5-0
Sane85'
7-0

Ble dekket av Geir Juva

Velkommen til live-dekningen av dagens 3. rundekamp i FA-cupen på Etihad Stadium.
    Manchester City har som ventet gjort en rekke endringer etter stormøtet med Liverpool. Kun tre mann er igjen fra torsdagens startoppstilling. Men City stiller likevel et meget sterkt mannskap.
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Zinchenko - De Bruyne, Gündogan, Foden - Mahrez, Jesus, Sterling.
    Rotherham (4-5-1): Rodak - Vyner, Ajayi, Robertson, Mattock - Taylor, Vaulks, Forde, Wiles, Williams - Smith.
    Rotherham som befinner seg rett over nedrykksstreken i Championship, har gjort tre endringer. Raggett, Wood og Palmer er satt på benken, inn kommer Robertson, Vyner (begge tilbake etter skade) og Forde.
    Manchester City er ubeseiret mot Rotherham United. 11 innbyrdes oppgjør i diverse turneringer har gitt 7 City-seirer og 4 uavgjort.
    Lagene møttes i FA-cupen i 1979. Den gang klarte Rotherham 0-0 på gamle Maine Road, men tapte omkampen på eget gress 2-4. Brian Kidd scoret to av Citys mål.
    Lagene kommer ut på gresset. City stiller i vanlige hjemmetrøyer, Rotherham i blå- og svartstripede overdeler.
    Dommer David Coote setter det hele i gang.
    1'
    Rotherham stikker opp på venstre, men Walker viser muskler. Rydder kontant opp.
    1'
    De Bruyne tvinger frem et innkast på høyre.
    2'
    Kjempesjanse! De Bruyne med nytt innlegg. Jesus møter med hodet på bakre stolpe. Ballen slår i tverrliggeren!
    2'
    Ny stor sjanse! Sterling stormer inn i feltet på venstre. Han takles, men får på et vis avsluttet - utenfor!
    4'
    Hvor lenge holder Rotherham ut? Det er spørsmålet.
    4'
    Zinchenko stikker mot Sterling på løp inn i feltet, men keeper Rodak, innlånt fra Fulham, rykker ut og fanger.
    5'
    Mahrez ser etter Zinchenko bak i feltet, men pasningen er for lang.
    6'
    Forde kommer til innlegg fra høyre, men Otamendi ruver høyest i Citys felt.
    8'
    Nære på igjen! Mahrez slår flatt inn foran mål, men Jesus m. fl. får ikke satt foten på ballen!
    9'
    Rotherham står tidvis høyt med laget. Modig.
    9'
    Mahrez utfordrer igjen på høyre. Velger skudd fra spiss vinkel denne gang. Rodak får slått til corner!
    10'
    Kort variant av City, men Rotherham rydder opp.
    11'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 0 Rotherham United
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Nydelig spill! Sterling på venstre, spiller vegg med De Bruyne, før han, etter en liten finte, setter ballen pent i lengste hjørne! Foto: AFP.
    12'
    Bra mulighet for Rotherham. Flytter opp folk på frispark. De høye spillerne får jobbet frem en sjanse, men Ajayis skudd avverges til corner.
    15'
    Corneren blir det ingenting ut av.
    15'
    Sterling runder gjestenes forsvar på venstre, men pasningen ut i feltet avskjæres av en Rotherham-spiller. Skummelt!
    16'
    Rotherham prøver seg på høyre, men det stopper opp.
    18'
    City spiller på små marginer der bak. Ederson blir kvitt ballen, men får samtidig en trøkk av Forde. Rotherham-spilleren får tilsnakk av dommeren.
    19'
    Det ser ut til at den ene assistentdommeren må gi seg. Litt aktivitet på sidelinjen nå.
    20'
    Den nye assistenten må få på seg alt nødvendig utstyr, og det tar litt tid.
    21'
    Da kan vi vel fortsette. Den nye assistenten jogger over på motsatt side, klar til innsats.
    22'
    Nydelig flikk på midten av City, men Foden får ikke utrettet noe på høyre.
    22'
    Rotherham får frispark på midten, kan flytte opp folk.
    23'
    Gjestene velger heller en kort variant som ender i en kontring.
    24'
    Gult kort til Rotherham United
    Ben Wiles
    Får for trøyeholding. Måtte ta affære på den farlige overgangen.
