Hei, og hjertelig velkommen til denne live-dekningen av derbyet mellom Molde og Kristiansund!
    Molde (4-2-3-1): Linde - Wingo, Bjørnbak, Sinyan, Haugen - Aursnes, Hussain - Ellingsen, Eikrem, Brynhildsen - James.
    Moldes benk: Craninx, Risa, Moström, Knudtzon, Christensen, Holmgren Pedersen, Bolly og Ohi.
    Kristiansund (4-3-3): McDermott - Sørmo, D.P. Ulvestad, Furu, Aasbak - P.E. Ulvestad, Hopmark, Kalludra - Bye, Faris, Pellegrino.
    KBKs benk: Holmen Johansen, Diop, Skarsem, Askar, Coly, Diagne, Williamsen, Solskjær og Sivertsen.
    Vi er i gang i Molde. Hjemmelaget går rett i angrep.
    1'
    Haugen kommer til innlegg på venstrekanten. Ellingsen har tatt turen inn i feltet fra motsatt side og header mot mål. Enkelt for McDermott, dog.
    2'
    Molde får et frispark midt på banen.
    3'
    Perfekte kampforhold i Molde. Mildt med litt duskregn.
    4'
    Bra spill av Molde. Wingo kommer rundt på høyresiden to ganger i løpet av kort tid. Hjemmelaget kjører nå.
    6'
    Haugen legger inn til James. Spissen header en halv meter over mål.
    7'
    Kalludra driver fremover for KBK. Får frispark inne på Moldes halvdel.
    7'
    KBK flytter opp stopperne før denne dødballen.
    8'
    Molde rydder unna.
    8'
    For Molde handler det selvfølgelig om å utsette gullfesten lengst mulig for Bodø/Glimt og vinne kampen om 2. plassen.
    9'
    James kommer alene med McDermott og runder keeperen. Det ser ut til at spissen er i offside, men dommerne lar spillet gå. Ulvestad redder til slutt på strek.
    11'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Etzaz Hussain
    Målgivende: Martin Ellingsen
    Hussain header Molde i ledelsen! Nydelig innlegg av Ellingsen som finner lagkameraten i feltet mellom to KBK-spillere.
    12'
    Mål for Kristiansund!
    Molde 1 - 1 Kristiansund
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Bent Sørmo
    Pellegrino utligner nesten umiddelbart! Sørmo kommer seg fint fri på høyresiden og slår flatt inn foran mål. På bakerste stolpe parkerer Pellegrino oppasser Wingo og styrer enkelt inn 1-1.
    14'
    Applaus på Aker stadion når speaker annonserer Viking-scoring mot Rosenborg.
    16'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    18'
    Molde kjører igjen nå.
    20'
    KBK forsøker å låse av Molde langt inne på romsdalingenes banehalvdel.
    22'
    Molde 1 - 2 Kristiansund
    Mål: Faris Pemi Moumbagna
    Målgivende: Liridon Kalludra
    Faris Pemi sender KBK i ledelsen. Spissen sniker seg inn foran Sinyan og stanger ballen i mål. Fryktelig forsvarsspill av Molde-stopperen, men herlig gjort av Pemi.
    23'
    James får seg en smell i duell med Ulvestad og legger seg ned utenfor sidelinjen. Ser ut som han blir tråkket på - men det kommer nok til å gå greit.
    25'
    KBK har fått kampen akkurat slik de ønsker den nå. Kan ligge lavt og kompakt uten ball og satse på overganger. Ikke at de sliter i banespillet for øvrig, slik det er nå.
    28'
    Kjempesjanse for Molde! James tråkler seg gjennom KBK-forsvaret, men McDermott redder avslutningen.
    30'
    Begge baklengsmålene burde vært unngått for Moldes del. Veldig svake involveringer ved begge anledninger. Først av Wingo. Deretter av Sinyan.
    31'
    Dommertrioen kjører for øvrig kortermet i kveld. Det er friskt.
    32'
    Kristiansund får tildelt et hjørnespark
    32'
    Molde header unna corneren.
    33'
    Akkurat nå vil Bodø/Glimt ta seriegull i kveld med scoring, hvis stillingen står seg her i Molde og i Stavanger.
    33'
    Helt åpen kamp i Molde. Hjemmelaget jakter utligning.
