Hei og velkommen til livedekningen av kampen mellom Molde og Kristiansund!
    Molde (4-2-3-1): Linde - Knudtzon, Bjørnbak, Gregersen, Risa - Aursnes, Hussain - Brynhildsen, Hestad, Ulland Andersen - Ohi Omoijuanfo.
    Wolff Eikrem på benken fra start for Molde.
    Kristiansund (4-2-3-1): McDermott - Sørmo, Coly, D. P. Ulvestad, E. Sivertsen - Hopmark, Diop - Bye, Kartum, Gjertsen - Kastrati.
    Mange dueller i de første 40 sekundene. Første stopp i spillet når Bye vinkes av for offside.
    1'
    Hussain svinger inn i feltet mot Ulland Andersen, men han blir litt for ivrig inne i feltet og frispark til Coly.
    2'
    Molde som styrer spillet de første minuttene.
    4'
    Herlig stikker fra Brynhildsen mot Hestad. Han prøver å slå lavt inn foran mål, men må nøye seg med et hjørnespark.
    6'
    Slås farlig inn, men det er Kristiansund som kommer først på ballen og får klarert.
    6'
    Lang ball opp mot Kastrati, som prøver å ta den ned inne i feltet, men med Bjørnbak i ryggen klarer han ikke det og han går i bakken. Spillet vinkes videre.
    8'
    Farlig innlegg fra Sivertsen! Slås lavt inn mot straffemerket, men ingen KBK-spillere kommer på ballen og Molde får klarert. To-tre KBK-spillere som var i nærheten av å få avsluttet der.
    10'
    Straffe til Molde
    11'
    Det er dømt straffe til Molde! Det er Risa som går i bakken, men var han innenfor eller utenfor 16-meteren da?
    12'
    Reprisen ser ut til at han er akkurat innenfor. KBK-spillerne protesterer, men til ingen nytte.
    12'
    Gult kort til Kristiansund
    Flamur Kastrati
    12'
    Molde bommer på straffe! Ohi skyter over! Keeper går feil vei, men skuddet til spissen er uansett for høyt og fremdeles 0-0!
    13'
    Frispark til Molde i god posisjon, like utenfor 16-meteren.
    14'
    Ulland Andersen og Risa står ved ballen.
    15'
    For et skudd - og for en redning! Ulland Andersen får ballen fint over muren, men McDermott er med på notene og får slått unna til corner.
    15'
    Molde vinner den første duellen og ballen spretter farlig seks-syv meter fra mål, men KBK får ballen unna.
    16'
    Risa kommer rundt på kanten og slår inn, men akkurat for høyt for Ohi.
    17'
    Kristiansund får frispark og slår inn i feltet. Der er de først på ballen, men Sørmo vinkes av for offside.
    19'
    Diop med en lang ball opp mot Gjertsen, men pasningen er altfor hard og går ut til kast.
    20'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Målgivende: Fredrik Aursnes
    Molde tar ledelsen! Ulland Andersen med et fint skudd fra 16-meter. McDermott kaster seg etter ballen, men skuddet er såpass hardt og godt plassert at den går i mål!
    21'
    God Kristiansund-kontring og Kastrati slår inn mot Bye, som er alene bak i feltet. Innlegget blir akkurat litt høyt og Bye kommer seg ikke skikkelig over ballen. Headingen går et stykke over mål.
    24'
    Gult kort til Molde
    Etzaz Hussain
    25'
    Nytt KBK-innlegg, denne gangen mot Kastrati. Spissen går inn i ryggen på Gregersen og Molde får et frispark.
    25'
    Nytt skudd fra Ulland Andersen fra 16 meter. Coly står i veien og ut til corner.
    27'
    Ulvestad header unna.
    27'
    Kjemperedning av McDermott! Fint Molde-angrep og det er Brynhildsen som stupheader mot mål, men McDermott reagerer lynraskt.
    30'
    Ny god redning fra KBK-keeperen. Denne gang er det Hussain som skyter, men McDermott får akkurat slått ballen over tverrliggeren.
    31'
    Molde kommer også til avslutning på hjørnesparket, men litt for røff armbruk inne i feltet og frispark til Kristiansund.
    32'
    Molde 2 - 0 Kristiansund
    Mål: Ola Brynhildsen
    Brynhildsen scorer! Får ballen ved hjørnet av 16-meteren, drar seg litt innover og skrur den ned i det lengste hjørnet.
    32'
    Kastrati feller Gregersen. Ikke noe stygt, først og fremst klønete, men han skal passe seg litt med tanke på det gule kortet han fikk i etterkant av straffesituasjonen.
    35'
    Molde kommer fint fremover på en kontring. Brynhildsen prøver å legge mot Hestad, men Coly gjør en god jobb og sørger for at ballen ikke kommer frem.
    37'
    Gjertsen prøver å slå inn. I Gregersen og ut til hjørnespark.
    38'
    Kristiansund prøver seg med en kort variant, men lykkes ikke med den.
    39'
    Gode Molde-tendenser! Ulland Andersen løfter inn mot Ohi, som fra tre meter gjør seg klar til å stange ballen i mål, men Molde må se at ballen går en halvmeter over hodet til spissen.
    41'
    Ulland Andersen legger seg ned. Ser ut som han har fått seg en smell.
    42'
    Ulland Andersen ser ut til å fortsette.
