FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til FSV Mainz.
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    I Mainz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    9'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Leandro Martins
    Leandro Martins (FSV Mainz) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    13'
    Ermedin Demirovic
    Ermedin Demirovic (FC Augsburg) avanserer forover på Opel Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    14'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Jeffrey Gouweleeuw vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    16'
    Jeffrey Gouweleeuw er tilbake i kampen igjen.
    16'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) slår en corner fra venstre side på Opel Arena.
    18'
    Skudd utenfor mål, FC Augsburg
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til Mainz 05
    19'
    Ingen straffe til Mainz 05
    19'
    I Mainz slår Arne Engels en corner fra høyre.
    22'
    Iago
    FC Augsburg angriper. Iago får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Frispark FSV Mainz.
    26'
    28'
    Dominik Kohr
    FSV Mainz angriper i Mainz. Dominik Kohr fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Frispark i en god posisjon for FSV Mainz!
    32'
    I Mainz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    35'
    Gult kort til Mainz 05
    Jae-sung Lee
    Jae-sung Lee (FSV Mainz) mottar sitt første gule kort for dagen på Opel Arena.
    35'
    Arne Engels (FC Augsburg) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    37'
    Kjempesjanse! Jae-sung Lee (FSV Mainz) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    38'
    Tobias Reichel tildeler FC Augsburg en corner. Arne Engels sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    41'
    Ruben Vargas
    FC Augsburg avanserer forover på Opel Arena og Ruben Vargas kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FSV Mainz.
    41'
    41'
    I Mainz slår Arne Engels en corner fra venstre.
    41'+1
    42'
    Mål for Mainz 05!
    Mainz 05 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Sepp Van den Berg
    Målgivende: Nadiem Amiri
    Sepp Van den Berg header ballen i mål og FSV Mainz leder dermed 1-0. Nadiem Amiri var nest sist på ballen.
    43'
    Det blir farlig! Frispark for FSV Mainz er nær straffområde.
    43'
    Nadiem Amiri
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) kommer til en målsjanse på Opel Arena, men klarer ikke å score.
    45'+1
    Offside! Karim Onisiwo (FSV Mainz) er alene igjennom, men dommer Tobias Reichel ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'+2
    45'+5
    Dommeren dømmer straffe til Mainz 05
    45'+5
    Gult kort til FC Augsburg
    Finn Dahmen
    Dommer Tobias Reichel gir Finn Dahmen (FC Augsburg) et gult kort.
    45'+5
    Straffe til Mainz 05
    45'+6
    FSV Mainz får straffe på Opel Arena. Nadiem Amiri mislykkes med å sette den i mål!
    45'+7
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Pep Biel
    Ut: Phillip Tietz
    FC Augsburg gjør sitt første bytte. Phillip Tietz erstattes av Pep Biel.
    46'
    46'
    Andreas Hanche-Olsen
    FSV Mainz kommer till avslut på Opel Arena men Andreas Hanche-Olsen nickar utanför.
    47'
    47'
    Tobias Reichel tildeler FSV Mainz en corner. Nadiem Amiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Karim Onisiwo
    Karim Onisiwo (FSV Mainz) header utenfor.
    49'
    49'
    Frispark for FSV Mainz på egen banehalvdel.
    50'
    Stopp i spillet
    Skudd på mål, FC Augsburg
    61'
    61'
    64'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Opel Arena.
    65'
    67'
    Anthony Caci
    Målsjanse til FSV Mainz! Anthony Caci treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    I Mainz slår Nadiem Amiri en corner fra venstre.
    70'
    Inn: Mads Pedersen
    Ut: Elvis Rexhbecaj
    Elvis Rexhbecaj (FC Augsburg) erstattes av Mads Pedersen.
    74'
    Inn: Robert Gumny
    Ut: Kevin Mbabu
    FC Augsburg bytter ut Kevin Mbabu med Robert Gumny.
    74'
    Andreas Hanche-Olsen ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    75'
    Andreas Hanche-Olsen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Josuha Guilavogui
    Ut: Andreas Hanche-Olsen
    Josuha Guilavogui (FSV Mainz) erstatter Andreas Hanche-Olsen som ser ut til å måtte forlate Opel Arena med en skade.
    78'
    80'
    80'
    Spillet på Opel Arena er stoppet midlertidig fordi Mads Pedersen ligger nede.
    83'
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Karim Onisiwo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FSV Mainz. Inn kommer Ludovic Ajorque, mens Karim Onisiwo tar plass på benken.
    83'
    Inn: Jessic Ngankam
    Ut: Brajan Gruda
    Bo Henriksen gjør dagens tredje bytte i Mainz, når han tar ut Brajan Gruda og setter inn Jessic Ngankam.
    83'
    Mads Pedersen er tilbake på banen igjen.
    84'
    FSV Mainz fosser forover og Nadiem Amiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra venstre på Opel Arena.
    85'
    Jae-sung Lee (FSV Mainz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) slår en corner fra høyre side på Opel Arena.
    87'
    87'
    Inn: Arne Maier
    Ut: Arne Engels
    Arne Engels (FC Augsburg) erstattes av Arne Maier.
    89'
    Sjanse! FC Augsburg avanserer forover, men Ruben Vargas avslutter utenfor.
    90'+5
    Inn: Sven Michel
    Ut: Iago
    Jess Christian Thorup (FC Augsburg) gjør sitt femte bytte for dagen. Sven Michel erstatter Iago.
    90'+5
    I Mainz slår Arne Maier en corner fra høyre.
    90'+7
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) mottar et gult kort på Opel Arena, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    90'+7
    Dommeren gir Dominik Kohr (FSV Mainz) et gult kort.
    90'+7
    Arne Maier (FC Augsburg) slår en corner fra høyre side på Opel Arena.
    90'+8
    Inn: Matondo-Merveille Papela
    Ut: Jae-sung Lee
    Bytte for FSV Mainz. Matondo-Merveille Papela kommer inn for Jae-sung Lee på Opel Arena.
    90'+9
    90'+10
    90'+10
    Rødt kort til FC Augsburg
    Mads Pedersen
    Mads Pedersen sendes i dusjen etter å ha pådratt seg et rødt kort! FC Augsburg må dermed klare seg resten av kampen med en spiller mindre.