Slutt

2-0

1-0
Berisha90'+5
2-0
Supporterfordeling på VG
2 897
5 465

[14002] - Noe gikk galt

Denne videoen er kun tilgjengelig i Norge

Author avatar

Ble dekket av NTB

    Denne søndagskvelden er det et toppoppgjør mellom to vestlandslag som står på menyen. Velkommen til dekningen av oppgjøret mellom Molde og Brann!
    Historien mellom Molde og Brann viser at kveldens hjemmelag har hatt et bra overtak på gjestene fra Bergen. På 76 kamper har Molde vunnet 38 kamper, mens Brann har vunnet 24 og 14 oppgjør har endt uavgjort. På Aker Stadion har Molde vunnet 23 oppgjør, mens Brann kun har tatt 9 seire, og 6 oppgjør har endt med uavgjort.
    Historikken gjenspeiler seg i bookmakerne sin oddssetting før kveldens oppgjør. Molde er favoritter til rundt 1.90 i odds, mens man får 3.45 ganger innsatsen for Brann-seier. En uavgjort står til i underkant av 4 i odds.
    Molde har tre strake seire mot Brann i seriesammenheng, men vi skal ikke lengre tilbake enn til 2020 for å finne sist gang Brann tok med seg tre poeng fra Aker Stadion. Ola Brynhildsen, Jon-Helge Tveita og Daniel Pedersen scoret målene da bergenserne vant 2-1.
    Nyopprykkede Brann har hatt en glimrende sesong og er nummer fire i Eliteserien før kveldens oppgjør. De er imidlertid svekket etter å ha solgt både David Møller Wolfe og Mathias Rasmussen, men i forrige kamp greide de seg fint uten den Benelux-klare duoen. Da ble HamKam slått med 2-1 hjemme på stadion. På bortebane har de imidlertid tapt og vunnet annenhver av de fire siste kampene. Totalt står de med to seire, en uavgjort og tre tap på bortebane, men de har til gjengjeld scoret mål i fem av seks bortekamper. Kun Molde og Bodø/Glimt har flere scoringer på bortebane enn Brann sine ni mål.
    Molde hadde en svært ustabil start på sesongen og en periode så det ut til at Erling Moe kunne være under press. Den regjerende mesteren har imidlertid fått sving på sakene, og står med fire strake seire på hjemmebane, hvor de har holdt nullen i tre av dem. Tapet borte mot Odd var et skjær i sjøen, men det er en måned siden nå. Siden har de vunnet 1-0 hjemme mot Haugesund og spilt 2-2 i toppkampen mot Bodø/Glimt, i en kamp som ble amputert av Jakob Karlstrøm sitt tidlige røde kort.
    Brann stiller med sitt sterkeste tilgjengelige mannskap, noe som betyr at 18 år gamle Jonas Torsvik får fornyet tillit etter å ha scoret åpningsmålet hjemme mot HamKam sist. 19 år gamle Niklas Jensen Wassberg starter på indreløperen sammen med Felix Horn Myhre, så er Sivert Heltne Nilsen klar for å lede troppene fra sin sentrale midtbaneposisjon, til tross for å ha vært gjennom en uke med mye utenomsportslig fokus, etter budet fra svenske Elfsborg som har sådd tvil om 31-åringens fremtid i Brann. En som ikke er i tvil om hvor hans fremtid ligger er Bård Finne, som har signert en ny kontrakt med Brann inneværende uke. Han starter som vanlig på topp.
    Vertene må greie seg uten suspenderte Jakob Karlstrøm og Ola Brynhildsen, mens Magnus Wolff Eikrem stadig er ute med skade. Det samme gjelder naturligvis for Martin Ellingsen og Eirik Ulland Andersen, mens NIklas Ødegård er opptatt med G19-EM. Veton Berisha er tilbake fra skade, men starter kampen som innbytter. Det betyr at det er Magnus Grødem og Eric Kitolano som starter på topp, mens Oliver Petersen vokter buret, slik han gjorde med bravur borte mot Glimt sist runde.