    37'
    Glimt har tatt ledelsen over Aalesund og er vinner av Eliteserien 2020 om stillingene står seg.
    38'
    Det blir relativt stille her på Aker stadion når speaker informerer om Glimt-ledelsen.
    40'
    Pemi går ned i Moldes boks. Ser mot dommeren, men får ikke straffe i duell med Sinyan.
    41'
    Wingo kommer rundt på høyresiden. Treffer kun en KBK-spiller med innlegget.
    43'
    Pemi ligger nede. Har fått seg en trøkk.
    45'
    Molde er nødt til å snu denne kampen for å unngå at Glimt tar gullet i kveld, ser det ut til.
    45'+1
    Molde tok ledelsen ved Hussain, men KBK snudde kampen med scoringer av Pellegrino og Pemi. Hjemmelaget her må slå tilbake i 2. omgang og trolig vinne kampen for å hindre Bodø/Glimt-gull i kveld.
    Vi er i gang igjen.
    46'
    Molde får et tidlig frispark på venstre kant.
    46'
    Blir innoverskrudd.
    46'
    Ballen ryddes unna på andre forsøk.
    47'
    Sinyan stopper Pemi i siste liten. Godt stopperspill.
    48'
    Molde løfter frem mot James. Der har KBK-stopperne god kontroll.
    49'
    KBK spiller tålmodig, holder i ballen.
    50'
    Molde forsøker å rulle opp på høyre, men Wingo er upresis.
    51'
    Molde prøver igjen. KBK ligger godt samlet.
    51'
    Ellingsen trer inn til Hussain, som avvæpnes. Men i hvert fall en corner.
    52'
    James møter på første stolpe, Furu beiner over mål! Farlig!! Kunne like gjerne blitt selvmål.
    52'
    Corneren blir det ingenting ut av.
    53'
    Skudd på mål
    God Molde-kontring. Ballen havner hos Aursnes på 15 meter. Han klemmer til, men over og utenfor. Var under press, måtte avslutte kjapt.
    54'
    KBK ruller opp på venstre. Aasbak pisker ballen inn foran mål. Sinyan får renset unna, med nød og neppe.
    56'
    Haugen kan slå inn for Molde, men rett i blokken.
    57'
    Pellegrino avslutter lavt mot lengste hjørne. Men Linde er der, i full strekk og med lange fingertupper. Corner.
    58'
    Molde kan kontre, men gjør det ikke helhjertet. KBK kommer på plass. MFK må opp med tempoet om det skal bli noe.
    59'
    Tilbakespill til Linde som lever litt farlig. Klarerer i Pemi. Ballen går ut over dødlinjen.
    60'
    Glimt går opp i 3-0 mot Aalesund. Poengene virker sikre på Aspmyra. Opp til Molde nå.
    61'
    Brynhildsen kommer på venstre, vinner en corner.
    61'
    Pemi går i kroppen på Eikrem. Molde-frispark ute til venstre.
    61'
    Eikrem skyter frisparket inn foran mål. Sikter på lengste hjørne. Ballen farer utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ohi Omoijuanfo
    Ut: Etzaz Hussain
    62'
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Ola Brynhildsen
    Offensive bytter.
    62'
    Ohi chipper inn i boks, ryddes unna av Furu.
    63'
    Ellingsen er trukket ned på sentral midt. Ohi er ny høyrekant.
    64'
    Skummelt! Eikrem løfter inn. James prøver en brasse, avblåses for farefullt spill. To KBK'ere var i nærheten.
    65'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Amin Askar
    Ut: Faris Pemi Moumbagna
    Inn med løpskraft. Askar er en treners drøm. Kan spille nesten over alt. Blir høyre kant nå.
    65'
    Pellegrino ligger på topp for KBK nå.
    66'
    Aursnes med innlegg fra høyre. Bolly nikker innover, men foran mål er KBK-forsvarerne sjefer.
    67'
    Eikrem med nytt innlegg, forbi alt og alle.
    68'
    NESTEN!!! Flotte kombinasjoner av Molde. Eikrem driver opp i midten, skyter fra 15 meter. McDermott redder med fingertuppene. Super redning!!
    70'
    Corneren blir resultatløs.
    70'
    Bolly tverrvender og skyter fra 14 meter. McDermott har bra kontroll. Helt grei redning.
