Viktor Gustafson (Mjällby AIF) kommer seg fri på Strandvallen, men avslutningen går utenfor.
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til AIK.
    7'
    Hjørnespark til Mjällby AIF
    9'
    Otto Rosengren
    Mjällby AIF fosser forover og Otto Rosengren fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    AIK, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    11'
    Nabil Bahoui ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    14'
    Nabil Bahoui er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til AIK på egen banehalvdel.
    16'
    Spillet på Strandvallen er stoppet midlertidig fordi Nabil Bahoui ligger nede.
    18'
    Spillerbytte - AIK
    Inn: Vincent Thill
    Ut: Nabil Bahoui
    Vincent Thill (AIK) erstatter Nabil Bahoui som ser ut til å måtte forlate Strandvallen med en skade.
    19'
    Otto Rosengren (Mjällby AIF) slår en corner fra høyre side på Strandvallen.
    20'
    Mjällby AIF avanserer forover i Hällevik. Herman Johansson avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Mjällby AIF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Hällevik har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Gult kort til AIK
    Collins Shichenje
    Dommer Bojan Pandzic gir Collins Shichenje (AIK) et gult kort.
    23'
    Mjällby AIF angriper i Hällevik. Otto Rosengren fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    25'
    AIK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hällevik fordi Herman Johansson får behandling for en skade på banen.
    28'
    Herman Johansson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til Mjällby AIF på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark for AIK på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Mål for AIK!
    Mjällby AIF 0 - 1 AIK
    Mål: Yasin Abbas Ayari
    Målgivende: Nicolas Stefanelli
    Mål! AIK tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Yasin Abbas Ayari på Strandvallen. Nicolas Stefanelli var nest sist på ballen.
    38'
    I Hällevik slår Otto Rosengren en corner fra høyre.
    42'
    Frispark til AIK på halvdelen til Mjällby AIF.
    44'
    44'
    45'
    Gult kort til Mjällby AIF
    Dommeren gir Otto Rosengren (Mjällby AIF) et gult kort.
    45'+1
    Bojan Pandzic tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra venstre på Strandvallen.
    45'+3
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra høyre side på Strandvallen.
    45'+5
    I Hällevik får Otto Rosengren (AIK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+5
    Mjällby AIF, prøver et skudd, men det reddes
    45'+5
    Inn: Axel Bjornstrom
    Ut: Collins Shichenje
    Henok Goitom gjør dagens andre bytte i Hällevik, når han tar ut Collins Shichenje og setter inn Axel Bjornstrom.
    46'
    48'
    Otto Rosengren (Mjällby AIF) kommer til avslutning på Strandvallen, men headingen blir reddet.
    51'
    51'
    53'
    Nicolas Stefanelli
    AIK angriper i Hällevik. Nicolas Stefanelli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    54'
    54'
    I Hällevik slår Sebastian Larsson en corner fra venstre.
    55'
    56'
    Erik Ring
    Målsjanse på Strandvallen! Erik Ring fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    57'
    57'
    Bojan Pandzic tildeler AIK en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Vincent Thill
    AIK avanserer forover og Erik Ring får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    61'
    Sebastian Larsson (AIK) løfter inn en corner fra høyre på Strandvallen.
    63'
    I Hällevik slår Sebastian Larsson en corner fra høyre.
    65'
    Sebastian Larsson (AIK) slår en corner fra venstre side på Strandvallen.
    68'
    Bojan Pandzic tildeler Mjällby AIF en corner. Sebastian Larsson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Spillerbytte - Mjällby AIF
    Inn: Amir Al-Ammari
    Ut: Otto Rosengren
    Mjällby AIF gjør sitt første bytte. Otto Rosengren erstattes av Amir Al-Ammari.
    71'
    Inn: Heradi Rashidi
    Ut: Herman Johansson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mjällby AIF. Inn kommer Heradi Rashidi, mens Herman Johansson tar plass på benken.
    71'
    Inn: Silas Nwankwo
    Ut: David Lofquist
    Bytte for Mjällby AIF. Silas Nwankwo kommer inn for David Lofquist på Strandvallen.
    72'
    AIK fosser fremover, men Bojan Pandzic blåser for offside på Strandvallen.
    75'
    Inn: Benjamin Mbunga-Kimpioka
    Ut: John Guidetti
    John Guidetti (AIK) erstattes av Benjamin Mbunga-Kimpioka.
    79'
    Inn: Taha Ayari
    Ut: Zac Elbouzedi
    Henok Goitom (AIK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Taha Ayari erstatter Zac Elbouzedi.
    80'
    Carlos Moros Gracia
    Dommer Bojan Pandzic viser Carlos Moros Gracia (Mjällby AIF) det gule kortet.
    80'
    Mål for Mjällby AIF!
    Mjällby AIF 1 - 1 AIK
    Mål: Jacob Bergstrom
    Målgivende: Noah Eile
    Utligning! Jacob Bergstrom setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Noah Eile.
    80'
    Frispark AIK.
    82'
    Sotirios Papagiannopoulos
    Sotirios Papagiannopoulos mottar et gult kort i Hällevik, og må dermed stå over en kamp for AIK.
    83'
    Bojan Pandzic signaliserer et frispark til AIK like utenfor Mjällby AIF-området.
    83'
    AIK avanserer forover og Erik Ring kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    84'
    84'
    Jacob Bergstrom
    Erik Ring (AIK) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    87'
    Noah Eile
    Noah Eile (Mjällby AIF) får et gult kort av dommer Bojan Pandzic.
    87'
    Taha Ayari
    AIK angriper. Taha Ayari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    89'
    Jetmir Haliti
    Jetmir Haliti (Mjällby AIF) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    89'
    Mjällby AIF 1 - 2 AIK
    Mål: Nicolas Stefanelli
    Nicolas Stefanelli dundrer ballen i mål og AIK tar ledelsen 1-2 på Strandvallen.