    Brann må klare seg uten både Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Ulrik Mathisen og Aune Heggebø i kveld. Det betyr at de to eneste senior-utespillerne på benken til Brann er Niklas Castro og 2002-modellen Elias Myrlid, som for øvrig signerte en ny kontrakt med klubben denne uken. De øvrige på benken er 19 år gamle Isak Hjorteseth og 18-åringene Eivind Helland og Markus Haaland.
    Da har både "Her kommer Molde" og "Nystemten" runget ut over Aker Stadion, og vi nærmer oss avspark i Molde!
    Kampen har startet
    1'
    Molde sparker i gang oppgjøret på Aker stadion!
    1'
    Molde blir avblåst for offside
    Tidlig offside etter en lang pasning mot Breivik.
    1'
    Molde med ball innledningsvis.
    2'
    To helfrekke tunneler fra Breivik og Kitolano, før Haugen spilles fri ute til venstre. Innlegget er glimrende og utfordrer Brann-forsvaret, men Dyngeland gjør en mesterlig jobb når han vinner ballen foran duoen Eriksen/Linnes.
    2'
    Brann får tildelt et frispark
    Brann får frispark på 25 meters hold, når Haugan feller Børsting.
    3'
    Finne skyter frisparket godt over målet til Petersen.
    4'
    Molde får tildelt et frispark
    Haugen tas rundt 15 meter inne på Brann sin halvdel og får frispark. Tilsnakk til Pedersen, som er på etterskudd.
    4'
    Brann blir avblåst for offside
    Bård Finne
    Finne tres gjennom av Blomberg, og banker til fra spiss vinkel. Petersen redder, men det viser seg at Brann-spissen har vært en meter i offside.
    5'
    Brann får tildelt et frispark
    Frispark mot Grødem etter flere 50/50-dueller rundt 20 meter inn på Brann sin halvdel.
    6'
    Molde får tildelt et frispark
    Mange frispark i innledningen her. Denne gangen er det Mannsverk som felles like utenfor innbytterbenken til Brann.
    6'
    Det skinner gjennom at det er to lag med selvtillit her. Begge spiller seg fri med risiko bakfra, og begge tør samtidig å stå høyt på hverandre. Det gir et åpent og pulserende oppgjør innledningsvis. En toppkamp verdig.
    7'
    Molde på to farlige visitter rundt Brann sin boks, men uten å komme til avslutning.
    9'
    Et utsøkt Molde-angrep resulterer i kampens første målsjanse! Breivik chipper ballen inn til Hagelskjær, som trer gjennom Haugen på første touch. Innlegget fra venstrebacken treffer Grødem langt bak i feltet, men jærbuen greier ikke sette ballen inn i det store målet fra fem meters hold.
    10'
    Ny stor Molde-sjanse! Et innlegg fra høyre går helt over til Haugen på bakerste stolpe. Vingbacken brenner til på volley, men smeller ballen langt opp på tribunen fra åtte-ni meters hold.
    11'
    Molde får tildelt et frispark
    Grødem felles og får frispark i sidekorridoren ute til høyre, på høyde med 16-meterstreken.
    11'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Brann
    Mål: Kristian Eriksen
    Målgivende: Emil Breivik
    Lekker scoring og fortjent ledermål for hjemmelaget! Breivik slår frisparket hardt, langs bakken, hvor Eriksen er nærmeste spiller. Molde sin evighetsmaskin bruker hælen til å styre ballen elegant inn i det nærmeste hjørnet, hvor en Dyngeland i full strekk ikke greier å forhindre baklengs. Molde fortjent opp i ledelsen på Aker stadion!
    12'
    Molde har styrt de første ti minuttene, men nå etter ledermålet får Brann muligheten til å angripe i etablert angrep.
