Målsjanse! Chang-rae Ha (Nagoya Grampus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Sjanse til Vissel Kobe! Takahiro Ogihara er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Nagoya Grampus, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Yuya Osako
    Sjanse i Toyota! Yuya Osako (Vissel Kobe) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    35'
    35'
    Yudai Yamamoto tildeler Nagoya Grampus en corner. Tsukasa Morishima sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Hjørnespark til Nagoya Grampus
    37'
    38'
    38'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Vissel Kobe like utenfor Nagoya Grampus-området.
    39'
    Mål for Vissel Kobe!
    Nagoya Grampus 0 - 1 Vissel Kobe
    Mål: Hotaru Yamaguchi
    Mål! Vissel Kobe tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Hotaru Yamaguchi på Toyota Stadium.
    40'
    I Toyota har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    45'
    Frisparket tildelt Nagoya Grampus er farlig nær Vissel Kobes målområde.
    45'+2
    Spillerbytte - Nagoya Grampus
    Inn: Anderson Patric Aguiar Oliveira
    Ut: KEN MASUI
    Nagoya Grampus bytter ut KEN MASUI med Anderson Patric Aguiar Oliveira.
    46'
    46'
    47'
    Skudd på mål, Nagoya Grampus
    48'
    Vissel Kobe, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    49'
    Kensuke Nagai
    Nagoya Grampus angriper. Kensuke Nagai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Frispark for Vissel Kobe på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - Vissel Kobe
    Inn: Daiju Sasaki
    Ut: Koya Yuruki
    Vissel Kobe gjør sitt første bytte. Koya Yuruki erstattes av Daiju Sasaki.
    56'
    57'
    Skudd utenfor mål, Nagoya Grampus
    Tsukasa Morishima
    58'
    59'
    Hjørnespark til Vissel Kobe
    60'
    Nagoya Grampus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    61'
    66'
    Inn: Taisei Miyashiro
    Ut: Haruya Ide
    Haruya Ide (Vissel Kobe) erstattes av Taisei Miyashiro.
    67'
    68'
    68'
    69'
    Gult kort til Vissel Kobe
    Thuler
    Thuler (Vissel Kobe) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Vissel Kobe må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nagoya Grampus.
    70'
    Inn: Kyota Sakakibara
    Ut: Takuji Yonemoto
    Nagoya Grampus bytter ut Takuji Yonemoto med Kyota Sakakibara. Dette er det andre byttet som Kenta Hasegawa gjør i dagens kamp.
    71'
    73'
    Yudai Yamamoto signaliserer et frispark til Nagoya Grampus.
    74'
    76'
    Gult kort til Nagoya Grampus
    Chang-rae Ha (Nagoya Grampus) får et gult kort av dommer Yudai Yamamoto.
    76'
    Taisei Miyashiro
    Dommer Yudai Yamamoto gir Taisei Miyashiro (Vissel Kobe) et gult kort.
    76'
    77'
    78'
    Nagoya Grampus 0 - 2 Vissel Kobe
    Mål: Yuya Osako
    Målgivende: Daiju Sasaki
    Yuya Osako øker Vissel Kobes ledelse til 0-2! Daiju Sasaki var nest sist på ballen.