24'
1-1
2-1
2-2

Velkommen til denne dekningen live av dagens oppgjør mellom Molde og Lillestrøm på Aker Stadion i Tippeligaens 22. runde.
    Molde har hatt en skuffende sesong i Tippeligaen, men nå ser det ut som de har fått litt medvind. Sist uke slo de Vålerenga i Tigerstaden, og på torsdag kvalifiserte romsdalingene seg til Europaligaen. Dette skjedde etter at de spilte 3-3 sammenlagt mot Standard Liège fra Belgia i play-off til gruppespillet, flere bortemål utgjorde tyngden på vektskåla og Molde går derfor en interessant høst i møte. Lillestrøm har heller ikke spilt noen sensasjonell sesong, likevel har de en grei avstanda unna nedrykksstriden, med 27 poeng og en 10. plass. I likhet med Molde hadde laget fra Romerike to tap før de vant sist runde, da ble det en sliteseier mot Tromsø på Åråsen, kampen endte 1-0.
    Laget fra Rosenes by står med 1-2-2 på de fem siste kampene. Gjestene fra Lillestrøm står med 2-0-3 på de fem siste.
    Molde stiller uten Mushaga Bakenga, Joshua Gatt og Fredrik Gulbrandsen, alle tre har vært skadet en lang periode. Det blir derfor ikke noe møte med gamleklubben for Gulbrandsen i dag. Lillestrøm stiller uten Johan Andersson, han er ute med skade.
    Molde har ikke Singh i troppen i dag, det er heller ikke Ethan Horvath. Amerikanerens forfall gjør at Linde er førstevalg i mål, mens 18-åringen Neydson da Silva er på benken. Begge lag møter hverandre i formasjonen 4-5-1. Fred Friday er benket av Kristinsson, noe som gjør at Knudtzon spiller alene på topp for gjestene.
    Værrapport: 15 grader og overskyet. Bra spilleforhold.
    Glissent på tribunen i det klokka tikker i retning kampstart. Rundt 40 tilreisende fra Lillestrøm er fargerike og lager veldig god stemning i sin seksjon.
    Veldig interessant er det at 4. dommeren er fra Molde. Men enda mer interessant er det at han jobbet som vakt på et utested i byen natt til i dag!
    2'
    Bonke Innocent setter i gang et angrep for gjestene, Martin får ballen og avanserer i banen. Når han skal spille ballen til Ofkir, mister sistnevnte fotfeste og faller. Molde overtar ballen.
    4'
    Ringstad får hodet på ballen og avverger en sjanse når Rindarøy slår inn i feltet. Moström låg og lurte rett bak.
    7'
    Knudtzon får ballen utenfor 16-meteren og skyter like utenfor. Linde slengte seg, men er usikker på om han hadde tatt ballen om den kom på mål.
    8'
    Frispark til Molde like utenfor 16-meteren, når Innocent feller Elyunoussi.
    11'
    Gult kort til Lillestrøm
    Bonke Innocent
    Ikke like uskyldig som etternavnet tilsier. Gult kort for felling på 'Moi'.
    11'
    Origi redder ballen på skuddet fra Toivio, men gir retur. Forren får ballen og skyter hardt mot mål, men Origi redder på mesterlig vis til corner.
    12'
    Molde får tildelt et hjørnespark
    Eirik Hestad
    En kort variant til Moström. Ballen ender hos Simonsen, høyrebacken slår så ballen inn i feltet. Lillestrøm får headet unna.
    12'
    Frispark til Lillestrøm fra 30 meters hold. Marius Lundemo forsøker seg på et skudd, men ballen går høyt over. Dårlig utnyttet av Lundemo der.
    14'
    Lillestrøm vinner om ikke annet kampen på tribunen. Mange flagg og høyt volum fra de trofaste!
    15'
    Holder Elyounoussi og stopper en overgang. Korrekt gult kort.
    16'
    Stian Ringstad er med fremover i banen. Han mottar ballen inne i 16-meteren. Under sterkt press fra Toivio skyter han utenfor.
