Seattle Sounders får tildelt et frispark
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    Minnesota United FC får tildelt et frispark
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Seattle Sounders får tildelt et hjørnespark
    Albert Rusnak
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    6'
    Skudd utenfor mål, Seattle Sounders
    Seattle Sounders angriper, men avslutningen til Albert Rusnak går utenfor.
    6'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    Dommer Guido Gonzales Jr viser Nouhou Tolo (Seattle Sounders) det gule kortet.
    10'
    Frispark i en god posisjon for Minnesota United FC!
    10'
    11'
    Mål for Seattle Sounders!
    Minnesota United FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Jordan Morris
    Målgivende: Obed Vargas
    Mål! Seattle Sounders tar ledelsen 0-1 ved Jordan Morris. Obed Vargas sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    14'
    VAR sjekker om det er straffe til Minnesota United FC
    22'
    Dommeren dømmer straffe til Minnesota United FC
    23'
    Straffe til Minnesota United FC
    23'
    Minnesota United FC scorer på straffe!
    Minnesota United FC 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Kelvin Yeboah
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Kelvin Yeboah.
    24'
    Guido Gonzales Jr tildeler Seattle Sounders en corner. Albert Rusnak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Minnesota United FC 1 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Jackson Ragen
    Jackson Ragen dundrer ballen i mål og Seattle Sounders tar ledelsen 1-2 på Allianz Field.
    28'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd utenfor mål, Minnesota United FC
    Teemu Pukki
    Teemu Pukki (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Albert Rusnak (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    37'
    Frispark Minnesota United FC.
    39'
    Paul Rothrock
    I Saint Paul slår Paul Rothrock en corner fra høyre.
    42'
    43'
    Minnesota United FC får tildelt et hjørnespark
    Joseph Rosales
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) slår en corner fra venstre side på Allianz Field.
    45'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    45'+2
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    46'
    I Saint Paul slår Albert Rusnak en corner fra venstre.
    47'
    Jeong Sang-bin
    Minnesota United FC avanserer forover i Saint Paul. Jeong Sang-bin avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    51'
    53'
    54'
    Joseph Rosales (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Field.
    55'
    Mål for Minnesota United FC!
    Minnesota United FC 2 - 2 Seattle Sounders
    Mål! Kelvin Yeboah utligner til 2-2.
    56'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Joshua Atencio
    Ut: Joao Paulo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Joshua Atencio, mens Joao Paulo tar plass på benken.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Bongokuhle Hlongwane
    Ut: Teemu Pukki
    Teemu Pukki (Minnesota United FC) erstattes av Bongokuhle Hlongwane.
    59'
    I Saint Paul slår Joseph Rosales en corner fra høyre.
    62'
    63'
    64'
    Inn: Pedro De La Vega
    Ut: Paul Rothrock
    Seattle Sounders bytter ut Paul Rothrock med Pedro De La Vega.
    64'
    66'
    Inn: Carlos Harvey
    Ut: Wil Trapp
    Minnesota United FC bytter ut Wil Trapp med Carlos Harvey. Dette er det andre byttet som Eric Ramsay gjør i dagens kamp.
    66'
    Guido Gonzales Jr signaliserer et frispark til Minnesota United FC like utenfor Seattle Sounders-området.
    68'
    Guido Gonzales Jr tildeler Minnesota United FC en corner. Joseph Rosales sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Miguel Tapias
    Miguel Tapias (Minnesota United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    72'
    73'
    Inn: D.J. Taylor
    Ut: Jeong Sang-bin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Minnesota United FC. Inn kommer D.J. Taylor, mens Jeong Sang-bin tar plass på benken.
    73'
    74'
    Minnesota United FC 2 - 3 Seattle Sounders
    Mål: Albert Rusnak
    I Saint Paul tar Seattle Sounders ledelsen 2-3 etter et mål av Albert Rusnak.
    75'
    Skudd på mål, Seattle Sounders
    79'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    79'
    Skudd på mål, Minnesota United FC
    80'
    Minnesota United FC, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    I Saint Paul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    82'
    Inn: Reed Baker-Whiting
    Ut: Obed Vargas
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Obed Vargas erstattes av Reed Baker-Whiting.
    84'
    Inn: Raul Ruidiaz
    Ut: Albert Rusnak
    Bytte for Seattle Sounders. Raul Ruidiaz kommer inn for Albert Rusnak på Allianz Field.
    84'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    87'
    Kan Minnesota United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    90'+1
    Frisparket tildelt Seattle Sounders er farlig nær Minnesota United FCs målområde.