Ble dekket av Henrik Myhrvold Simensen

Velkommen til livedekningen av semifinalen i FA-cupen mellom Manchester City og Brighton.
    Manchester City må klare seg uten en skadet Sergio Agüero. Men venstreback Benjamin Mendy er tilbake etter langvarig skade. (Foto: Carl Recine/Reuters)
    MANCHESTER CITY (4-3-3): Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Mendy - De Bruyne, Gündogan, David Silva - Bernardo Silva, Jesus, Sterling.
    BRIGHTON (4-3-3): Ryan - Montoya, Duffy, Dunk, Bernardo - Propper, Stephens, Bissouma - Knockaert, Murray, Jahanbaksh.
    Manchester City er naturlig nok enorme favoritter her. I den andre semifinalen, som spilles søndag, møtes Watford og Wolves.
    Manchester City har fortsatt muligheten til å vinne fire titler denne sesongen. De har allerede vunnet ligacupen, er i rute, men presses hardt av Liverpool i Premier League, og er klare for kvartfinalen i Champions League.
    Brighton sparker semifinalen i gang på Wembley!
    1'
    De Bruynes corner går gjennom feltet, Mendy plukker opp, men innlegget hans klareres.
    2'
    Sterling kommer seg ned til linja og slår inn, men Duffy får ballen unna.
    3'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Brighton
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    1-0 MANCHESTER CITY! Allerede etter drøyt tre minutter sitter den. De Bruyne slår et strålende innlegg bak Brighton-forsvaret, Jesus stupheader ballen i nettet. (Foto: Carl Recine/Reuters)
    4'
    Knockaert setter fart, men han blir ensom og stoppes.
    8'
    City biter seg fast etter Gündogans corner, men De Bruynes innlegg lander bak mål.
    9'
    Mendy slår inn, Jesus får hodet på ballen, men ballen forlenges bare videre til innkast.
    12'
    Pröpper slår inn, sikter på bakerste mot Murray, men Walker får klarert.
    12'
    Nytt Mendy-innlegg som går gjennom hele feltet.
    15'
    Veldig rolig på Wembley. Brighton er litt mer med i kampen, men lite som skjer.
    16'
    Brighton vinner en corner.
    17'
    Over alle fra Knockaert.
    18'
    Brighton har ennå til gode å skape noe som helst.
    18'
    Pröpper skyter fra distanse. Langt til side for mål.
    21'
    Walker har fått seg en smell og ligger nede.
    24'
    Det ser ut som at Walker må av. Danilo gjør seg klar.
    24'
    Walker er tilbake på banen, så får vi se hvor lenge det varer.
    26'
    De Bruyne prøver å slå inn, men blokkeres, corner til City.
    27'
    Murray stanger ut corneren fra De Bruyne.
    28'
    David Silva snurrer rundt med Dale Stephens. Til slutt blir det et City-frispark på rundt 25 meter.
    29'
    Frisparket går i muren.
    30'
    Brighton pumper et frispark inn i City-feltet, men den blir kun forlenget ut til fem-meter for City.
    31'
    Så fyrer det til mellom Walker og Jahanbaksh. Sistnevnte som først er småstygg i duellen, så går Walker opp i ansiktet på Brighton-spilleren. (Foto: Daniel Leal-olivas)
    32'
    Nå skal det sjekkes for mulig rødt kort. Walker presset pannen mot Brighton-spillerens.
    33'
    Det blir ikke noe rødt kort til Walker for den.
    33'
    De Bruyne slår inn. Kaos i Brighton-forsvaret. Knockaert får klarert.
    34'
    City tar en corner kjapt. Ender til slutt med et innlegg hvor Otamendi avslutter høyt over.
    35'
    Bissouma gjør en kjempejobb og setter opp Kncokaert på en kontring, han får til slutt skutt, men over.
    40'
    Bernardo Silva skyter fra 20 meter, treffer brystkassa til Dunk.
    41'
    Bernardo ordner City en corner.
    44'
    Lav corner fra De Bruyne skaper trøbbel, men Brighton får kula unna ved Bissouma.
    45'
    1-0 til pause for City. En trøttsom affære. Få sjanser, og City har hatt god kontroll etter Jesus sin scoring tidlig i omgangen.
    Da er vi i gang med 2. omgang!
    46'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Danilo
    Ut: Kyle Walker
    46'
    Sterling kaster seg ned i duell med Knockaert, får ingenting av dommer.
    47'
    2. omgang har startet som den første sluttet. Med at City har mye ball, men tar få sjanser.
    50'
    Gult kort til Manchester City
    Danilo
    Danilo er for sent ute mot Jahankabash.
    51'
    Brighton ordner en corner.
    54'
    NESTEN SCORING! Ballen faller ned i fem-meteren, den ligger fri på en meter, men Laporte får den til slutt ut.
    54'
    Ny corner fra Knockaert. Over alle denne gangen.
    55'
    Sterling går ned i boksen, mener Bernardo obstruerer han, litt for enkelt å falle der.
    56'
    Jahanbaksh ordner et nytt frispark for Brighton. Sterling som feller ham denne gangen.
    59'
    Otamendi gjør en manns jobb i duell med Duffy og header unna frisparket.
    60'
    Gündogan prøver skuddfoten, rett på Ryan.
    61'
    Godt distanseskudd av Sterling, men Ryan gjør en god redning.
    64'
    Inn: Fernandinho
    Ut: Kevin De Bruyne
    De Bruyne ut. Inn med Fernandinho. Defensiv trygghet i det byttet. (Foto: Carl Recine/Reuters)
    65'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Florin Andone
    Ut: Glenn Murray
    66'
    Gündogans corner blir stusset ut av Duffy.
    69'
    Laporte skyter fra distanse. Milevis unna mål.
    70'
    Inn: Jose Izquierdo
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    Kantbytte.
    71'
    Gult kort til Brighton
    Lewis Dunk
    Dunk er altfor sent inne mot David Silva i en sklitakling.
    73'
    Mendy holder Andone. Brighton-frispark midt på banen.
    76'
    Sterling fyrer fra 20 meter. Dunk blokkerer.
    79'
    Inn: John Stones
    Ut: Benjamin Mendy
    Stones inn. Dermed flyttes nok Laporte ut på venstreback.
    80'
    Det blir ikke noe ut av Silva corner, han får tilbake ballen, men igjen header Brighton unna.
    80'
    Knockaert vinner en corner, og fyrer samtidig opp Brighton-supporterne på tribunen.