Vitali Meshkov tildeler Nederland en corner. Memphis Depay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    Mål for Nederland!
    Nederland 1 - 0 Gibraltar
    Mål: Virgil van Dijk
    Målgivende: Memphis Depay
    Mål! Virgil van Dijk (Nederland) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på De Kuip. Flott spill fra Memphis Depay før målet.
    9'
    Nederland angriper i Rotterdam, men blir avblåst for offside.
    10'
    Vitali Meshkov signaliserer et frispark til Gibraltar på egen banehalvdel.
    11'
    Memphis Depay (Nederland) slår en corner fra venstre side på De Kuip.
    13'
    14'
    Noa Lang
    Noa Lang (Nederland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Steven Berghuis (Nederland) løfter inn en corner fra høyre på De Kuip.
    16'
    Målet til Nederland sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Nederland blir annullert
    17'
    Nederland har fått straffe!
    18'
    Gult kort til Gibraltar
    Graeme Torrilla
    Graeme Torrilla (Gibraltar) mottar sitt første gule kort for dagen på De Kuip.
    18'
    VAR sjekker om det er straffe til Nederland
    18'
    Dommeren dømmer straffe til Nederland
    18'
    Vitali Meshkov tildeler Nederland et straffespark på De Kuip. Memphis Depay går fram ...og bommer!
    19'
    Nederland 2 - 0 Gibraltar
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Davy Klaassen
    Memphis Depay setter ballen i mål og øker Nederlands ledelse til 2-0 i Rotterdam. Davy Klaassen var nest sist på ballen.
    21'
    Memphis Depay ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    24'
    Virgil van Dijk
    Virgil van Dijk (Nederland) kommer til en målsjanse på De Kuip, men klarer ikke å score.
    25'
    Nederland slipper å klare seg uten Memphis Depay som kommer tilbake på banen i Rotterdam.
    26'
    Georginio Wijnaldum
    Målsjanse! Georginio Wijnaldum (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Frispark for Gibraltar på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Nederland må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gibraltar.
    35'
    Julian Valarino
    Gibraltar angriper i Rotterdam. Julian Valarino fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    En av Gibraltars spillere går i offside.
    36'
    Memphis Depay
    Memphis Depay (Nederland) kommer seg fri på De Kuip, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Nederland angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Nederland fosser fremover, men Vitali Meshkov blåser for offside på De Kuip.
    41'
    Nederland angriper. Georginio Wijnaldum får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    Gibraltar, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    43'
    Skudd på mål, Nederland
    43'
    43'
    43'
    Davy Klaassen
    Nederland angriper, men avslutningen til Davy Klaassen går utenfor.
    44'
    VAR sjekker om det er straffe
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe
    45'+3
    Straffe! Dommer Vitali Meshkov plasserer ballen på krittmerket for Nederland...
    45'+3
    Nederland scorer på straffe!
    Nederland 3 - 0 Gibraltar
    Memphis Depay banker inn et straffespark på De Kuip! Nederland øker dermed ledelsen til 3-0.
    45'+4
    Spillerbytte - Gibraltar
    Inn: Kian Ronan
    Ut: Jamie Bosio
    Gibraltar bytter ut Jamie Bosio med Kian Ronan. Dette er det første byttet som Julio Ribas gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Ethan Britto
    Ut: Joseph Chipolina
    Gibraltar gjør sitt andre bytte. Joseph Chipolina erstattes av Ethan Britto.
    46'
    Nederland 4 - 0 Gibraltar
    Mål: Denzel Dumfries
    Målgivende: Noa Lang
    I Rotterdam øker Nederland ledelsen til 4-0 takket være et mål av Denzel Dumfries. Det er en fin assist fra Noa Lang.
    48'
    Memphis Depay (Nederland) løfter inn en corner fra venstre på De Kuip.
    51'
    Steven Berghuis
    Nederland fosser forover og Steven Berghuis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Steven Berghuis (Nederland) slår en corner fra høyre side på De Kuip.
    52'
    Gibraltar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    56'
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Wout Weghorst
    Ut: Frenkie De Jong
    Nederland bytter ut Frenkie De Jong med Wout Weghorst.
    60'
    Inn: Arnaut Danjuma
    Ut: Steven Berghuis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nederland. Inn kommer Arnaut Danjuma, mens Steven Berghuis tar plass på benken.
    60'
    60'
    Inn: Lee Casciaro
    Ut: Reece Styche
    Reece Styche (Gibraltar) erstattes av Lee Casciaro.
    62'
    Skudd utenfor mål, Nederland
    63'
    Målsjanse på De Kuip! Memphis Depay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    En av Nederlands spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Bradley Banda ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    Bradley Banda er tilbake i kampen igjen.
    68'
    71'
    Gibraltar fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    72'
    73'
    73'
    Arnaut Danjuma
    Sjanse! Nederland avanserer forover, men Arnaut Danjuma avslutter utenfor.
    74'
    Nederland 5 - 0 Gibraltar
    Mål: Arnaut Danjuma
    Målgivende: Wout Weghorst
    Nederland går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Arnaut Danjuma. Wout Weghorst sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Noa Lang
    Nederland bytter ut Noa Lang med Donyell Malen.
    78'
    78'
    Denzel Dumfries
    Nederland avanserer forover i Rotterdam. Denzel Dumfries avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Inn: Mohamed Badr Hassan
    Ut: Liam Walker
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gibraltar. Inn kommer Mohamed Badr Hassan, mens Liam Walker tar plass på benken.
    80'
    85'
    85'
    85'
    Nederland 6 - 0 Gibraltar
    Mål: Donyell Malen
    Mål! Donyell Malen gir Nederland en komfortabel 6-0 ledelse. Det er en fin assist fra Memphis Depay.
    86'
    Dommer Vitali Meshkov venter med å sette i gang spillet fordi Graeme Torrilla ligger nede.