    14'
    Brann får tildelt et frispark
    Breivik hekter en fremadstormende Sery Larsen og lager frispark, helt ute ved innbytterbenken til Brann.
    15'
    Tas kort. Brann fortsetter å angripe mot et lavtpressende Molde-lag.
    15'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Brann spiller seg frem til sin første målsjanse! Wassberg drar seg løs til venstre inne i boksen og banker til. Det rasker i nettmaskene, men ballen har gått via Petersen og på utsiden av stengene.
    15'
    Petersen fanger hjørnesparket i fast grep.
    16'
    Molde er komfortable med å forsvare seg dypt etter å ha tatt ledelsen. Lar Brann styre banespillet, men foreløpig har det kun resultert i Wassberg sin sjanse. Trøbler med å trenge gjennom det godt etablerte Molde-mannskapet, bortelaget.
    19'
    Fin mulighet for Molde! Spiller seg forbi et høytstående Brann-lag og setter opp Kitolano inne sentralt. Han spiller fri Linnes ute til høyre, som kjører en skuddfinte og legger ballen over på venstrebeinet, men avslutningen blokkeres av Torsvik.
    20'
    Sery Larsen har trøbbel. Medisinsk apparat tilkalles, mens spillerne tar seg en drikkepause.
    20'
    Nok en gang står Haugen bak en Molde-farlighet! Spilles fri ute til venstre og treffer Kitolano med innlegget langs bakken. Han legger ballen over på høyrefoten og fyrer mot det lengste hjørnet, men treffer kroppen til en oppofrende Heltne Nilsen.
    22'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Linnes tres gjennom ute til høyre og kommer til innlegg, men det blokkeres og går ut til corner.
    23'
    Misfornøyde supportere hos begge lag. Først rives Finne i drakta av Bjørnbak uten å få frispark, før en pasning fra Kitolano treffer skuldra til Heltne Nilsen på 17 meter. Vertene vil ha frispark, men dommer hevder hånda ikke er i spill.
    23'
    Hjørnesparket ender hos Kitolano ute på motsatt side av 16-meteren, men skuddet fra Moldes nummer 10 går høyt over målet til Dyngeland.
    25'
    Misforståelse mellom Pedersen og Blomberg, når sistnevnte stikker og førstenevnte spiller ballen på fot. Innkast for Molde.
    26'
    Petersen ute og plukker en løs ball. Det nærmeste Brann har vært å tre seg gjennom Molde-laget siden Wassberg-sjansen for 13 minutter siden.
    26'
    Pedersen forsøker å tre gjennom Finne, men ballen ender med å gli over dødlinja og ut til et utspill fra Petersen.
    27'
    Kristoffer Haugen har vært banens gigant de første 27 minuttene! Spilles gjennom ute til venstre med en lang ball fra Hagelskjær, før han slår inn til Eriksen, men avslutningen fra en presset nummer 10 går utenfor stolpen til Dyngeland.
    28'
    Ny avslutning fra Molde, denne gangen fra Mannsverk! Brann mister ballen på egen halvdel og midtbanemaestroen fyrer løs fra 20 meter, men over målet til Dyngeland.
    28'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Molde med et ordentlig trykk på Brann nå. Grødem vinner et hjørnespark fra venstre etter en duell med Sery Larsen.
    29'
    Kort variant før Breivik spilles fri bredt ute til venstre, like innenfor 16-meterstreken. Han forsøker å bredside ballen borte i det lengste hjørnet, men sender ballen opp på supporterfeltet.
    30'
    Molde fremstår overlegne i banespillet. Denne gangen danser Grødem seg gjennom midtbanen til Brann, før Haugen spiller ballen tilbake til Grødem. Fra 15 meter skyter han ballen via en Brann-forsvarer og inn i fanget på Dyngeland, som har hatt nok å gjøre den første halvtimen.