    24'
    Sterling kommer igjen på venstre. Jesus plukker opp, men presses ut av feltet.
    26'
    Sterling ligger nede ved reklameskiltene nær Rotherhams mål. Fikk nok et lite puff i forseringen. Må ha litt tilsyn.
    27'
    Forde tvinges til å gi til corner. Sterling er innpå igjen.
    27'
    Corneren klareres greit.
    27'
    Mange kombinasjoner på venstre av City. Sterling roter til slutt ballen over sidelinjen. Populært i bortesvingen.
    29'
    Ederson roter det til for seg i egen boks, men berges av Stones' snarrådige inngripen!
    30'
    De Bruyne løfter presist inn på bakre stolpe, men Jesus nikker over.
    30'
    De Bruyne trekker i trådene igjen, serverer Jesus, men han får ikke stokket bena skikkelig på fem meter!
    32'
    Rotherham trykkes tilbake. Men De Bruynes innlegg blokkeres. Gündogan prøver skudd, et godt stykke utenfor.
    34'
    City kommer hurtig på venstre, men innlegget går bak både Foden og Jesus foran mål!
    35'
    Gult kort til Manchester City
    Raheem Sterling
    Litt vel tøff takling på Smith for å stoppe en overgang.
    36'
    Det syndes mot Smith igjen. Rotherham får frispark i gunstig posisjon ute til høyre.
    37'
    Forde løfter inn, mot Smith, men spissen får ikke avsluttet.
    37'
    Rotherham prøver igjen. Ederson bommer på ballen når han rykker ut, kolliderer i stedet med Stones og en angriper. Men slipper baklengsmål. Uansett ikke patent.
    39'
    Rotherham kombinerer fint fremover, men den siste pasningen er mislykket. Likevel en god periode for gjestene nå.
    40'
    Mahrez skimter Sterling på vei inn mot mål, men får ikke pasningen frem til lynvingen.
    41'
    City ruller opp på høyre, men Walkers innlegg blir blokkert.
    42'
    Zinchenko finner Jesus på bakre stolpe, men headingen går ikke på mål.
    43'
    Foden følger opp med fin forsering, men skuddet blokkeres.
    43'
    Manchester City 2 - 0 Rotherham United
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    Strålende vektet innspill av Gündogan. Foden treffer ikke skikkelig alene med Rodak, men får styrt ballen forbi keeperen! Foto: REUTERS.
    43'
    Så er det nesten 3-0! Ny, strøken Gündogan-pasning. Men Jesus nikker rett på keeper fra kloss hold!
    45'+1
    Rotherham United scorer selvmål!
    Manchester City 3 - 0 Rotherham United
    Mål: Semi Ajayi
    Walker slår flatt inn fra høyre, mot bakre stolpe. Ajayi må hindre Sterling i å få ballen. Klarer jo det, men styrer i stedet kula kontant i eget nett.
    45'+1
    Det er lagt til tre minutter etter assistentbyttet.
    45'+3
    Foden driver frem i midten, men finner ikke Jesus som er ledig på siden.
    45'+3
    Rodak roter det til. Men er heldig når Sterling skyter utenfor.
    45'+4
    Da er det pause. City leder fortjent. Ledelsen kunne fort vært enda større. Rotherham sliter akkurat så mye som de fleste spådde på forhånd.
    Jesus tar avsparket i 2. omgang.
    46'
    Ingen endringer på noen av lagene.
    46'
    Zinchenko finner Jesus foran mål. Han prøver å komme seg fri, men mislykkes.
    48'
    Nesten 4-0! Innlegg fra høyre av De Bruyne. Innlegget er i nærheten av Jesus, men går faktisk på mål. Rodak tvinges til en redning.
    48'
    City trykker gjestene tilbake, men da er det også tett med folk i boksen. Innlegget mot Jesus når ikke frem.
    51'
    Sterling utfordrer, tre ut venstre til Jesus, men Ajayi er våken, avskjærer i rett tid.
    52'
    Manchester City 4 - 0 Rotherham United
    Mål: Gabriel Jesus
    Målgivende: Raheem Sterling
    Sterling rykker fra en sjanseløs Vyner, stormer inn mot keeper, dytter på tvers til Jesus som denne gang ikke kan unngå å score. Brasilianeren takker Sterling umiddelbart. Foto: REUTERS.
