Dommer Karim Abed viser Jules Kounde (FC Girondins Bordeaux) det gule kortet.
    3'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    4'
    Lukas Lerager (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    8'
    Mål for Bordeaux!
    Montpellier 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Martin Braithwaite
    Målgivende: Pablo Castro
    Mål! Martin Braithwaite header ballen i mål og gir FC Girondins Bordeaux ledelsen 0-1 på Stade de la Mosson. Det er en fin assist fra Pablo Castro.
    9'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Dommer Karim Abed venter med å sette i gang spillet fordi Diego Contento ligger nede.
    24'
    FC Girondins Bordeaux slipper å klare seg uten Diego Contento som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Karim Abed signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    26'
    Martin Braithwaite
    Martin Braithwaite (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Karim Abed.
    28'
    Frispark Montpellier HSC.
    29'
    Karim Abed tildeler Montpellier HSC en corner. Jonathan Ikone sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    29'
    Karim Abed signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    32'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Montpellier HSC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    35'
    Giovanni Sio
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Giovanni Sio avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Karim Abed signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Montpellier
    Giovanni Sio (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    43'
    43'
    Ruben Aguilar
    Sjanse i Montpellier! Ruben Aguilar (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Keagan Dolly
    Ut: Jonathan Ikone
    Michel Der Zakarian (Montpellier HSC) gjør sitt første bytte for dagen. Keagan Dolly erstatter Jonathan Ikone.
    46'
    Martin Braithwaite (FC Girondins Bordeaux) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    Nicolas Cozza
    Nicolas Cozza (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    48'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt FC Girondins Bordeauxet.
    49'
    Montpellier 0 - 2 Bordeaux
    Mål: Francois Kamano
    Målgivende: Lukas Lerager
    FC Girondins Bordeaux går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Francois Kamano. Lukas Lerager var nest sist på ballen.
    49'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    52'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt Montpellier HSCet.
    53'
    Paul Lasne
    Paul Lasne (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Lukas Lerager (FC Girondins Bordeaux) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    57'
    Ruben Aguilar (Montpellier HSC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Mosson.
    58'
    Lukas Lerager er tilbake i kampen igjen.
    59'
    Inn: Souleymane Camara
    Ut: Ruben Aguilar
    Det virker som Ruben Aguilar ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Souleymane Camara.
    60'
    Inn: Casimir Ninga
    Ut: Giovanni Sio
    Bytte for Montpellier HSC. Casimir Ninga kommer inn for Giovanni Sio på Stade de la Mosson.
    60'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Malcom
    Ut: Francois Kamano
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt første bytte. Francois Kamano erstattes av Malcom.
    61'
    Ellyes Skhiri
    Montpellier HSC fosser forover og Ellyes Skhiri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    I Montpellier slår Isaac Mbenza en corner fra høyre.
    62'
    62'
    Paul Lasne
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Paul Lasne fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Karim Abed signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    66'
    Pablo Castro
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) kommer til avslutning på Stade de la Mosson, men headingen blir reddet.
    66'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Inn: Soualiho Meite
    Ut: Younousse Sankhare
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Younousse Sankhare med Soualiho Meite. Dette er det andre byttet som Gustavo Poyet gjør i dagens kamp.
    67'
    Isaac Mbenza
    Montpellier HSC angriper i Montpellier. Isaac Mbenza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    69'
    69'
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Isaac Mbenza går utenfor.
    70'
    72'
    Offside! Souleymane Camara blir vinket av og Montpellier HSC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    72'
    Keagan Dolly (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side på Stade de la Mosson.
    74'
    74'
    Nordi Mukiele
    Montpellier HSC angriper på Stade de la Mosson. Nordi Mukiele header utenfor.
    75'
    Inn: Theo Pellenard
    Ut: Valentin Vada
    Gustavo Poyet gjør dagens tredje bytte i Montpellier, når han tar ut Valentin Vada og setter inn Theo Pellenard.
    77'
    Malcom (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    77'
    FC Girondins Bordeaux angriper og Pablo Castro får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    77'
    Montpellier 0 - 3 Bordeaux
    Mål: Soualiho Meite
    Målgivende: Diego Contento
    Mål! Soualiho Meite gir FC Girondins Bordeaux en komfortabel 0-3 ledelse. Diego Contento sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Keagan Dolly
    Målsjanse! Keagan Dolly (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Keagan Dolly (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Mosson.
    85'
    Casimir Ninga
    Casimir Ninga (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 3 Bordeaux
    Mål: Ellyes Skhiri
    Målgivende: Souleymane Camara
    Mål! Montpellier HSC reduserer til 1-3 ved Ellyes Skhiri. Flott spill fra Souleymane Camara før målet.
    88'
    Karim Abed tildeler Montpellier HSC en corner. Isaac Mbenza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    Montpellier HSC får straffe på Stade de la Mosson. Souleymane Camara mislykkes med å sette den i mål!
    90'+1
    Montpellier HSC har fått straffespark i Montpellier!
    90'+1
    Souleymane Camara
    Montpellier HSC angriper. Souleymane Camara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+2
    FC Girondins Bordeaux må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montpellier HSC.