Ble dekket av Christian Grieg Sander

Hei og velkommen til dekningen av Manchester United - Brentford!
    Slik starter Manchester United: Onana - Lindelöf, Maguire, Evans - Dalot, Amrabat, Casemiro, Fernandes, Rashford, Mount - Højlund
    Slik starter Brentford: Strakosha - Roerslev, Ajer, Pinnock, Collins - Hickey, Norgaard, Janelt, Jensen - Mbeumo, Wissa
    To lag i poengnød som møtes klokken 16.00 i dag. Kristoffer Ajer starter i forsvaret til gjestene. Manchester United har tapt fire av syv Premier League-kamper denne sesongen.
    Ten Hag tar flere grep til kampen. Amrabat blir flyttet opp på midtbanen mens Mount tilsynelatende skal spille bak Højlund på topp. Evans er tilbake i midtforsvaret etter tapet mot Galatasaray i midtuken.
    Der er vi i gang. United med avspark.
    Lindeløf spiller høyreback mens Dalot er flyttet over på venstrebacken.
    1'
    Højlund presser Brentford-sisteskanse Strakosha til å slå ballen over sidelinjen.
    1'
    Brentford triller ball på egen banehalvdel.
    2'
    Gjestene prøver å spile seg fri på høyresiden, men mister ball.
    3'
    Hjørnespark til Brentford
    3'
    Brentford slår kort på corneren og kommer til en avslutningsmulighet. Men ballen skytes over.
    4'
    Strakosha med et svakt utspill, men United klarer ikke å utnytte muligheten.
    5'
    Rashford klarer ikke å sette hodet på et innlegg, og ballen går til utspark.
    6'
    United prøver å kontre, men blir stoppet av Jensen som er sent ute. Kunne kanskje vært et gult kort, men blir ikke dømt.
    7'
    United presser Brentford som prøver å holde i ballen.
    8'
    Brentford spiller seg fint gjennom på kanten, men mister ballen.
    9'
    Gult kort til Brentford
    Aaron Hickey
    Hickey holder igjen Fernandes.
    9'
    Højlund vinner en corner.
    10'
    Hjørnespark til Manchester United
    10'
    Ballen blir klarert til en ny corner fra Mount.
    11'
    11'
    Den blir også klarert.
    11'
    Godt innleggsforsøk fra Fernandes på halvvolley, men Højlund er litt for sent ute.
    12'
    Højlund får en klarering midt i hodet og blir liggende nede litt. Dansken reiser seg dog raskt opp igjen.
    12'
    Offside for Manchester United
    13'
    United prøver å tre seg gjennom, men blir stoppet.
    14'
    Wissa prøver å skyte fra skrå vinkel, men ballen blir blokkert til corner.
    15'
    15'
    Corneren blir slått kort og Hickey får en ny skuddmulighet. Forsøket går utenfor.
    16'
    Fernandes legger inn et farlig innlegg, men Brentford får slått unna. United vinner ballen raskt igjen.
    17'
    Vertene holder trykket oppe og har satt inn et lite press nå. Corner nå.
    19'
    19'
    Fernandes slår inn, men Ajer header ut.
    19'
    Brentford prøver å kontre og får til slutt et frispark.
    20'
    Frisparket går gjennom hele feltet. Onana med utspark.
    21'
    Og utsparket skaper en farlighet. Mount får til slutt ballen, men skuddforsøket blir blokkert.
    21'
    Brentford prøver å rulle opp, men langpasningen fra Jensen er litt upresis.
    22'
    Evans får frispark i egen 16-meter.
    23'
    Flere frispark som deles ut nå. Amrabat som er sent ute denne gangen.
    24'
    Mål for Brentford!
    Manchester United 0 - 1 Brentford
    Mål: Mathias Jensen
    Målgivende: Yoane Wissa
    Jensen scorer! Casemiro mister ballen og United slurver inne i 16-meteren. Til slutt får dansken ballen og setter den. Onana får noen fingre på den, men det er ikke nok. - Keepertabbe, mener Viaplays kommentator Kasper Wikestad.
