Sjanse til Mexico! Jorge Sanchez er nær ved å score, men keeper redder.
    Luis Chavez (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på AT&T Stadium.
    5'
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Anthony Daniel Contreras Enriquez
    Målsjanse til Costa Rica! Anthony Daniel Contreras Enriquez treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark for Mexico på egen banehalvdel.
    10'
    En av Mexicos spillere blir avblåst for offside på AT&T Stadium.
    11'
    Hector Said Martinez Sorto signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Costa Rica
    Wilmer Azofeifa
    Wilmer Azofeifa (Costa Rica) mottar sitt første gule kort for dagen på AT&T Stadium.
    12'
    Cesar Montes (Mexico) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på AT&T Stadium.
    13'
    Mexico slipper å klare seg uten Cesar Montes som kommer tilbake på banen i Arlington.
    13'
    Luis Chavez (Mexico) slår en corner fra høyre side på AT&T Stadium.
    14'
    15'
    Frispark til Costa Rica på halvdelen til Mexico.
    16'
    Kan Mexico utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    En av Mexicos spillere blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark Costa Rica.
    21'
    I Arlington slår Wilmer Azofeifa en corner fra høyre.
    22'
    Costa Rica fosser fremover, men Hector Said Martinez Sorto blåser for offside på AT&T Stadium.
    22'
    Uriel Antuna
    Mexico angriper i Arlington. Uriel Antuna fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Det blir farlig! Frispark for Costa Rica er nær straffområde.
    30'
    Hector Said Martinez Sorto tildeler Mexico en corner. Luis Chavez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Hector Said Martinez Sorto signaliserer et frispark til Costa Rica.
    34'
    Hector Said Martinez Sorto signaliserer et frispark til Costa Rica på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Johan Vasquez (Mexico) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Mexico slipper å klare seg uten Johan Vasquez som kommer tilbake på banen igjen.
    38'
    40'
    Costa Rica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Frispark Mexico.
    42'
    45'
    Hector Said Martinez Sorto tildeler Costa Rica en corner. Wilmer Azofeifa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    49'
    Straffe til Mexico
    50'
    Mexico scorer på straffe!
    Mexico 1 - 0 Costa Rica
    Mål: Orbelin Pineda
    Mexico går opp i en 1-0 ledelse etter at Orbelin Pineda setter straffesparket sikkert i mål på AT&T Stadium.
    52'
    54'
    Henry Martin
    Mexico avanserer forover og Henry Martin kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    54'
    54'
    Frispark for Costa Rica på egen banehalvdel.
    55'
    Gult kort til Mexico
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Mexico) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    55'
    56'
    60'
    Spillerbytte - Costa Rica
    Inn: Aaron Rene Suarez Zuniga
    Ut: Wilmer Azofeifa
    Wilmer Azofeifa (Costa Rica) erstattes av Aaron Rene Suarez Zuniga.
    63'
    Joel Campbell (Costa Rica) løfter inn en corner fra høyre på AT&T Stadium.
    63'
    Francisco Calvo
    Francisco Calvo (Costa Rica) kommer til en målsjanse på AT&T Stadium, men klarer ikke å score.
    64'
    64'
    Luis Romo
    Luis Romo (Mexico) kommer seg fri på AT&T Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Aaron Rene Suarez Zuniga
    Målsjanse! Aaron Rene Suarez Zuniga (Costa Rica) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Hector Said Martinez Sorto signaliserer et frispark til Mexico.
    68'
    Celso Borges
    Dommer Hector Said Martinez Sorto viser Celso Borges (Costa Rica) det gule kortet.
    68'
    Luis Chavez
    Luis Chavez (Mexico) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Erick Sanchez
    Ut: Luis Chavez
    Bytte for Mexico. Erick Sanchez kommer inn for Luis Chavez på AT&T Stadium.
    70'
    Inn: Santiago Gimenez
    Ut: Henry Martin
    Mexico gjør sitt andre bytte. Henry Martin erstattes av Santiago Gimenez.
    70'
    72'
    72'
    73'
    Hector Said Martinez Sorto tildeler Costa Rica en corner. Aaron Rene Suarez Zuniga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    Erick Sanchez
    Mexico angriper. Erick Sanchez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Luis Romo
    Mexico fosser forover og Luis Romo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    81'
    82'
    Inn: Warren Madrigal
    Ut: Francisco Calvo
    Costa Rica bytter ut Francisco Calvo med Warren Madrigal.
    83'
    Inn: Suhander Manuel Zuniga Cordero
    Ut: Josimar Alcocer
    Costa Rica bytter ut Josimar Alcocer med Suhander Manuel Zuniga Cordero. Dette er det tredje byttet som Luis Fernando Suarez gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Pablo Arboine
    Ut: Cristopher Nunez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Costa Rica. Inn kommer Pablo Arboine, mens Cristopher Nunez tar plass på benken.
    83'
    Inn: Julian Araujo
    Ut: Jorge Sanchez
    Mexico gjør sitt tredje bytte. Jorge Sanchez erstattes av Julian Araujo.
    84'
    Inn: Roberto Alvarado
    Ut: Orbelin Pineda
    Jaime Lozano gjør dagens fjerde bytte i Arlington, når han tar ut Orbelin Pineda og setter inn Roberto Alvarado.
    85'
    Santiago Gimenez
    Mexico avanserer forover i Arlington. Santiago Gimenez avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    86'
    86'
    I Arlington får Santiago Gimenez (Mexico) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    86'
    86'
    87'
    Francisco Calvo fra Costa Rica er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    87'
    Mål for Mexico!
    Mexico 2 - 0 Costa Rica
    Mål: Erick Sanchez
    Målgivende: Roberto Alvarado
    Mexico går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Erick Sanchez. Flott spill fra Roberto Alvarado før målet.
    87'
    Dommer Hector Said Martinez Sorto venter med å sette i gang spillet fordi Edson Alvarez ligger nede.