Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    2'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    6'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    10'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Field.
    10'
    Ismail Elfath tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Abu Danladi
    Minnesota United FC angriper på Allianz Field og Abu Danladi skyter i stolpen!
    14'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Minnesota United FC.
    16'
    Frispark Seattle Sounders.
    24'
    Jordan Morris
    Jordan Morris (Seattle Sounders) kommer til en målsjanse på Allianz Field, men klarer ikke å score.
    25'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    28'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    28'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra høyre side på Allianz Field.
    31'
    Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders angriper. Nicolas Lodeiro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    34'
    I Saint Paul slår Nicolas Lodeiro en corner fra venstre.
    35'
    Robin Lod
    Målsjanse på Allianz Field! Robin Lod fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Mål for Seattle Sounders!
    Minnesota United FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Joao Paulo
    Målgivende: Nicolas Lodeiro
    Joao Paulo dundrer ballen i mål og Seattle Sounders tar ledelsen 0-1 på Allianz Field. Nicolas Lodeiro sto for den målgivende pasningen.
    38'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    43'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    43'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    44'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Joseph Rosales
    Ut: Abu Danladi
    Adrian Heath (Minnesota United FC) gjør sitt første bytte for dagen. Joseph Rosales erstatter Abu Danladi.
    46'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Will Bruin
    Brian Schmetzer gjør dagens første bytte i Saint Paul, når han tar ut Will Bruin og setter inn Raul Ruidiaz.
    46'
    Inn: Obed Vargas
    Ut: Nicolas Lodeiro
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Nicolas Lodeiro erstattes av Obed Vargas.
    46'
    Frisparket tildelt Minnesota United FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    46'
    Ismail Elfath tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    48'
    Minnesota United FC scorer selvmål!
    Minnesota United FC 0 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Brent Kallman
    Selvmål! Brent Kallman kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 0-2!
    49'
    Minnesota United FC angriper, men Ismail Elfath blåser for offside.
    50'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside på Allianz Field.
    54'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    56'
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Skade: Seattle Sounders
    58'
    59'
    Tilbake fra skade: Seattle Sounders
    59'
    Frispark Minnesota United FC.
    60'
    62'
    Michael Boxall
    Dommer Ismail Elfath gir Michael Boxall (Minnesota United FC) et gult kort.
    62'
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: D.J. Taylor
    Minnesota United FC bytter ut D.J. Taylor med Bongokuhle Hlongwane.
    63'
    Inn: Kemar Lawrence
    Ut: Brent Kallman
    Minnesota United FC bytter ut Brent Kallman med Kemar Lawrence. Dette er det tredje byttet som Adrian Heath gjør i dagens kamp.
    63'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC angriper i Saint Paul. Emanuel Reynoso fyrer av et skudd som går utenfor.
    64'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Seattle Sounders like utenfor Minnesota United FC-området.
    65'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    66'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    68'
    69'
    Joseph Rosales
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Joseph Rosales går utenfor.
    70'
    71'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Jackson Ragen
    Jackson Ragen (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Ismail Elfath.
    71'
    73'
    73'
    74'
    Dommer Ismail Elfath viser Joseph Rosales (Minnesota United FC) det gule kortet.
    74'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Jordan Morris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Leo Chu, mens Jordan Morris tar plass på benken.
    76'
    Inn: Nouhou Tolo
    Ut: Xavier Arreaga
    Bytte for Seattle Sounders. Nouhou Tolo kommer inn for Xavier Arreaga på Allianz Field.
    76'
    77'
    79'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Minnesota United FC får straffe av Ismail Elfath på Allianz Field.
    81'
    Minnesota United FC scorer på straffe!
    Minnesota United FC 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Emanuel Reynoso
    Emanuel Reynoso reduserer til 1-2 etter et velplassert straffespark.
    82'
    I Saint Paul slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    85'
    Inn: Abdoulaye Cissoko
    Ut: Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) erstattes av Abdoulaye Cissoko.
    86'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    86'
    86'
    Luis Antonio Amarilla Lencina
    Luis Amarilla (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    Hjørnespark til Seattle Sounders
    90'+3
    Dommer Ismail Elfath viser Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) det gule kortet.