    53'
    Leroy Sané skal inn. Som om ikke Rotherham har nok problemer.
    56'
    Rotherham vinner et frispark på Citys halvdel.
    56'
    Det løftes inn i boksen. Der kriges det. Bortefansen roper på straffe, men dommeren er av en annen oppfatning.
    57'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Raheem Sterling
    Sterling klappes av etter en meget god kamp.
    57'
    Høyreback Vyner slipper Sterling, men må i stedet demme opp for Sané. Brutalt.
    58'
    De Bruyne går ned til kortlinja, slår inn foran mål. Der er nesten Jesus tomålsscorer. Ajayi er like nær sitt andre selvmål!
    59'
    City får frispark på 35 meter.
    60'
    Ballen svinges inn, er innom to Rotherham-hoder før det blir corner.
    60'
    Corneren klareres på første stolpe.
    61'
    Flatt inn fra Sané, men for en gangs skyld er det ingen med lyseblå trøye foran mål.
    62'
    Zinchenko slår inn fra venstre, men litt for langt foran Jesus. Mye upresist fra ukraineren i dag.
    63'
    Mahrez klinker til fra distanse - over og utenfor.
    64'
    Den nederlandske midtstopperen Philippe Sandler skal snart inn til sin City-debut.
    65'
    Jesus skyter rapt. Keeper er med på den. Corner.
    65'
    Fin variant. Jesus avslutter i blokkken.
    66'
    Forde driver frem på høyre, men Sané tar løpet hjem, blokkerer skuddforsøket.
    66'
    Zinchenko slurver defensivt, men slipper unna.
    67'
    Inn: Philippe Sandler
    Ut: Kevin De Bruyne
    Stor match av De Bruyne.
    67'
    Debutant Sandler går inn som anker på midten. Fyller 22 år i februar.
    68'
    Taylor styrter mot mål, men flagges av.
    69'
    Sané forsøker å runde Vyner, men backen får gitt til corner.
    70'
    Nesten selvmål igjen! Rodak redder i siste liten etter en sleivete forsvarsklarering av Vyner!
    70'
    Presisjonen er ikke like god hos City nå, selv om det nesten kom seg gjennom gjestenes forsvar der. Corner.
    72'
    Corneren er ufarlig.
    72'
    Manchester City 5 - 0 Rotherham United
    Mål: Riyad Mahrez
    Skulle selvsagt ikke sagt det om presisjon. City spiller klikk-klakk i gjestenes boks. Gündogan serverer Mahrez med en 45 graders pasning. Bredside og 5-0!
    73'
    Spillerbytte - Rotherham United
    Inn: Sean Raggett
    Ut: Jon Taylor
    74'
    Inn: Danilo
    Ut: John Stones
    75'
    Walker klemmer til. Rodak redder glimrende til corner!
    78'
    Manchester City 6 - 0 Rotherham United
    Mål: Nicolas Otamendi
    Presis corner pisket inn på første stolpe. Otamendi planter ballen i nettet med pannebrasken!
    78'
    Rotherham får frispark i god posisjon. Litt ut mot høyre. 30 meter.
    81'
    Frisparket klareres. Nytt innlegg kommer, men Ederson bokser vekk rett foran Smith.
    82'
    Manchester City 7 - 0 Rotherham United
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Riyad Mahrez
    Sané spiller vegg, går på tvers av 16-meterstreken før han banker ballen forbi en sjanseløs Rodak. Sjanseløs ettersom ballen var innom en fot og skiftet litt retning.
    85'
    Nesten et trøstemål! Smith avslutter fint, men Ederson er med på skuddet fra 15-16 meter!
    89'
    0-7 er Rotherhams største FA-cuptap noensinne.
    89'
    Inn: Richard Wood
    Ut: Zak Vyner
    89'
    Inn: Matthew Thomas Palmer
    Ut: Ryan Williams
    90'
    Det rant inn jevnt og trutt på Etihad. Det stoppet på 7-0, Rotherhams største FA-cuptap gjennom alle tider. Det kunne fort blitt tosifret. Citys tempo og kombinasjonsspill var ikke til å leve med for gjestene fra Championship.
    Da sier vi takk for denne gang. Fortsatt god søndag.