjelmseth redder.
    45'+2
    45'+6
    Stabæk har vært best de første 45 minuttene i LSK-hallen, men det står 0-0 halvveis.
    45'
    Mål for LSK Kvinner!
    LSK Kvinner 1 - 0 Stabæk
    Mål: Isabell Herlovsen
    Stor tabbe i Stabæks bakre rekker. Rønning forsøker å nikke ballen hjem til Ingrid Hjelmseth, men headingen går bare rett til værs, og Herlovsen snapper ballen. Hun banker LSK i ledelsen.
    47'
    Dermed leder LSK toppkampen etter en mulighet som egentlig kom ut av ingenting.
    49'
    Ingen målsjanser etter LSKs ledermål.
    53'
    Men der kommer den. Sandvei slår hardt inn fra venstre. Herlovsen avslutter på direkten ved første stolpe, men treffer ikke mål. Der burde det stått 2-0.
    55'
    Stabæk forsøker, men LSK ligger kompakt og forsvarer seg godt. Ingrid Moe Wold gjør en god jobb med å ta Caroline Graham Hansen ut av kampen.
    66'
    Kaurin plukker opp en andreball i LSK-boksen. Hun forsøker å skyte i korthjørnet, men avslutningen går utenfor målet til Korpela.
    67'
    Enget drar seg fri og slår inn, men LSK-forsvaret rydder til corner.
    73'
    Katrine Pedersen stiger til værs på corneren og nikker i tverrliggeren.
    74'
    Gult kort til LSK Kvinner
    Sandvei er sen på Enget og Stabæk får frispark nesten ved dødlinjen.
    75'
    Kaos inne i LSK-boksen. Ender med en heading fra Trine Rønning i tverrliggeren før hjemmelaget får ryddet unna.
    79'
    Stabæk med ny dødball. Denne gangen avslutter Rønning med beina, men ballen reddes på streken.
    80'
    Igjen er Trine Rønning frampå etter en corner, men Knudsen redder.
    82'
    Mål for Stabæk!
    LSK Kvinner 1 - 1 Stabæk
    Mål: Katrine Pedersen
    Der kom omsider scoringen, og selvsagt etter en corner. Ballen stusses mot Pedersen på bakre stolpe, og hun skyter via Korpela og i mål fra skrått hold.
    83'
    Spillerbytte - LSK Kvinner
    Inn: Synne Jensen
    Ut: Madeleine Giske
    88'
    Graham Hansen holder lekestue på høyresiden. Inne i feltet finner hun Ingvild Stensland, men hun avslutter over mål!
    90'
    Trine Rønning header en corner mot lengste hjørne, men Korpela redder nydelig helt nede ved stolperoten.