I Napoli slår Christian Eriksen en corner fra høyre.
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Inter Milano på egen banehalvdel.
    Frispark for SSC Napoli på egen banehalvdel.
    8'
    Napoli får tildelt et hjørnespark
    Matteo Politano
    Matteo Politano (SSC Napoli) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Diego Armando Maradona.
    10'
    Inter Milano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Skudd på mål, Napoli
    Fabian Ruiz
    Fabian Ruiz (SSC Napoli) avanserer forover på Stadio Diego Armando Maradona. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    Napoli, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    SSC Napoli tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark i en god posisjon for Inter Milano!
    22'
    Skudd utenfor mål, Inter
    Stefan De Vrij
    Stefan De Vrij (Inter Milano) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Lorenzo Insigne
    Lorenzo Insigne (SSC Napoli) slår en corner fra venstre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    25'
    Skudd utenfor mål, Napoli
    Kalidou Koulibaly
    SSC Napoli angriper på Stadio Diego Armando Maradona. Kalidou Koulibaly header utenfor.
    25'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Daniele Doveri tildeler Inter Milano en corner. Christian Eriksen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Christian Eriksen (Inter Milano) slår en corner fra høyre side på Stadio Diego Armando Maradona.
    29'
    Romelu Lukaku
    Romelu Lukaku treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Inter Milano i Napoli.
    29'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til SSC Napoli på egen banehalvdel.
    30'
    Piotr Zielinski
    Piotr Zielinski (SSC Napoli) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Napoli fordi Lautaro Martinez får behandling for en skade på banen.
    34'
    Dommer Daniele Doveri venter med å sette i gang spillet fordi Diego Demme ligger nede.
    34'
    Inter Milano slipper å klare seg uten Lautaro Martinez som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    Diego Demme er tilbake i kampen igjen.
    34'
    35'
    Inter scorer selvmål!
    Napoli 1 - 0 Inter
    Mål: Samir Handanovic
    Samir Handanovic har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    36'
    Kan Inter Milano utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Gult kort til Napoli
    Kalidou Koulibaly (SSC Napoli) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Diego Armando Maradona.
    38'
    Inter Milano avanserer forover og Romelu Lukaku får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    39'
    Stefan De Vrij (Inter Milano) kommer til en målsjanse på Stadio Diego Armando Maradona, men klarer ikke å score.
    39'
    Spillet på Stadio Diego Armando Maradona er stoppet midlertidig fordi Achraf Hakimi ligger nede.
    42'
    Achraf Hakimi er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Diego Armando Maradona.
    43'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til SSC Napoli.
    43'
    Inter blir avblåst for offside
    Lautaro Martinez
    Lautaro Martinez (Inter Milano) vinkes av for offside i Napoli.
    47'
    50'
    Mario Rui (SSC Napoli) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Diego Armando Maradona.
    50'
    Mario Rui er tilbake på banen igjen.
    51'
    Mål for Inter!
    Napoli 1 - 1 Inter
    Mål: Christian Eriksen
    Christian Eriksen utligner til 1-1 på Stadio Diego Armando Maradona.
    55'
    Lautaro Martinez (Inter Milano) kommer seg fri på Stadio Diego Armando Maradona, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Diego Demme
    SSC Napoli angriper i Napoli. Diego Demme fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    61'
    Frispark SSC Napoli.
    62'
    Frispark til SSC Napoli på halvdelen til Inter Milano.
    62'
    Frisparket tildelt SSC Napoli er farlig nær Inter Milanos målområde.
    63'
    Gult kort til Inter
    Matteo Darmian
    Matteo Darmian (Inter Milano) pådrar seg et gult kort.
    63'
    Giovanni Di Lorenzo
    Giovanni Di Lorenzo (SSC Napoli) header mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Frispark til Inter Milano på halvdelen til SSC Napoli.
    65'
    Inter Milano avanserer forover i Napoli. Christian Eriksen avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Matteo Darmian
    Inter Milano gjør sitt første bytte. Matteo Darmian erstattes av Ivan Perisic.
    69'
    Frispark Inter Milano.
    70'
    Spillerbytte - Napoli
    Inn: Dries Mertens
    Ut: Victor Osimhen
    Victor Osimhen (SSC Napoli) erstattes av Dries Mertens.
    74'
    74'
    Inn: Alexis Sanchez
    Ut: Lautaro Martinez
    Inter Milano bytter ut Lautaro Martinez med Alexis Sanchez.
    75'
    Skudd på mål, Inter
    Inter Milano fosser forover og Christian Eriksen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Matteo Politano (SSC Napoli) kommer til avslutning på Stadio Diego Armando Maradona - i stolpen! Oi, oi, oi.
    80'
    Diego Demme
    Dommer Daniele Doveri viser Diego Demme (SSC Napoli) det gule kortet.
    80'
    Frispark for Inter Milano på egen banehalvdel.
    80'
    VAR sjekker om det er straffe til Napoli
    82'
    Ingen straffe til Napoli
    82'
    I Napoli har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Christian Eriksen
    Inter Milano bytter ut Christian Eriksen med Roberto Gagliardini. Dette er det tredje byttet som Antonio Conte gjør i dagens kamp.
    84'
    Daniele Doveri tildeler SSC Napoli en corner. Lorenzo Insigne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    87'
    Dommer Daniele Doveri gir Matteo Politano (SSC Napoli) et gult kort.
    87'
    Dries Mertens
    Dries Mertens (SSC Napoli) får et gult kort av dommer Daniele Doveri.
    88'
    Inn: Eljif Elmas
    Ut: Piotr Zielinski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SSC Napoli. Inn kommer Eljif Elmas, mens Piotr Zielinski tar plass på benken.
    88'
    88'
    Inn: Tiemoue Bakayoko
    Ut: Fabian Ruiz
    Fabian Ruiz (SSC Napoli) erstattes av Tiemoue Bakayoko.
    90'+1
    Inn: Elseid Hysaj
    Ut: Matteo Politano
    Bytte for SSC Napoli. Elseid Hysaj kommer inn for Matteo Politano på Stadio Diego Armando Maradona.
    90'+1
    90'+3
    90'+4
    Kostas Manolas
    Kostas Manolas (SSC Napoli) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadio Diego Armando Maradona.
    90'+4
    Achraf Hakimi
    Achraf Hakimi (Inter Milano) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.