    19'
    Kampen de første 20 minuttene har bestått av at begge lag forsøker å kjøre hurtige overganger når de overtar ballen. Molde har fortsatt kampens største sjanse ved Joona Toivio og Vegard Forren.
    21'
    Molde med noen frekke kombinasjoner, ballen ender opp bak back-fireren til Lillestrøm. Høiland jager ballen, men Origi er raskt ute og fanger ballen med begge hender.
    22'
    Gult kort til Molde
    Magne Simonsen
    Simonsen grisetakler Ringstad på siden utenfor 16-meteren.
    23'
    Mål for Lillestrøm!
    Molde 0 - 1 Lillestrøm
    Målgivende: Marius Lundemo
    Lundemo slår ballen inn i feltet på frisparket. På klønete vis treffer ballen Malaury Martin og spretter i mål. Rar situasjon, men det står altså 1-0 til bortelaget.
    24'
    Frispark til Molde på kanten når Høiland felles. Eirik Hestad svinger ballen inn, men et LSK-hode stanger den ut av feltet.
    26'
    Keepertrener til Lillestrøm, Rolf Høgmo har satt seg ved siden av oss på pressetribunen. Han har med seg notatblokk og skriver notater.
    29'
    Jørgen Kolstad
    En stygg takling fra Kolstad. Korrekt gult kort.
    29'
    Nå er det kaos på Aker Stadion! Tommy Høiland jager Origi som prøver å ta seg forbi med ballen. Høiland når keeperen og setter ballen i nettet. Dommer velger å blåse frispark til bortelaget. Det skaper reaksjoner hos hjemmelagets supportere. Reprise ble vist på storskjerm. Interessant situasjon.
    33'
    Linnes avanserer i banen med ballen i føttene, pasningen mot Moström fra landslags-backen er ikke nøyaktig. 5-meter til Origi.
    35'
    Morsom duell mellom Høiland og Origi. De to var i fokus da Molde gjestet Åråsen. Origi stemplet Høiland den gangen når ballen ikke var i spill. Litt temperatur nå også.
    36'
    Elyounoussi slår et innlegg inn i boksen, der står Moström. Svensken når akkurat ikke ballen med hodet.
    37'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Håkon Skogseid
    Ut: Marius Amundsen
    Tidlig bytte for bortelaget. Muligens en skade på Amundsen.
    37'
    Kampen fortsetter akkurat i samme spor som før scoringen. Begge lag aggressive på overganger, noe som gjør at det blir en morsom kamp å se på.
    41'
    Eirik Hestad takler Innocent. Sistnevnte trakker på hånda til Hestad når han blir taklet. Hestad er ute til behandling, men skal inn på banen ser det ut som.
    42'
    Skogseid klarerer til innkast for Molde ved cornerflagget.
    43'
    Innocent klarerer ballen til corner for Molde.
    43'
    Lillestrøm får ryddet unna ballen på corneren fra Hestad.
    43'
    Morsom situasjon. Ballen treffer hodet til linjedommer når den slåes i bakrom i retningen av Høiland. Ballen spretter inn på banen, og linjedommer vinker av for offside.
    45'
    1 minutt lagt til før det blir pause.
    45'+1
    Stadion tar helt av. Martin Linnes fører med seg ballen inn i 16-meteren og blir taklet. Hele stadion og Molde-spillerne vil ha straffe. Det hadde ikke vært noe å sagt om det hadde blitt straffe. Interessant situasjon.
    45'+2
    45'+2
    Da er det pause her på Aker Stadion. Dagens dommertrio pipes ut av banen. En spennende førsteomgang, der Lillestrøm går til pause med ledelse. Bortelaget har vært gode på overgangene sine, Molde-forsvarerne er ikke helt komfortable med de hurtige spillerne til Lillestrøm. Marginene er virkelig ikke med hjemmelaget i dag, Vegard Forren sitt skudd fra kloss hold ble reddet på mesterlig vis av Origi. Dommeren vil nok være i fokus etter kampen, straffesituasjonen virket veldig interessant. Likevel er det altså bortelaget som leder, etter en godt gjennomført omgang. Det er veldig mange balltap hos begge lag, det gjør at kampen blir morsom med alle overgangene som settes i gang. De offensive spillerne hos begge lag er nok støle i beina utover den neste omgangen om de får like mange overganger.