    31'
    Molde får tildelt et frispark
    Børsting legger Kitolano i bakken og lager frispark, midt inne på halvdelen til Molde.
    32'
    Kitolano går i bakken innenfor 16-meteren til Brann og hele Aker stadion roper på straffespark. "Aldri i verden", peker dommer Saggi. Han har helt korrekt. Faller altfor lett der, Molde sin nummer 10.
    33'
    Et nytt innlegg fra venstre skaper trøbbel for Brann-forsvaret, men ingen blåkledde greier å få foten på ballen. Hagelskjær som skyter innlegget inn langs bakken på seks-syv meters hold denne gangen.
    34'
    Brann mislykkes ved et innkast dypt inne på egen halvdel, og Heltne Nilsen spiller ballen rett ut til et Molde-innkast. Rister på hodet og ser med i bakken, kapteinen. Symbolsk etter en tøff halvtime for bortelaget.
    35'
    Brann får tildelt et frispark
    Blomberg holdes igjen av Eriksen og får frispark, ved buen av midtbanesirkelen, inne på Molde sin halvdel.
    35'
    Brann angriper mot et kompakt og lavtpressende Molde-lag igjen.
    37'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    En flott Molde-kontring ender i hjørnespark. Eriksen og Kitolano kombinerer fint, før sistnevnte spiller fri Grødem inne sentralt. Han utnytter overlappen fra Linnes til å vende vekk presset og tuppe ballen mot mål, men Dyngeland får reddet ballen over mål.
    38'
    Brann får tildelt et frispark
    Hagelskjær lager frispark når Brann kontrer. På høyde med midtbanelinja.
    39'
    Grødem ligger nede.
    40'
    Oppe på beina uten å få tilsyn, Grødem.
    40'
    Gult kort til Molde-trener Erling Moe, for det som må ha vært protester i kjølvannet av frisparket som ble dømt mot Hagelskjær.
    40'
    Molde blir avblåst for offside
    Haugen tas for å være offsideplassert.
    41'
    Ny avslutning fra Molde, men Grødem greier ikke stange innlegget fra Linnes på mål. Vanskelig vinkel, helt fremme ved bredden til femmeteren.
    42'
    Molde får tildelt et frispark
    Frispark til Molde 20 meter inne på egen halvdel.
    43'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Dyngeland må i aksjon nok en gang! Børsting (!) spiller ballen direkte på løpet til Linnes, som kommer ned til dødlinja og slår inn. Ballen finner nok en gang Haugen, og denne gangen får han trykket avslutningen under tverrligger, men midt på Dyngeland.
    43'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Breivik fyrer fra 20 meter, men via Brann-blokka og ut til corner.
    45'+1
    Pause
    45'+2
    Molde leder fullt fortjent 1-0 til pause! Kampens eneste scoring kom etter ti minutter, på Molde sin tredje målsjanse, da Kristian Eriksen hælsparket et flatt frispark fra Emil Breivik inn i mål. Brann fikk ha sine perioder med ball, men i realiteten har det vært kvalitetsforskjell mellom lagene, og avslutningsstatistikken viser 12-2 i favør hjemmelaget. Vi vet samtidig at Brann har kvalitet til å straffe vertene, så Eirik Horneland får bruke de 15 minuttene godt på å gjøre sine justeringer.
    2. omgang
    45'+1
    Horn Myhre og Brann sparker i gang den andre omgangen!
    45'+1
    Pedersen forsøker å spille gjennom Finne ute til høyre, men ballen er upresis og glir inn til Petersen.
    45'+1
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Brann broderer seg gjennom Molde på vakkert vis, før Finne vender opp og skyter. Avslutningen går i blokka, men i andrebølgen spiller gjestene seg fram til en corner.
    48'
    Molde får tildelt et frispark
    Heltne Nilsen er for hardhendt med Petersen i Molde-buret og lager frispark.
