Det blir farlig! Frispark for Brentford FC er nær straffområde.
    Mål for Brentford!
    Luton Town 0 - 1 Brentford
    Mål: Yoane Wissa
    Målgivende: Bryan Mbeumo
    Yoane Wissa setter ballen i nettet og Brentford FC leder nå 0-1. Flott spill fra Bryan Mbeumo før målet.
    24'
    Hjørnespark til Luton Town
    26'
    Tahith Chong
    Luton Town avanserer forover i Luton. Tahith Chong avslutter, men treffer ikke mål.
    27'
    Skade: Brentford
    31'
    Tilbake fra skade: Brentford
    31'
    32'
    32'
    32'
    32'
    Mikkel Damsgaard
    Mikkel Damsgaard (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Kenilworth Road, men klarer ikke å score.
    33'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Luton Town på egen banehalvdel.
    34'
    Spillerbytte - Luton Town
    Inn: Fred Onyedinma
    Ut: Issa Kabore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Luton Town. Inn kommer Fred Onyedinma, mens Issa Kabore tar plass på benken.
    35'
    37'
    37'
    37'
    Gult kort til Brentford
    Dommeren gir Ethan Pinnock (Brentford FC) et gult kort.
    38'
    I Luton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    I Luton slår Teden Mengi en corner fra venstre.
    40'
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'
    Luton Town 0 - 2 Brentford
    Målgivende: Mikkel Damsgaard
    Yoane Wissa setter ballen i mål og øker Brentford FCs ledelse til 0-2 i Luton. Mikkel Damsgaard var nest sist på ballen.
    45'+1
    Målet til Brentford sjekkes av VAR
    45'+3
    Målet til Brentford blir stående
    45'+4
    45'+5
    45'+5
    45'+5
    Inn: Luke Berry
    Ut: Reece Burke
    Rob Edwards (Luton Town) gjør sitt andre bytte for dagen. Luke Berry erstatter Reece Burke.
    46'
    47'
    Mikkel Damsgaard (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    Frispark Luton Town.
    49'
    50'
    54'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC.
    55'
    58'
    Brentford FC fosser forover og Mikkel Damsgaard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    59'
    59'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    Luton Town 0 - 3 Brentford
    Mål: Ethan Pinnock
    Målgivende: Sergio Reguilon
    Mål! Brentford FC øker ledelsen til 0-3 etter en velplassert heading fra Ethan Pinnock. Det er en fin assist fra Sergio Reguilon.
    62'
    Luton Town 0 - 4 Brentford
    Mål: Keane Lewis-Potter
    Mål! Keane Lewis-Potter gir Brentford FC en komfortabel 0-4 ledelse. Bryan Mbeumo sto for den målgivende pasningen.
    64'
    66'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Brentford FC like utenfor Luton Town-området.
    68'
    Luton Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    70'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Keane Lewis-Potter
    Bytte for Brentford FC. Kevin Schade kommer inn for Keane Lewis-Potter på Kenilworth Road.
    71'
    Inn: Christian Nørgaard
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Thomas Frank gjør dagens tredje bytte i Luton, når han tar ut Mikkel Damsgaard og setter inn Christian Nørgaard.
    71'
    71'
    Inn: Andros Townsend
    Ut: Tahith Chong
    Rob Edwards gjør dagens tredje bytte i Luton, når han tar ut Tahith Chong og setter inn Andros Townsend.
    71'
    Inn: Daiki Hashioka
    Ut: Albert Sambi Lokonga
    Luton Town bytter ut Albert Sambi Lokonga med Daiki Hashioka. Dette er det fjerde byttet som Rob Edwards gjør i dagens kamp.
    71'
    Mads Roerslev Rasmussen
    Målsjanse til Brentford FC! Mads Roerslev Rasmussen treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Kristoffer Ajer
    Brentford FC bytter ut Kristoffer Ajer med Mads Roerslev Rasmussen.
    76'
    Frispark for Luton Town på egen banehalvdel.
    76'
    Sjanse til Brentford FC! Bryan Mbeumo er nær ved å score, men keeper redder.
    79'
    79'
    Inn: Ruddock Pelly
    Ut: Jordan Clark
    Luton Town gjør sitt femte bytte. Jordan Clark erstattes av Ruddock Pelly.
    81'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) erstattes av Yehor Yarmoliuk.
    82'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Yoane Wissa
    Brentford FC gjør sitt femte bytte. Yoane Wissa erstattes av Neal Maupay.
    82'
    83'
    Sergio Reguilon (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Kenilworth Road.
    84'
    Brentford FC angriper i Luton. Mads Roerslev Rasmussen fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Luton Town 0 - 5 Brentford
    Mål: Kevin Schade
    Målgivende: Vitaly Janelt
    I Luton øker Brentford FC ledelsen til 0-5 takket være et mål av Kevin Schade. Vitaly Janelt sto for den målgivende pasningen.