1-1
2-1
Tapias90'+1
    Teemu Pukki
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Teemu Pukki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Portland Timbers, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Offside! Evander blir vinket av og Portland Timbers må dermed bygge opp et nytt angrep.
    5'
    Franco Fragapane
    I Saint Paul får Franco Fragapane (Minnesota United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    9'
    9'
    Frispark til Portland Timbers på halvdelen til Minnesota United FC.
    11'
    Teemu Pukki
    Sjanse! Minnesota United FC avanserer forover, men Teemu Pukki avslutter utenfor.
    13'
    Portland Timbers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Portland Timbers!
    Minnesota United FC 0 - 1 Portland Timbers
    Mål: Jonathan Rodriguez
    Målgivende: Maximiliano David Ayala
    I Saint Paul tar Portland Timbers ledelsen 0-1 etter et mål av Jonathan Rodriguez. Maximiliano David Ayala var nest sist på ballen.
    17'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    19'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Field.
    22'
    Miguel Tapias
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field. Miguel Tapias header utenfor.
    22'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Minnesota United FC.
    27'
    I Saint Paul slår Joseph Rosales en corner fra venstre.
    29'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Portland Timbers på egen banehalvdel.
    29'
    30'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Caden Clark
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Caden Clark går utenfor.
    35'
    En av Portland Timberss spillere blir avblåst for offside.
    35'
    Jair Antonio Marrufo tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Juan Mosquera
    Målsjanse på Allianz Field! Juan Mosquera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Evander (Portland Timbers) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    39'
    41'
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Minnesota United FC like utenfor Portland Timbers-området.
    41'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Dommeren gir Miguel Tapias (Minnesota United FC) et gult kort.
    42'
    Gult kort til Portland Timbers
    Jonathan Rodriguez
    Jonathan Rodriguez (Portland Timbers) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Frispark Minnesota United FC.
    44'
    Evander
    Evander (Portland Timbers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    45'+1
    Skade: Portland Timbers
    45'+2
    Tilbake fra skade: Portland Timbers
    45'+3
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Caden Clark
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Caden Clark avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Felipe Mora
    Felipe Mora (Portland Timbers) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    51'
    Bongokuhle Hlongwane
    Minnesota United FC angriper. Bongokuhle Hlongwane får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    54'
    I Saint Paul slår Joseph Rosales en corner fra høyre.
    55'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Robin Lod
    Ut: Carlos Harvey
    Carlos Harvey (Minnesota United FC) erstattes av Robin Lod.
    56'
    Inn: Jeong Sang-bin
    Ut: Franco Fragapane
    Bytte for Minnesota United FC. Jeong Sang-bin kommer inn for Franco Fragapane på Allianz Field.
    56'
    Inn: Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi
    Ut: Bongokuhle Hlongwane
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer Tanitoluwa Oluwatimikhin Oluwaseyi, mens Bongokuhle Hlongwane tar plass på benken.
    56'
    Inn: Kervin Arriaga
    Ut: Caden Clark
    Minnesota United FC bytter ut Caden Clark med Kervin Arriaga.
    56'
    57'
    Spillerbytte - Portland Timbers
    Inn: Diego Chara
    Ut: Cristhian Paredes
    Phil Neville gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Cristhian Paredes og setter inn Diego Chara.
    58'
    Inn: Eric Miller
    Ut: Felipe Mora
    Phil Neville (Portland Timbers) gjør sitt andre bytte for dagen. Eric Miller erstatter Felipe Mora.
    58'
    60'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 1 - 1 Portland Timbers
    Mål: Robin Lod
    Målgivende: Joseph Rosales
    Robin Lod scorer og utligningen er et faktum på Allianz Field. 1-1. Flott spill fra Joseph Rosales før målet.
    65'
    Diego Chara
    Dommer Jair Antonio Marrufo gir Diego Chara (Portland Timbers) et gult kort.
    67'
    Frisparket tildelt Minnesota United FC er farlig nær Portland Timberss målområde.
    67'
    Miguel Araujo
    Dommer Jair Antonio Marrufo viser Miguel Araujo (Portland Timbers) det gule kortet.
    67'
    Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    67'
    Kervin Arriaga
    Kervin Arriaga (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Inn: Antony
    Ut: Maximiliano David Ayala
    Portland Timbers gjør sitt tredje bytte. Maximiliano David Ayala erstattes av Antony.
    69'
    Straffe til Minnesota United FC
    71'
    VAR sjekker om det er straffe til Minnesota United FC
    72'
    Ingen straffe til Minnesota United FC
    73'
    Frispark for Portland Timbers på egen banehalvdel.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Portland Timbers er nær straffområde.
    74'
    76'
    Teemu Pukki ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Inn: D.J. Taylor
    Ut: Teemu Pukki
    D.J. Taylor (Minnesota United FC) erstatter Teemu Pukki som muligens er skadet.
    79'
    Minnesota United FC 2 - 1 Portland Timbers
    Mål: Jeong Sang-bin
    Målgivende: D.J. Taylor
    Minnesota United FC leder 2-1 etter en scoring av Jeong Sang-bin. Det er en fin assist fra D.J. Taylor.
    82'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Portland Timbers.
    82'
    Dairon Asprilla
    Dairon Asprilla (Portland Timbers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Portland Timbers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    85'
    Inn: Nathan
    Ut: Miguel Araujo
    Portland Timbers bytter ut Miguel Araujo med Nathan. Dette er det fjerde byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Eryk Williamson
    Ut: Dairon Asprilla
    Portland Timbers gjør sitt femte bytte. Dairon Asprilla erstattes av Eryk Williamson.
    85'
    I Saint Paul slår Evander en corner fra venstre.
    86'
    Jair Antonio Marrufo tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Miguel Tapias (Minnesota United FC) kommer seg fri på Allianz Field, men avslutningen går utenfor.
    90'
    Frispark Portland Timbers.
    90'+1
    Andre gule kort til Minnesota United FC
    Utvisning! Dommer Jair Antonio Marrufo sender Miguel Tapias (Minnesota United FC) av banen etter to gule kort.
    90'+1
    Evander (Portland Timbers) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    90'+3
    Jair Antonio Marrufo signaliserer et frispark til Portland Timbers.
    90'+4
    90'+5
    Evander
    Målsjanse til Portland Timbers! Evander treffer mål, men keeper redder.
    90'+7
    90'+7
    90'+8
    Jeong Sang-bin
    Jeong Sang-bin (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+8
    Hjørnespark til Portland Timbers
    90'+9
    Skudd på mål, Portland Timbers
    90'+11
    90'+11
    Jair Antonio Marrufo tildeler Portland Timbers en corner. Evander sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+11
    I Saint Paul slår Evander en corner fra høyre.
    90'+11
    90'+12
    Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) får et gult kort av dommer Jair Antonio Marrufo.