Dagens dommer, Geoff Eltringham, blåser i gang kampen.
    Mål for Fulham!
    Millwall 0 - 1 Fulham
    Mål: Aleksandar Mitrovic
    Målgivende: Fabio Carvalho
    Mål! Aleksandar Mitrovic gir Fulham FC ledelsen 0-1 i London. Fabio Carvalho var nest sist på ballen.
    3'
    Frispark for Millwall FC på egen banehalvdel.
    7'
    Millwall 0 - 2 Fulham
    Mål: Fabio Carvalho
    Målgivende: Neeskens Kebano
    Mål! Fabio Carvalho øker Fulham FCs ledelse til 0-2 på The Den. Det er en fin assist fra Neeskens Kebano.
    8'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Geoff Eltringham signaliserer et frispark til Millwall FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Millwall FC på halvdelen til Fulham FC.
    17'
    19'
    Gult kort til Millwall
    Mahlon Romeo
    Mahlon Romeo (Millwall FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    22'
    22'
    23'
    25'
    27'
    Ivan Cavaleiro
    Fulham FC angriper, men avslutningen til Ivan Cavaleiro går utenfor.
    31'
    Neeskens Kebano (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på The Den.
    33'
    Geoff Eltringham tildeler Fulham FC en corner. Neeskens Kebano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Aleksandar Mitrovic
    Sjanse! Fulham FC avanserer forover, men Aleksandar Mitrovic avslutter utenfor.
    38'
    39'
    Neeskens Kebano (Fulham FC) løfter inn en corner fra høyre på The Den.
    45'+2
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Andre-Frank Zambo Anguissa
    Ut: Joshua Onomah
    Fulham FC gjør sitt første bytte. Joshua Onomah erstattes av Andre-Frank Zambo Anguissa.
    46'
    Spillerbytte - Millwall
    Inn: Matt Smith
    Ut: Mahlon Romeo
    Millwall FC bytter ut Mahlon Romeo med Matt Smith. Dette er det første byttet som Gary Rowett gjør i dagens kamp.
    46'
    Geoff Eltringham signaliserer et frispark til Fulham FC.
    46'
    Målsjanse til Fulham FC! Aleksandar Mitrovic treffer mål, men keeper redder.
    47'
    Millwall, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Fabio Carvalho
    Fulham FC angriper i London. Fabio Carvalho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    Hjørnespark til Fulham
    47'
    Frispark Fulham FC.
    50'
    Jed Wallace (Millwall FC) slår en corner fra høyre side på The Den.
    53'
    Geoff Eltringham signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    54'
    Scott Malone
    Scott Malone (Millwall FC) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Bartosz Bialkowski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    58'
    59'
    Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Bartosz Bialkowski er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    Jed Wallace
    Jed Wallace (Millwall FC) kommer til en målsjanse på The Den, men klarer ikke å score.
    60'
    Matt Smith
    Målsjanse! Matt Smith (Millwall FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    62'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    66'
    I London slår Jed Wallace en corner fra høyre.
    71'
    Andre-Frank Zambo Anguissa
    Andre-Frank Zambo Anguissa (Fulham FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Neeskens Kebano
    Målsjanse! Neeskens Kebano (Fulham FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: George Evans
    Ut: Maikel Kieftenbeld
    Millwall FC bytter ut Maikel Kieftenbeld med George Evans.
    80'
    Inn: Danny McNamara
    Ut: Ryan Leonard
    Gary Rowett gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Ryan Leonard og setter inn Danny McNamara.
    80'
    Ivan Cavaleiro (Fulham FC) avanserer forover på The Den. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Matt Smith
    Matt Smith (Millwall FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    82'
    84'
    Inn: Joe Bryan
    Ut: Ivan Cavaleiro
    Ivan Cavaleiro (Fulham FC) erstattes av Joe Bryan.
    85'
    Millwall FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Mål for Millwall!
    Millwall 1 - 2 Fulham
    Mål: Benik Afobe
    Målgivende: Matt Smith
    Mål! Millwall FCet reduserer til 1-2 etter en heading av Benik Afobe. Flott spill fra Matt Smith før målet.
    87'
    88'
    George Evans
    Dommeren gir George Evans (Millwall FC) et gult kort.
    89'
    89'
    89'
    Jake Cooper
    Dommer Geoff Eltringham gir Jake Cooper (Millwall FC) et gult kort.
    89'
    Inn: Alfie Mawson
    Ut: Neeskens Kebano
    Marco Silva (Fulham FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alfie Mawson erstatter Neeskens Kebano.
    90'
    90'+1
    90'+3
    Gult kort til Fulham
    Dommeren gir Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) et gult kort.
    90'+3
    Jake Cooper
    Millwall FC angriper og Jake Cooper får avsluttet. Headingen treffer ikke Fulham FC-målet.