    48'
    En lang pasning fra Pallesen Knudsen blir for upresis, og går utover dødlinja bak Petersen.
    50'
    Molde med en helt annen inngang til andre omgang enn den første. Fremstår komfortable med å forsvare seg dypt, og heller angripe rommene som oppstår når Brann flytter frem.
    51'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Emil Breivik
    Breivik gjør en glimrende jobb inne sentralt, før han forsøker å tre gjennom Linnes, men Torsvik greier å sklitakle ballen ut til corner.
    51'
    Vekk fra Pallesen i andrebølgen.
    52'
    Molde får tildelt et frispark
    Mannsverk får frispark når han tråkkes på tåa av Horn Myhre.
    53'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Et glimrende innlegg fra Linnes svinges inn bak Brann-forsvaret, men Pallesen Knudsen gjør en god jobb i bakre sone når han klarerer ballen ut til corner med kroppen vendt mot mål.
    53'
    Utrolig at ingen kommer på hjørnesparket fra Breivik! Glimrende slått med en linje som går innenfor syv-åtte meter utenfor Dyngeland sin strek, men ingen Molde-spillere greier å bryte ballbanen og sette inn 2-0.
    54'
    Det fremstår så mye mer truende hver gang Molde er rundt Brann-boksen enn omvendt.
    55'
    Molde får tildelt et frispark
    Emil Breivik
    Torsvik uheldig og klønete når han tråkker en feilvendt Grødem på hælen ute i den høyre sidekorridoren. Frispark fra fin innleggsposisjon.
    55'
    Mannsverk har gjenvunnet omtrent hver gang Brann har forsøkt å spille seg ut etter gjenvinning de siste fem minuttene.
    56'
    På ny vinner Mannsverk ballen, før han settes opp ute til høyre i boksen, der han smeller ballen inn bak Brann-forsvaret, men heller ikke denne gang greier noen av lagkameratene å bryte ballbanen.
    56'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Jensen Wassberg skaffer gjestene en corner etter en fin Brann-overgang.
    57'
    Molde får tildelt et frispark
    Flere tøffe dueller inne i Molde-boksen. Frispark til vertene.
    57'
    Brann får tildelt et frispark
    Torsvik gjør en god jobb en-mot-en når han vinner ballen fra Linnes, før han rives av den tidligere landslagsspilleren og får frispark.
    57'
    Brann får tildelt et frispark
    Breivik tråkker Heltne Nilsen på vrista og lager frispark.
    58'
    Gult kort til Molde
    Emil Breivik
    Indreløperen får gult for sin stempling, i motsetning til Horn Myhre for fem minutter siden.
    58'
    Brann farlig frempå! Denne gangen er det Brann som slår et hardt innlegg langs bakken som ingen lagkamerater ikke greier å få foten på. Jensen Wassberg med et fint forsøk, men Hagelskjær får ryddet opp.
    60'
    Brann får tildelt et frispark
    Mannsverk og Heltne Nilsen er involvert i en tøff duell. Mannsverk er først på ball og skal ha frisparket, men Saggi dømmer i Brann sin favør. Frispark i kjempeposisjon for bortelaget.
    61'
    Gult kort til Molde
    Eric Kitolano
    Ser ut som den kollektive avstraffelsen for kraftige reaksjoner faller i Kitolano sin disfavør.
    62'
    Finne sitt frispark går over det nærmeste krysset, akkurat slik det gjorde tidlig i kampen.
    63'
    Torsvik vinner ballen fra Kitolano etter en glimrende takling.
    65'
    Fin sjanse for Brann når Kitolano trer gjennom Grødem ute til høyre. Han fyrer løs langs bakken mot det nærmeste hjørnet, men Dyngeland redder med beina.
    66'
    Brann får tildelt et frispark
    Helt nede ved eget hjørneflagg.
