Skudd på mål, Marokko
    2'
    Tanzania, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Alhadji Allaou Mahamat signaliserer et frispark til Tanzania på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark til Tanzania på halvdelen til Marokko.
    3'
    Hjørnespark til Tanzania
    5'
    Tanzania tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Marokko) kommer til en målsjanse på Laurent Pokou Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    Alhadji Allaou Mahamat signaliserer et frispark til Marokko.
    11'
    Frispark Marokko.
    22'
    Gult kort til Tanzania
    Himid Mao Mkami
    Himid Mao Mkami (Tanzania) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    29'
    Hakim Ziyech
    Sjanse i San Pedro! Hakim Ziyech (Marokko) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Mål for Marokko!
    Marokko 1 - 0 Tanzania
    Mål: Romain Saiss
    Mål! Marokko tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Romain Saiss på Laurent Pokou Stadium.
    30'
    Frisparket tildelt Marokko er farlig nær Tanzanias målområde.
    31'
    Novatus Dismas
    Novatus Dismas (Tanzania) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    31'
    Youssef En-Nesyri (Marokko) kommer til en målsjanse på Laurent Pokou Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Frispark til Marokko på halvdelen til Tanzania.
    34'
    Alhadji Allaou Mahamat signaliserer et frispark til Tanzania.
    35'
    Hakim Ziyech (Marokko) avanserer forover på Laurent Pokou Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Achraf Hakimi (Marokko) slår en corner fra høyre side på Laurent Pokou Stadium.
    37'
    Spillerbytte - Tanzania
    Inn: Simon Msuva
    Ut: Tarryn Allarakhia
    Adel Amrouche (Tanzania) gjør sitt første bytte for dagen. Simon Msuva erstatter Tarryn Allarakhia.
    38'
    38'
    Abdessamad Ezzalzouli
    Marokko avanserer forover i San Pedro. Abdessamad Ezzalzouli avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Frispark for Tanzania på egen banehalvdel.
    42'
    Novatus Dismas (Tanzania) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    47'
    Novatus Dismas (Tanzania) løfter inn en corner fra høyre på Laurent Pokou Stadium.
    49'
    Marokko angriper, men avslutningen til Youssef En-Nesyri går utenfor.
    51'
    51'
    52'
    Gult kort til Marokko
    Romain Saiss
    Dommer Alhadji Allaou Mahamat viser Romain Saiss (Marokko) det gule kortet.
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i San Pedro fordi Azzedine Ounahi får behandling for en skade på banen.
    54'
    Azzedine Ounahi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Laurent Pokou Stadium.
    57'
    58'
    Mohamed Chibi
    Dommer Alhadji Allaou Mahamat gir Mohamed Chibi (Marokko) et gult kort.
    61'
    Charles M'Mombwa
    Charles M'Mombwa (Tanzania) får et gult kort av dommer Alhadji Allaou Mahamat.
    61'
    Abdessamad Ezzalzouli vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Abdessamad Ezzalzouli er på beina igjen og fortsetter kampen på Laurent Pokou Stadium.
    66'
    Azzedine Ounahi
    Målsjanse! Azzedine Ounahi (Marokko) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Skade: Tanzania
    69'
    Inn: Feisal Salum
    Ut: Mbwana Samatta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tanzania. Inn kommer Feisal Salum, mens Mbwana Samatta tar plass på benken.
    69'
    Frispark for Marokko på egen banehalvdel.
    70'
    Andre gule kort til Tanzania
    Utvisning! Tanzania må klare seg resten av kampen uten Novatus Dismas etter at han får sitt andre gule.
    70'
    Spillerbytte - Marokko
    Inn: Amine Adli
    Ut: Abdessamad Ezzalzouli
    Abdessamad Ezzalzouli (Marokko) erstattes av Amine Adli.
    71'
    Inn: Bilal El Khannouss
    Ut: Selim Amallah
    Bytte for Marokko. Bilal El Khannouss kommer inn for Selim Amallah på Laurent Pokou Stadium.
    72'
    73'
    Frispark Tanzania.
    75'
    Marokko 2 - 0 Tanzania
    Mål: Azzedine Ounahi
    Målgivende: Amine Adli
    Mål! Marokko øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Azzedine Ounahi på Laurent Pokou Stadium. Det er en fin assist fra Amine Adli.
    77'
    Marokko 3 - 0 Tanzania
    Mål: Youssef En-Nesyri
    Målgivende: Achraf Hakimi
    Youssef En-Nesyri øker Marokkos ledelse til 3-0! Achraf Hakimi sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Målet til Marokko sjekkes av VAR
    80'
    Inn: Ayoub El Kaabi
    Ut: Hakim Ziyech
    Marokko bytter ut Hakim Ziyech med Ayoub El Kaabi.
    81'
    Inn: Boufal Sofiane
    Ut: Azzedine Ounahi
    Marokko gjør sitt fjerde bytte. Azzedine Ounahi erstattes av Boufal Sofiane.
    81'
    Inn: Amine Harit
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Marokko) erstattes av Amine Harit.
    81'
    Målet til Marokko blir annullert
    81'
    82'
    Målet til Marokko blir stående
    82'
    Hjørnespark til Marokko
    84'
    Boufal Sofiane (Marokko) løfter inn en corner fra venstre på Laurent Pokou Stadium.
    85'
    Alhadji Allaou Mahamat tildeler Marokko en corner. Boufal Sofiane sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.