    Molde har ikke fått straffe i Tippeligaen enda i år. Farlig nær ved å få sin første på tampen av omgangen.
    45'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Ola Kamara
    Ut: Magne Simonsen
    Høyrebacken nøyer seg med en omgang. Linnes går ned på høyreback-plassen. Ola Kamara utgjør nå en spiss-duo sammen med Tommy Høiland. 4-4-2 formasjon.
    46'
    Tommy Høiland blir servert av Linnes inne i boksen, rogalendingen sleiver ballen utenfor på en-touch når han får ballen i føttene.
    48'
    Linnes slår inn og Elyounoussi taper duellen mot Timisela. Corner.
    49'
    LSK klarerer til ny corner.
    49'
    LSK klarerer enda en gang til corner.
    49'
    På det tredje forsøket treffer ballen Toivio, men finnen header ballen utenfor med god margin.
    49'
    Elyounoussi blir taklet av Ringstad og ballen triller ut til hjørnespark.
    51'
    Ballen klareres ut av feltet til 25 meters hold. Der står Rindarøy og tester skuddfoten. Ballen ender på tribunen.
    51'
    Molde forsøker seg med småspill, men LSK er gode i forsvar og rydder unna.
    52'
    Lundemo fyrer av et skudd fra 20 meter, ballen går en drøy meter over målet til Linde.
    54'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Tommy Høiland
    Kamara kommer rundt på venstresiden, han triller ballen til Elyounoussi. Norsk-marokkanerens skudd reddes av Origi, men han gir retur. Den setter Tommy Høiland i mål fra kloss hold.
    54'
    Kamara har vært god etter at han kom inn. Vinner mye i luften og er aktiv i overgangene.
    57'
    Linnes slår et innlegg fra sin høyreside. Ballen går rett over hodet til Tommy Høiland.
    57'
    Kamara skyter fra 30 meter, ballen går høyt over mål.
    58'
    Molde har festet et grep om kampen nå. Molde ser ut til å være mest sulten på tre poeng for øyeblikket.
    59'
    Lillestrøm får frispark i egen 16-meter når Skogseid får en trøkk fra Høiland.
    60'
    Toivio takler Lundemo i midtbane-sirkelen. Frispark til bortelaget.
    61'
    Timisela stopper Høiland på en overgang og setter i gang LSK. Bortelaget velger å roe ned etter at kampen har startet i et forrykende tempo.
    62'
    Kamara takler Innocent midt på banen. Frispark til gjestene fra Romerike.
    65'
    Etzaz Hussain slår et innlegg mot feltet. Ballen går over alt og alle, og det blir 5-meter.
    67'
    Moström takles inne i 16-meteren og ballen spretter ut til corner for hjemmelaget.
    68'
    Ballen spretter ut av feltet og til motsatt side. Der står Rindarøy og slår ballen i feltet, Vegard Forren får hodet på ballen. Likevel er det ikke nok kraft i den og Origi holder ballen i fast grep.
    68'
    Tommy Høiland kolliderer med Origi og Frode Kippe er ikke fornøyd med rogalendingen.
    70'
    Joona Toivio får en stempling og skriker så høyt at alle på stadion hører det. Finenen får frispark.
    71'
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Tommy Høiland
    Spissbytte for hjemmelaget.
    71'
    Inn: Fred Friday
    Ut: Jørgen Kolstad
    71'
    Molde slår inn fra høyresiden, inne foran mål er Ola Kamara. Han header ballen i bakken og over mål, utrolig at han ikke setter den. Uansett blåses han av for offside.