    66'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Veton Berisha
    Ut: Magnus Grødem
    Veton Berisha er tilbake fra skade og erstatter Magnus Grødem. Får full jubel fra hjemmesupporterne, og mishagsytringer fra bortesvingen. Inn mot gamleklubben, Molde sin rekordsignering. Eriksen flyttes ned som indreløper.
    66'
    Petersen ute og fanger et gjennomspill. Tar seg litt ekstra tid, 21-åringen i buret til Molde.
    67'
    Herlig duell mellom Sery Larsen og Eriksen, helt fra midtbanelinja, langs sidelinja og inn i femmeteren, hvor Brann ender opp med å vinne et utspill fra Dyngeland.
    68'
    Annullert mål for Brann - stillingen er fremdeles 1 - 0
    Finne tres gjennom ute til venstre i Molde-boksen og kommer til innlegg. Ballen treffer Blomberg, som kommer først på ballen, men Finne er vinket av for offside.
    69'
    VAR-situasjon
    Offsiden sjekkes.
    69'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Niklas Fernando Castro
    Ut: Niklas Wassberg
    Castro kommer inn på venstrekant, mens Børsting legger seg inn som indreløper.
    70'
    VAR-sjekken er over. Finne var i offside.
    70'
    Brann får tildelt et frispark
    Sery Larsen blir stående feilvendt like utenfor egen 16-meter med Berisha i rygg, og presses helt ned til eget hjørneflagg. Der går dansken i bakken og får frispark.
    71'
    Brann får tildelt et frispark
    Ti meter inne på egen halvdel.
    71'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Brann spiller seg til en corner fra høyre side.
    71'
    Brann med ball mot etablert Molde-forsvar nå.
    73'
    Molde får tildelt et frispark
    Finne dytter Haugan, som får frispark utenfor hjørnet av egen 16-meter.
    73'
    Molde får tildelt et frispark
    Mannsverk legges i bakken av Castro og får frispark. Bredt ute til høyre, rundt ti meter inn på halvdelen til Brann.
    74'
    Horn Myhre spilles fri ute til høyre i Molde-boksen, og skyter et innlegg inn gjennom boksen, men det går ut til innkast på motsatt side.
    77'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Brann vinner en corner fra venstre side.
    77'
    Berisha klarerer og får applaus av hjemmepublikummet. Under litt trykk nå, Molde.
    77'
    Heltne Nilsen nede med krampe.
    79'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Markus André Kaasa
    Ut: Kristian Eriksen
    Rent indreløper-bytte når Kaasa erstatter kampens foreløpig eneste målscorer.
    79'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Eric Kitolano
    Knudtzon erstatter Kitolano, og skal danne spissduo med Berisha.
    79'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Petersen ser ut til å ha kontroll på et innlegg fra Torsvik, men Haugan klarerer ut til corner. Brann har greid å etablere et trykk på Molde nå.
    81'
    En fenomenal returjobb av Finne hindrer Knudtzon fra å komme alene med Dyngeland. Glimrende jobb av spydspissen!
    81'
    Blomberg gjør en god jobb ute på siden når han drar seg løs og skyter et innlegg inn i boksen. Petersen slår ballen ut i farlig område, men er heldig når den lander hos en medspiller, og ikke hos Finne eller Børsting, som lå inne der og lurte. Brann fremstår langt mer truende nå!
    82'
    Branns første avslutning på mål kommer etter 82 minutter! Blomberg drar seg inn fra høyre og fyrer løs med venstrebeinet, men Petersen fanger skuddet i fanget sitt.
    83'
    Hagelskjær nede for telling.
    83'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Birk Risa
    Ut: Anders Hagelskjær
    Bytte på venstre stopperplass, når Risa kommer inn for Hagelskjær.
    83'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Emil Breivik
    I stedet for å pådra seg en kontring imot, gjenvinner nok en gang Mannsverk ballen høyt i banen, og leverer ballen til Haugen som skaffer corner. Molde sin åttende i kampen.
