1-1
2-1
99
30
    Alan Virginius (Clermont Foot) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    3'
    I Fontvieille slår Alan Virginius en corner fra venstre.
    3'
    En av Clermont Foots spillere går i offside.
    4'
    Clermont Foot angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    8'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark AS Monaco FC.
    13'
    Breel Embolo
    Sjanse til AS Monaco FC! Breel Embolo er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    15'
    Mål for Monaco!
    Monaco 1 - 0 Clermont
    Mål: Takumi Minamino
    I Fontvieille tar AS Monaco FC ledelsen 1-0 etter et mål av Takumi Minamino.
    16'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC angriper på Stade Louis II og Wissam Ben Yedder får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    20'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler AS Monaco FC en corner. Maghnes Akliouche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Louis II.
    20'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    22'
    22'+6
    23'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Vanderson
    Sjanse! AS Monaco FC avanserer forover, men Vanderson avslutter utenfor.
    26'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til AS Monaco FC.
    27'
    I Fontvieille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler Clermont Foot en corner. Muhammed-Cham Saracevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    34'
    Mål for Clermont!
    Monaco 1 - 1 Clermont
    Mål: Muhammed-Cham Saracevic
    Målgivende: Alan Virginius
    Mål! Clermont Foot utligner på Stade Louis II. Målscorer: Muhammed-Cham Saracevic. Alan Virginius var nest sist på ballen.
    34'
    Monaco 2 - 1 Clermont
    Mål: Breel Embolo
    Målgivende: Wissam Ben Yedder
    Mål! AS Monaco FC tar ledelsen 2-1 ved Breel Embolo. Flott spill fra Wissam Ben Yedder før målet.
    37'
    Frispark i en god posisjon for AS Monaco FC!
    41'
    Takumi Minamino
    AS Monaco FC angriper i Fontvieille. Takumi Minamino avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    I Fontvieille slår Muhammed-Cham Saracevic en corner fra venstre.
    44'
    Skudd utenfor mål, Clermont
    44'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Clermont Foot.
    45'
    Skudd på mål, Monaco
    45'+1
    45'+1
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Louis II.
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Monaco
    45'+2
    45'+3
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stade Louis II.
    46'
    Wilfried Stephane Singo
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Wilfried Stephane Singo går utenfor.
    47'
    49'
    51'
    Gult kort til Monaco
    Maghnes Akliouche
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Clermont Foot fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    53'
    Jeremie Bela
    Jeremie Bela (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Louis II, men klarer ikke å score.
    56'
    Monaco 3 - 1 Clermont
    Mål: Wissam Ben Yedder
    I Fontvieille øker AS Monaco FC ledelsen til 3-1 takket være et mål av Wissam Ben Yedder.
    57'
    AS Monaco FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Clermont Foot.
    58'
    Clermont Foot avanserer forover i Fontvieille. Jeremie Bela avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Vanderson
    Vanderson (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Ilhan Fakili
    Ut: Jeremie Bela
    Bytte for Clermont Foot. Ilhan Fakili kommer inn for Jeremie Bela på Stade Louis II.
    62'
    Inn: Jeremy Jacquet
    Ut: Mehdi Zeffane
    Pascal Gastien gjør dagens andre bytte i Fontvieille, når han tar ut Mehdi Zeffane og setter inn Jeremy Jacquet.
    63'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    64'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Kassoum Ouattara
    Ut: Vanderson
    Vanderson (AS Monaco FC) erstattes av Kassoum Ouattara.
    65'
    Inn: Folarin Balogun
    Ut: Breel Embolo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Folarin Balogun, mens Breel Embolo tar plass på benken.
    65'
    67'
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Louis II.
    69'
    74'
    74'
    74'
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Grejohn Kyei
    Clermont Foot bytter ut Grejohn Kyei med Shamar Nicholson.
    75'
    Inn: Mohamed Amine Bouchenna
    Ut: Alan Virginius
    Clermont Foot bytter ut Alan Virginius med Mohamed Amine Bouchenna. Dette er det fjerde byttet som Pascal Gastien gjør i dagens kamp.
    75'
    Offside! Wissam Ben Yedder blir vinket av og AS Monaco FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    75'
    Inn: Florent Ogier
    Ut: Maximiliano Caufriez
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt femte bytte for dagen. Florent Ogier erstatter Maximiliano Caufriez.
    76'
    Målet til Monaco sjekkes av VAR
    76'
    Målet til Monaco blir annullert
    76'
    En av Clermont Foots spillere blir avblåst for offside.
    81'
    Jeremy Jacquet
    Clermont Foot angriper i Fontvieille. Jeremy Jacquet fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    Inn: Soungoutou Magassa
    Ut: Mohamed Camara
    Bytte for AS Monaco FC. Soungoutou Magassa kommer inn for Mohamed Camara på Stade Louis II.
    86'
    87'
    87'
    Monaco 4 - 1 Clermont
    Målgivende: Takumi Minamino
    Mål! Wissam Ben Yedder øker AS Monaco FCs ledelse til 4-1 på Stade Louis II. Takumi Minamino sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Gult kort til Clermont
    Mohamed Amine Bouchenna
    Mohamed Amine Bouchenna (Clermont Foot) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.