    25'
    Målet kommer litt mot spillets gang. United har presset mest, men Brentford er effektive.
    26'
    Manchester United prøver å slå raskt tilbake og presser høyt nå.
    28'
    Brentford får roet litt ned.
    30'
    Wissa lå en liten periode nede med en skade, men er på bena igjen.
    30'
    United prøver å tre seg gjennom igjen, men Brentford har vært solide bakover så langt og får klarert.
    31'
    Kampen har roet seg litt ned nå etter United-presset.
    33'
    Hickey får frispark rett utenfor gjestenes 16-meter.
    34'
    Hickey med en svak pasning når Brentford prøver å angripe.
    35'
    Ajer stopper Rashford på venstrekanten. Nordmannen har spilt en god kamp så langt.
    36'
    Men like etterpå er Rashford seg fri og kommer til en god skuddmulighet. Strakosha redder fint.
    37'
    Mbeumo med et bra langskudd for Brentford, men det går like utenfor.
    38'
    Ten Hag diskuterer heftig med sine assistenter på sidelinjen.
    38'
    Højlund sent ute i en takling. Blir dømt frispark.
    39'
    Ajer sent ute i en duell med Rasford og lager frispark like utenfor 16-meteren.
    40'
    Fernandes slår hardt inn, men ballen går klareres ut til corner.
    41'
    41'
    Brentford får klarert til et nytt hjørnespark.
    42'
    42'
    Den har også gjestene kontroll på.
    42'
    Brentford med en cornermulighet nå.
    43'
    43'
    Brentford vinner duellen på første stolpe, men ballen går utenfor.
    43'
    Wissa skyter, men ballen går over.
    44'
    Det legges til to minutter.
    45'
    Stor mulighet for United! Casemiro vinner først en duell i Brentfords 16-meter, og Højlund er svært nære med å få pirket inn utligningen.
    45'+1
    45'+1
    - Ny, tung omgang for Manchester United, sier Viaplay-ekspert Nils Johan Semb.
    United har blitt straffet knallhardt i den første omgangen. Mathias Jensens scoring er det som skiller lagene. United presset mye, men har ikke kommet til de største mulighetene.
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Christian Eriksen
    Ut: Casemiro
    46'
    Manchester United gjør ett bytte i pausen. Eriksen inn, ut Casemiro.- Det er et tydelig signal, sier Semb om bytte. Casemiro hadde et stygt balltap før 0-1-scoringen.
    46'
    Christian Nørgaard
    Dansken er sent ute.
    47'
    Par upresise pasninger på den siste tredjedelen innledningsvis av begge lag.
    48'
    49'
    Fernandes avblåst for offside.
    51'
    Eriksen med et godt langskudd! Strakosha må gi en retur, men der er ingen. Nesten for United.
    53'
    Langt innkast som ender opp med en farlighet for Brentford. Ajer får først hodet på den, før den igjen går via en Brentford-spiller. Ballen blir klarert.
    54'
    United med et skuddforsøk, men den går et stykke utenfor.
    55'
    Højlund prøver å krangle med seg ballen i Brentfords 16-meter, men blir stoppet.
    56'
    Lindeløf vinner en corner for vertene.
    56'
    57'
    Corneren blir headet unna og United må begynne på nytt.
    57'
    Rashford dribler fint på kanten og slår inn. Der er ingen United-spillere og ballen blir slått vekk.
    59'
    Nære for United. Højlund vender fint opp, men mister til slutt ballen.
    60'
    Ajer stopper Rashford som har vært aktiv så langt i omgangen.
    60'
    Inn: Antony
    Ut: Mason Mount
    62'
    Inn: Alejandro Garnacho
    Ut: Marcus Rashford
    62'
    Ten Hag tar grep. Dobbelbytte for United.