    84'
    Glimrende slått mot Haugen, men Sery Larsen gjør en god jobb og klarerer unna på en meters hold.
    85'
    Heltne Nilsen tøyer stadig ut sine kramper i leggen.
    87'
    Innkast til Molde nå.
    87'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    Torsvik nære ved å fyre inn sitt andre på to kamper når et innlegg fra Blomberg når venstrebacken, men ballen går via en Molde-fot og ut til corner.
    87'
    Molde rensker unna i første omgang, men Brann fortsetter å angripe.
    88'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Elias Myrlid
    Ut: Sivert Heltne Nilsen
    Angrepsspiller Elias Myrlid erstatter midtbaneanker Sivert Heltne Nilsen, som lenge har tøyd ut krampetrekninger i leggene. Offensivt bytte av Brann.
    89'
    Fin mulighet for innbytter Myrlid! Et innlegg fra høyre når Castro, som vinner sin duell på bakerste stolpe, før Myrlid fyrer løs på halvspretten, men ballen fyker opp på tribunen bak Petersen.
    90'
    Molde roter vekk en kjempemulighet til å øke til 2-0! Berisha, Linnes og Knudtzon er alle involvert i oppbyggingen, før Kaasa mister balansen når han skal spille Berisha alene med keeper Dyngeland.
    90'+1
    Mannsverk fyrer løs fra 20 meter, og treffer Pallesen rett i planeten. Midtstopperen går umiddelbart ned for telling, og Sery Larsen signaliserer at makkeren må bytte.
    90'+2
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Eivind Helland
    Ut: Fredrik Pallesen Knudsen
    18 år gamle Eivind Helland kommer inn til sin Eliteserie-debut.
    90'+3
    Brann får tildelt et frispark
    Kaasa feller Pedersen og lager frispark.
    90'+4
    Brann har to minutter på seg nå.
    90'+4
    Molde angriper.
    90'+4
    Nok en gang mister Kaasa balansen ved 16-meteren til Brann. Gjestene overtar.
    90'+4
    Brann får tildelt et frispark
    Castro felles ved kanten av midtbanesirkelen og får frispark.
    90'+4
    Molde kontrer. Igjen.
    90'+5
    Mål for Molde!
    Molde 2 - 0 Brann
    Mål: Veton Berisha
    Målgivende: Emil Breivik
    Lettelsen er til å ta og føle på når 40-millionersmannen setter inn sitt første seriemål for Molde! Tres gjennom av Emil Breivik, som med utsiden av foten vekter pasningen perfekt, før Berisha holder balansen med Børsting i ryggen, og iskaldt bredsider inn 2-0 bak Dyngeland.
    90'+5
    Hjemmelaget trampeklappes gjennom de siste overtidssekundene!
    90'+6
    Molde får tildelt et frispark
    Haugan får frispark inne i egen boks etter en tøff duell med Børsting.
    90'+6
    Kampen er slutt
    90'+7
    Vertene opprettholder sin gode statistikk mot gjestene fra Bergen, og vinner 2-0 etter scoringer av Kristian Eriksen og Veton Berisha! Den første omgangen fremstår som en omgang hvor Molde har full kontroll på sine gjester, selv om det bare står 1-0 til pause. I andre omgang virker hjemmelaget komfortable med å forsvare sin ledelse, og heller satse på å utnytte overgangsmulighetene som kommer bak et offensivt Brann-lag, men kontringene gir ikke uttelling før på overtid, når Veton Berisha setter inn sitt første seriemål for Molde. Brann hadde flere muligheter til å utlikne mellom 70 og 85 minutter, og Ole Didrik Blomberg fikk blant annet annullert en scoring, men over 90 minutter må man kunne si at Molde vinner fullt fortjent her på Aker stadion. Johan Sjøbakk Lund takker for følget, og ønsker samtlige lesere ei fin uke 28!
VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her