    72'
    Hopmark får frispark på midten. Molde-spillerne klager til dommeren. Frustrasjonen brer seg nå.
    73'
    Sinyan går tøft i ryggen på Pellegrino. Frispark KBK på 23 meter.
    74'
    Pellegrino er vel ikke vond å be...
    75'
    Løfter den over muren, men også over mål.
    75'
    Et kvarter igjen å gjøre det på for Molde.
    76'
    KBK skal bytte. Amidou Diop skal inn. Nok en duellsterk spiller MFK vil måtte slite med.
    76'
    Inn fra Eikrem, mot Ohi, men han får ikke satt hodet på ballen. Godt presset av Aasbak.
    77'
    Inn: Ousseynou Diagne
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    78'
    Inn: Amidou Diop
    Ut: Liridon Kalludra
    78'
    To senegalesere som stiver sentralt.
    78'
    NESTEN 1-3! Pellegrino stikker gjennom Bye på venstre, han sikter på lengste stolpe, men setter skuddet på gal side av stangen!
    79'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Henry Wingo
    79'
    Dette er et kampbilde som KBK trives godt med.
    80'
    Offside
    Ohi kommer stormende på venstre, men KBK har satt linjen perfekt. Offside.
    81'
    Bolly kommer i fart på venstre, har med seg Ohi, men Ohis innlegg blokkeres av Sørmos hæl.
    82'
    Inn fra Eikrem, utover av kaptein Ulvestad.
    82'
    Inn fra Knudtzon, for langt inn. I McDermotts sikre never.
    83'
    Gult kort til Molde
    Mathis Bolly
    Litt uvøren mot Diop.
    83'
    KBK mister høyt i banen. men vinner raskt tilbake. Godt jobbet.
    84'
    Ellingsen legger bredsiden til fra 20 meter, men treffer dårlig. Enkelt for McDermott.
    86'
    Molde forsøker en triangel ute til høyre, men Knudtzon får ballen bak seg og mister fotfestet. Litt typisk for vertene.
    87'
    Haugen visper ballen inn fra venstre, Ohi nikker, men rett på en godt plassert McDermott.
    88'
    Molde har nesten slått leir inne på KBKs halvdel, men det stopper på 16 meter.
    89'
    Molde 2 - 2 Kristiansund
    Mål: Fredrik Aursnes
    Målgivende: Erling Knudtzon
    TROLL I ORD! Aursnes klemmer til med høyre fot fra nettopp 16 meter, klink i hjørnet forbi en sjanseløs McDermott!!
    89'
    Publikum som nesten har vært musestille, har våknet. Vil ha mer!
    90'
    Bolly trekker opp på venstre, trer innover til Aursnes som prøver igjen - noen centimeter over tverrligger!
    90'+1
    Det legges til minimum fire minutter.
    90'+1
    Askar får Bolly over seg etter en luftduell. Har vondt.
    90'+2
    KBK skal bytte inn Aliou Coly.
    90'+2
    Inn: Aliou Coly
    Ut: Bent Sørmo
    90'+2
    Offside
    Diop kommer alene med Linde! Men flagget kommer opp. Ooohh!
    90'+3
    Eikrem løfter inn i boks, mot James. James vinner i luften, men avblåses for frispark.
    90'+3
    KBK er i angrep.
    90'+4
    Innlegg. Sinyan sleiver til corner. Hmmm... Hva nå da?
    90'+4
    Aasbak innoverskrudd..
    90'+5
    Dommer blåser med en gang. Frispark Molde.
    90'+5
    Vi er på over overtid.
    90'+5
    KBK kommer igjen. Pellegrino løpes ned. Frispark ute til venstre.
    90'+5
    Blir en lang lyre innover, dette.
    90'+6
    Aasbak lemper inn.
    90'+6
    Blokkeres.
    90'+6
    Molde renser unna. Kan kontre...
    90'+6
    Men Askar er med hjem. Stopper overgangen.
    90'+6
    Kampen ender 2-2. Molde har 18 poeng opp til Glimt. MFK kan med seier i samtlige gjenværende kamper komme opp i 65 poeng, der Glimt er nå. Men Glimts overlegne målforskjell vil bli, mildt sagt, vrien å utligne. Vi snakker utopi. Takk for følget og god kveld videre.