Alexander Jallow (IFK Göteborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    19'
    Felix Beijmo er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion.
    19'
    Jo Inge Berget
    I Malmø får Jo Inge Berget (Malmö FF) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    20'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Malmö FF på egen banehalvdel.
    21'
    Simon Thern
    Simon Thern (IFK Göteborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Frispark til IFK Göteborg på halvdelen til Malmö FF.
    23'
    Gult kort til Malmö FF
    Erdal Rakip
    Dommer Andreas Ekberg viser Erdal Rakip (Malmö FF) det gule kortet.
    23'
    Skudd på mål, Malmö FF
    26'
    26'
    Andreas Ekberg tildeler Malmö FF en corner. Anders Christiansen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Malmö FF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    27'
    Denis Hadzikadunic
    Denis Hadzikadunic (Malmö FF) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion.
    28'
    I Malmø har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Marcus Berg
    IFK Göteborg angriper i Malmø. Marcus Berg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    Malmö FF, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    32'
    Skudd utenfor mål, Malmö FF
    33'
    Frispark i en god posisjon for IFK Göteborg!
    35'
    37'
    Anders Christiansen (Malmö FF) slår en corner fra høyre side på Stadion.
    38'
    39'
    Anders Christiansen
    Målsjanse på Stadion! Anders Christiansen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Andreas Ekberg tildeler Malmö FF en corner. Anders Christiansen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    41'
    44'
    Malmö FF angriper, men Andreas Ekberg blåser for offside.
    45'+2
    Straffe til Malmö FF!
    47'
    Malmö FF scorer på straffe!
    Malmö FF 1 - 0 IFK Göteborg
    Mål: Anders Christiansen
    Mål! Anders Christiansen gir Malmö FF ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    48'
    Frispark til Malmö FF på halvdelen til IFK Göteborg.
    50'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    IFK Göteborg angriper, men Marcus Berg vinkes av for offside.
    53'
    Spillerbytte - IFK Göteborg
    Inn: Amir Al-Ammari
    Ut: Simon Thern
    Mikael Stahre gjør dagens første bytte i Malmø, når han tar ut Simon Thern og setter inn Amir Al-Ammari.
    55'
    Inn: Gustaf Norlin
    Ut: Hosam Aiesh
    IFK Göteborg bytter ut Hosam Aiesh med Gustaf Norlin. Dette er det andre byttet som Mikael Stahre gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Emil Salomonsson
    Ut: Alexander Jallow
    Bytte for IFK Göteborg. Emil Salomonsson kommer inn for Alexander Jallow på Stadion.
    55'
    Kan IFK Göteborg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Sergio Pena
    Dommer Andreas Ekberg gir Sergio Pena (Malmö FF) et gult kort.
    56'
    Frispark IFK Göteborg.
    57'
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Malmø fordi Anders Christiansen får behandling for en skade på banen.
    59'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Hugo Larsson
    Ut: Anders Christiansen
    Malmö FF bytter ut Anders Christiansen som ikke ser ut til å kunne fortsette. Milos Milojevic blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Hugo Larsson.
    62'
    66'
    Inn: Veljko Birmancevic
    Ut: Ola Toivonen
    Milos Milojevic (Malmö FF) gjør sitt andre bytte for dagen. Veljko Birmancevic erstatter Ola Toivonen.
    67'
    68'
    70'
    Frispark for IFK Göteborg på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Hjørnespark til IFK Göteborg
    76'
    76'
    Oscar Vilhelmsson
    Dommeren gir Oscar Vilhelmsson (IFK Göteborg) et gult kort.
    77'
    Inn: Kevin Yakob
    Ut: Oscar Vilhelmsson
    Bytte for IFK Göteborg. Kevin Yakob kommer inn for Oscar Vilhelmsson på Stadion.
    77'
    Offside! Marcus Berg blir vinket av og IFK Göteborg må dermed bygge opp et nytt angrep.
    80'
    Inn: Matej Chalus
    Ut: Sergio Pena
    Malmö FF bytter ut Sergio Pena med Matej Chalus. Dette er det tredje byttet som Milos Milojevic gjør i dagens kamp.
    80'
    Veljko Birmancevic
    Malmö FF angriper. Veljko Birmancevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.