    73'
    Lundemo fyrer av et skudd og den går via en spiller og til corner.
    74'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Marius Lundemo
    Molde får klarert unna.
    74'
    Origi glipper ballen når han plukker en høy ball i feltet. Han er likevel rask og tar ballen før det ender ille for gjestene.
    76'
    Fred Friday
    Friday har ballen i Moldes 16-meter. Han forsøker og ta seg forbi Joona Toivio. Når han ikke greier å komme rundt, kaster han seg og får det gule kortet av dagens kampleder.
    77'
    Lavt tempo i kampen nå. Ingen av lagene er noe særlig farlig i den offensive delen av spillet.
    79'
    Eirik Hestad flikker en ball fra Moström videre til Sander Svendsen. Ungguttens skudd mangler kraft og triller inn til keeper.
    81'
    Molde 2 - 1 Lillestrøm
    Mål: Mattias Moström
    Målgivende: Etzaz Hussain
    Scoring for hjemmelaget! Molde velger å fortsette å spille selv om Vegard Forren ligger nede med skade, det gjør de lurt i. Moström lurer hele LSK-forsvaret og avanserer inn i 16-meteren med ballen. I det han kommer inn i 16-meteren skyter han ballen hardt til siden for Origi, og han er sjanseløs. Vanvittig solo-prestasjon av svensken.
    81'
    Vegard Forren er oppe og spiller videre.
    84'
    Linnes blokkerer et innlegg fra Ofkir og det blir hjørnespark for gjestene.
    84'
    Inn: Simen Kind Mikalsen
    Ut: Stian Ringstad
    Ringstad halter av banen.
    84'
    Kamara header ballen ut av feltet, men en LSK-spiller slår ballen tilbake i feltet. Men ballen går over alt og alle, dermed blir det 5-meter.
    84'
    Molde 2 - 2 Lillestrøm
    Mål: Fred Friday
    Fred Friday får ballen i føttene på 5-meter-streeken til Molde etter at Rindarøy takler Knudtzon. Han drar en skuddfinte på Joona Toivio, før han kliner ballen i nettet bak Linde. Bra gjort av Friday!
    86'
    Innocent får ballen hardt i ansiktet. Medisinsk støtte kommer inn på banen for å hjelpe midtbane-spilleren.
    89'
    Berg Hestad gjør seg klar for hjemmelaget på sidelinjen.
    89'
    Hele stadion tror det er mål når Svendsen flikker ballen på et innlegg, men den går i nettveggen via en spiller og Molde får corner.
    90'+1
    Det er lagt til 3 minutter.
    90'+1
    Inn: Daniel Berg Hestad
    Ut: Eirik Hestad
    90'+1
    Etzaz Hussain
    Ballen klareres til ny corner.
    90'+1
    Lillestrøm klarerer ut av feltet.
    90'+2
    Frispark til Molde 35 meter unna mål. Hussain skal svinge den inn.
    90'+2
    Kamara får hodet på ballen når Hussain svinger den inn. Origi holder den.
    90'+3
    Forren ligger nede etter en trøkk fra Friday.
    90'+3
    Kamara går ned i feltet når han skjermes vekk av Timisela. Ikke straffe.
    90'+4
    90'+4
    Da ender det 2-2 mellom Molde og Lillestrøm. Et fair resultat i en spennende kamp. Molde er nok misfornøyde med at de ikke greide å holde på ledelsen kampen ut. Lillestrøm leverer en god bortekamp, og er nok fornøyde med ett poeng i en antatt vanskelig bortekamp. Dommeren vil nok være i fokus etter kampen, straffesituasjonen i 1. omgang var nemlig veldig interessant. To angrepsvillige lag deler derfor poenget her i ettermiddag. Denne kampen ble dekket av Arne Inge Solgard og Fredrik Angen, vi ønsker å takke for oss, og ønsker dere en fortsatt fin dag.
    Skuddstatistik totalt: 14-9. Skudd på mål: 8-3.