    63'
    Ajer med fint sololøp langs høyresiden, men innlegget blir fanget opp av Onana.
    64'
    Nathan Collins
    64'
    Eriksen slår inn det påfølgende frisparket, men det går gjennom feltet.
    65'
    Fernandes med et balltap, og det kunne blitt en stor mulighet for Brentford. Vertene vinner ballen tilbake.
    66'
    Vitaly Janelt
    Trøyeholding.
    67'
    Strakosha og Lindeløf blir liggende nede etter en duell. Begge kommer seg opp etter hvert.
    68'
    Brentford forbereder bytter.
    68'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Vitaly Janelt
    69'
    Inn: Neal Maupay
    Ut: Yoane Wissa
    69'
    Bra skuddforsøk fra Fernandes! Den blir reddet og slått unna av Strakosha.
    71'
    Inn: Anthony Martial
    Ut: Victor Lindelöf
    Offensivt United-bytte.
    71'
    Evans sent ute i en duell, og Brentford får frispark rett utenfor egen 16-meter.
    72'
    Langt kast fra Brentford ender opp med en United-kontring. Men gjestene klarer å vinne tilbake ballen og får et frispark.
    74'
    Kvarteret igjen nå. United presser stadig mer, og Garnacho kommer til en god mulighet, men skyter over.
    75'
    Dalot slår inn fra høyresiden, men ballen blir klarert.
    77'
    Martial roper først på straffe, og kort tid etterpå, kommer Fernandes til en skuddmulighet. Den går til side for mål.
    78'
    Situasjonen med Martial sjekkes av VAR, men spillet går videre.
    78'
    Neal Maupay
    Sent ute i en takling.
    79'
    Mbeumo prøver å slå inn, men der er ingen.
    80'
    Ajer har gjort en god kamp så langt. Klarerer nok en ball.
    81'
    Maupay med et godt forsøk, men langskuddet blir reddet fint av Onana.
    82'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Mathias Jensen
    83'
    84'
    Nesten igjen fra Brentford, men headingen fra corner blir reddet av Onana.
    84'
    84'
    Corneren blir klarert og United går rett i angrep.
    84'
    Martial roper på frispark, men blir ikke hørt.
    85'
    Antony prøver seg med et skudd, men den går via en Brentford-spiller og går til corner.
    86'
    Inn: Scott McTominay
    Ut: Sofyan Amrabat
    86'
    86'
    Corneren blir klarert til et kast for United.
    87'
    Ajer stanger vekk og nytt kast for vertene.
    87'
    Stort press fra United nå. Vertene får et frispark i god posisjon.
    88'
    Der går den i mål for United, men det blir avblåst for offside! Den skal bli sjekket av VAR.
    89'
    Avgjørelsen står og United får ikke scoringen. Brentford slipper med skrekken. Martial er offsideplassert rett før ballen går i mål.
    89'
    Det legges til seks minutter på Old Trafford.
    90'+1
    United vil ha corner, men får ikke det. Ajer jubler ellevilt.
    90'+1
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 1 Brentford
    Mål: Scott McTominay
    Der sitter den for United! McTominay tar ned ballen elegant i 16-meteren til Brentford og setter ballen i hjørnet. Mye klabb og babb i feltet i forkant av scoringen.
    90'+3
    Nå jakter United vinnermålet.
    90'+4
    Kjempemulighet for Martial, men skuddet blir reddet av Strakosha.
    90'+5
    Manchester United 2 - 1 Brentford
    Målgivende: Harry Maguire
    Der er McTominay igjen og stanger inn det som ser ut til å bli vinnermålet for United! For et innhopp av midtbanespilleren. Maguire vinner ballen først på et frispark og nikker den inn til skotten, som stanger den i mål.
    90'+6
    Målet er det siste som skjer i kampen! United med en vanvittig snuoperasjon. To mål av McTominay på overtid gjør at vertene til slutt vinner 2-1.