Dagens dommer, Frank Schneider, blåser i gang kampen.
    Junior Sambia
    I Montpellier slår Junior Sambia en corner fra høyre.
    1'
    Bordeaux får tildelt et frispark
    Frank Schneider signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    4'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) vrir seg av smerte i gresset.
    5'
    Francois Kamano er tilbake i kampen igjen.
    7'
    Skudd utenfor mål, Montpellier
    Ellyes Skhiri
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Ellyes Skhiri går utenfor.
    9'
    Paul Lasne
    Målsjanse! Paul Lasne (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Bordeaux får tildelt et hjørnespark
    Yann Karamoh
    Frank Schneider tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Yann Karamoh sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Skudd utenfor mål, Bordeaux
    Lukas Lerager
    Lukas Lerager (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Mål for Montpellier!
    Montpellier 1 - 0 Bordeaux
    Mål: Gaetan Laborde
    Montpellier HSC tar ledelsen 1-0 i Montpellier etter en heading av Gaetan Laborde!
    17'
    Montpellier HSC avanserer forover i Montpellier. Ellyes Skhiri avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Montpellier får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    22'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    23'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Montpellier HSC.
    26'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Gult kort til Montpellier
    Pedro Mendes
    Dommer Frank Schneider gir Pedro Mendes (Montpellier HSC) et gult kort.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Montpellier fordi Francois Kamano får behandling for en skade på banen.
    33'
    FC Girondins Bordeaux slipper å klare seg uten Francois Kamano som kommer tilbake på banen i Montpellier.
    35'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd på mål, Montpellier
    Gaetan Laborde
    Sjanse i Montpellier! Gaetan Laborde (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    39'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    41'
    Dommeren gir Ellyes Skhiri (Montpellier HSC) et gult kort.
    42'
    Gult kort til Bordeaux
    Yann Karamoh (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    42'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    43'
    Frisparket tildelt Montpellier HSC er farlig nær FC Girondins Bordeauxs målområde.
    45'
    Daniel Congre
    Daniel Congre (Montpellier HSC) header utenfor.
    45'+1
    Youssouf Sabaly
    Youssouf Sabaly (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Frank Schneider.
    47'
    Bordeaux blir avblåst for offside
    Jimmy Briand
    FC Girondins Bordeaux angriper i Montpellier, men blir avblåst for offside.
    49'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    49'
    Dommer Frank Schneider viser Lukas Lerager (FC Girondins Bordeaux) det gule kortet.
    50'
    Straffe til Montpellier HSC!
    50'
    Montpellier scorer på straffe!
    Montpellier 2 - 0 Bordeaux
    Mål: Andy Delort
    Andy Delort øker Montpellier HSCs ledelse til 2-0 etter et velplassert straffespark.
    53'
    Pablo Castro
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Mosson.
    53'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Montpellier. Yann Karamoh fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Jimmy Briand avslutter utenfor.
    59'
    Damien Le Tallec
    Damien Le Tallec (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Samuel Kalu
    Ut: Jimmy Briand
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Jimmy Briand med Samuel Kalu.
    62'
    Inn: Jaroslav Plasil
    Ut: Lukas Lerager
    Eric Bedouet (FC Girondins Bordeaux) gjør sitt andre bytte for dagen. Jaroslav Plašil erstatter Lukas Lerager.
    62'
    66'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til Montpellier HSC.
    68'
    70'
    Younousse Sankhare
    FC Girondins Bordeaux angriper og Younousse Sankhare får avsluttet. Headingen treffer ikke Montpellier HSC-målet.
    71'
    I Montpellier har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    FC Girondins Bordeaux angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Facundo Piriz
    Ut: Ellyes Skhiri
    Ellyes Skhiri (Montpellier HSC) erstattes av Facundo Piriz.
    74'
    Inn: Toma Basic
    Ut: Youssouf Sabaly
    Bytte for FC Girondins Bordeaux. Toma Basic kommer inn for Youssouf Sabaly på Stade de la Mosson.
    74'
    Skudd på mål, Bordeaux
    Francois Kamano
    Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) avanserer forover på Stade de la Mosson. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    77'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    77'
    Yann Karamoh (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Mosson.
    77'
    Gaetan Laborde (Montpellier HSC) kommer seg fri på Stade de la Mosson, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Stade de la Mosson, men klarer ikke å score.
    77'
    Inn: Petar Skuletic
    Ut: Andy Delort
    Michel Der Zakarian gjør dagens andre bytte i Montpellier, når han tar ut Andy Delort og setter inn Petar Skuletic.
    79'
    80'
    Francois Kamano (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Petar Skuletic
    Målsjanse på Stade de la Mosson! Petar Skuletic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Junior Sambia (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Stade de la Mosson.
    83'
    Vitorino Hilton
    I Montpellier header Vitorino Hilton (Montpellier HSC) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    Frank Schneider signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    83'
    86'
    89'
    Inn: Yannis Ammour
    Ut: Gaetan Laborde
    Montpellier HSC bytter ut Gaetan Laborde med Yannis Ammour. Dette er det tredje byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    89'
    Målsjanse! Petar Skuletic (Montpellier HSC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    90'+1
    Frispark FC Girondins Bordeaux.
    90'+1
    FC Girondins Bordeaux angriper i Montpellier. Pablo Castro avslutter på mål, men greier ikke å score.