    43'
    Lang ball opp mot Ohi. McDermott kommer ut og header ballen unna.
    44'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Kristiansund får et hjørnespark på tampen.
    45'+1
    Molde header unna.
    45'+2
    Molde leder 2-0 til pause! Hjemmelaget har vært klart best og bommet også på et straffespark tidlig i omgangen.
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Brynjólfur Willumsson
    Ut: Flamur Kastrati
    Kristiansund gjør et bytte fra start i den andre omgangen.
    46'
    Inn: Snorre Strand Nilsen
    Ut: Erlend Sivertsen
    47'
    To bytter fra Kristiansund i pausen der altså.
    47'
    Hestad får ballen inne i boksen, men kommer seg ikke forbi Coly. Hjørnespark til Molde.
    50'
    Gjertsen klarerer ballen unna.
    50'
    Det er Molde som styrer det meste også i den andre omgangen. Nytt hjørnespark nå.
    52'
    Klareres, men Molde vinner ballen tilbake og Aursnes kommer seg inn i feltet. Prøver å slå lavt ut mot straffemerket, men ballen kommer ikke frem til en Molde-spiller. Ut til kast.
    53'
    Aursnes svinger inn et nytt hjørnespark, men også denne klareres fint fra KBK-forsvaret.
    53'
    Molde kommer fint fremover, men det stopper opp med Ohi ute på kanten. Spissen kommer seg aldri til innlegg og Molde må starte på nytt.
    55'
    Diop kommer i god skuddposisjon, men det blir bare nesten for KBK. Via Gregersen og ut til hjørnespark.
    57'
    Heades unna av Molde.
    57'
    Kartum skyter fra 15 meter. Skuddet er på mål, men ikke nok kraft og mer eller mindre rett på Linde, som holder ballen i fast grep.
    58'
    Fin ball gjennom mot Bendik Bye. Bjørnbak setter ham under press og Bye velger å gå fra skudd fra hjørnet av 16-meteren. Treffer mål igjen, men nok en gang rett på Linde.
    61'
    Ingen sjanser å snakke om for KBK så langt, men helt klart bedre tendenser i denne omgangen.
    61'
    Inn: Olaus Skarsem
    Ut: Sander Erik Kartum
    62'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Torgil Gjertsen
    62'
    Nok et dobbeltbytte fra Kristiansund. Hjelper det med litt friske bein her?
    63'
    Frispark til Molde i god innleggsposisjon.
    65'
    Nesten for Molde. Bjørnbak kommer seg akkurat ikke på innlegget, og istedenfor går den inn til McDermott.
    66'
    For en bom! Hestad kommer alene med keeper og lobber ballen lekkert over McDermott. Ballen treffer stolpen og rett ut til Ohi, som bare skal bredside ballen i mål fra seks meter, men han bommer! Ballen stryker utenfor stolpen.
    69'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    Det ble også det siste Ohi gjorde i kampen. Straffebom og altså denne gigamissen - ikke Eliteserie-starten han hadde håpet på.
    70'
    Fofana kommer seg inn i feltet og skyter, men skuddforsøket går flere meter utenfor.
    71'
    Hva holder dere på med i bak Molde-forsvaret da? Plutselig får Kristiansund en kjempemulighet, men Linde redder! Det er Aursnes som er uoppmerksom og mister ballen til Skarsem like utenfor egen 16-meter, men han får altså ikke skuddet forbi Linde.
    73'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Aliou Coly
    Kristiansund gjør sitt siste bytte.
    75'
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: Ola Brynhildsen
    77'
    Faris Pemi Moumbagna
    78'
    Ulland Andersen slår inn et frispark foran mål. Fofana vinner den første duellen, men McDermott redder. På returen dukker Aursnes opp og setter ballen i mål, men det blåses av. For offside, virker det som.
    80'
    Fofana felles og frispark til Molde ved siden av 16-meteren.
    81'
    Ulland Andersen prøver seg med et skudd. Rett på McDermott.
    82'
    Diop skyter fra 30 meter. Via en Molde-spiller og ut til hjørnespark.
    83'
    Molde klarerer fint.
    84'
    Nesten for Molde! Hestad drar seg fint forbi flere mann og kan gå for skudd selv, men velger å spille mot Sigurdarson. Pasningen går like bak islendingen og sjansen skusles vekk.
    85'
    Brynjólfur Willumsson
    Går veldig hardt inn i ryggen på Ulland Andersen.
    86'
    Christian Michelsen blir også vist det gule kortet.
    87'
    Fofana drar seg forbi et par mann og kommer seg inn i boksen. Fra skrått hold skyter han, men McDermott er med på notene og redder. Corner.
    88'
    Ny stor sjanse! Igjen er det Fofana, men han får akkurat ikke løftet skuddet over McDermott.
    88'
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Eirik Ulland Andersen
    89'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Sørmo skyter fra 20 meter. Igjen rett på Linde, som redder enkelt.
    90'+2
    Lang ball opp mot Pemi, som nesten er først på ballen, men han er akkurat for sent ute og Linde får tak i ballen.
    90'+2
    Aursnes og Hestad kombinerer fint og kommer seg inn i feltet, men Aursnes får ikke skutt.
    90'+4
    Molde vinner 2-0! Fullt fortjent, i en kamp hvor Kristiansund slet med å komme seg til sjanser. Molde hadde en rekke gode sjanser og kontrollerte enkelt inn seier.