Allen Chapman tildeler New England Revolution en corner. Diego Fagundez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Darren Mattocks
    Sjanse i Foxborough! Darren Mattocks (DC United) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Frispark New England Revolution.
    6'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    7'
    7'
    Yamil Asad
    Sjanse til DC United! Yamil Asad er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Claude Dielna (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    9'
    DC United angriper, men blir avblåst for offside.
    11'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til DC United.
    12'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til New England Revolution.
    17'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt DC Unitedet.
    17'
    Mål for New England Revolution!
    New England Revolution 1 - 0 DC United
    Mål: Cristian Anderson Penilla Caicedo
    Målgivende: Krisztian Nemeth
    Mål! Cristian Penilla gir New England Revolution en 1-0 ledelse. Krisztian Nemeth var nest sist på ballen.
    18'
    Wilfried Zahibo
    New England Revolution angriper, men avslutningen til Zahibo går utenfor.
    22'
    I Foxborough slår Diego Fagundez en corner fra venstre.
    26'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for DC United nær 16-meteren.
    26'
    Gult kort til New England Revolution
    Antonio Delamea Mlinar
    Antonio Delamea Mlinar (New England Revolution) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    27'
    Luciano Acosta
    DC United angriper. Luciano Acosta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Yamil Asad (DC United) slår en corner fra venstre side på Gillette Stadium.
    28'
    DC United angriper på Gillette Stadium. Darren Mattocks header utenfor.
    28'
    32'
    Zoltan Stieber
    DC United angriper i Foxborough. Zoltan Stieber avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Andrew Farrell
    Andrew Farrell (New England Revolution) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Zoltan Stieber (DC United) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    39'
    DC United er på skuddhold på dette frisparket.
    41'
    Luis Caicedo
    Luis Alberto Caicedo (New England Revolution) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Mål for DC United!
    New England Revolution 1 - 1 DC United
    Mål: Yamil Asad
    Målgivende: Zoltan Stieber
    Yamil Asad (DC United) header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Zoltan Stieber før målet.
    42'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    New England Revolution 2 - 1 DC United
    Mål: Teal Bunbury
    Målgivende: Jalil Anibaba
    Teal Bunbury dundrer ballen i mål og New England Revolutiontar ledelsen 2-1 på Gillette Stadium. Jalil Anibaba sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Juan Agudelo
    Ut: Krisztian Nemeth
    New England Revolution bytter ut Krisztian Nemeth med Juan Agudelo.
    46'
    Inn: Kelyn Rowe
    Ut: Wilfried Zahibo
    Bytte for New England Revolution. Kelyn Rowe kommer inn for Zahibo på Gillette Stadium.
    46'
    I Foxborough slår Claude Dielna en corner fra høyre.
    47'
    Frispark for DC United på egen banehalvdel.
    51'
    Zoltan Stieber (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Gillette Stadium.
    51'
    Yamil Asad
    Yamil Asad (DC United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Juan Agudelo
    Målsjanse! Juan Agudelo (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Frispark DC United.
    59'
    Spillet på Gillette Stadium er stoppet midlertidig fordi Luis Alberto Caicedo ligger nede.
    61'
    Frispark til DC United på halvdelen til New England Revolution.
    62'
    Luis Alberto Caicedo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Foxborough.
    63'
    Allen Chapman tildeler DC United en corner. Yamil Asad sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Antonio Delamea Mlinar (New England Revolution) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Steven Birnbaum vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Steven Birnbaum er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Antonio Delamea Mlinar kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gillette Stadium.
    68'
    Kelyn Rowe
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Kelyn Rowe avslutter utenfor.
    69'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til DC United.
    70'
    Steven Birnbaum
    I Foxborough får Steven Birnbaum (DC United) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    71'
    71'
    72'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og DC United får straffe!
    72'
    DC United scorer på straffe!
    New England Revolution 2 - 2 DC United
    Mål! DC United får et straffespark i Foxborough. Yamil Asad tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    73'
    74'
    Kelyn Rowe
    Målsjanse! Kelyn Rowe (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for New England Revolution...
    77'
    Gult kort til DC United
    Dommeren gir Darren Mattocks (DC United) et gult kort.
    77'
    New England Revolution scorer på straffe!
    New England Revolution 3 - 2 DC United
    New England Revolution tar ledelsen 3-2 etter et velplassert straffespark av Cristian Penilla.
    78'
    Oniel Fisher
    Oniel Fisher (DC United) mottar sitt første gule kort for dagen på Gillette Stadium.
    78'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    80'
    81'
    Kelyn Rowe
    New England Revolution angriper på Gillette Stadium, men Kelyn Rowe header utenfor.
    82'
    Spillerbytte - DC United
    Inn: Bruno Miranda Villagomez
    Ut: Ian Harkes
    Ben Olsen (DC United) gjør sitt første bytte for dagen. Bruno Miranda erstatter Ian Harkes.
    85'
    Inn: Junior Moreno
    Ut: Jalen Robinson
    DC United bytter ut Jalen Robinson med Junior Moreno. Dette er det andre byttet som Ben Olsen gjør i dagens kamp.
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Foxborough fordi Claude Dielna får behandling for en skade på banen.
    88'
    Inn: Patrick Mullins
    Ut: Frederic Brillant
    Ben Olsen gjør dagens tredje bytte i Foxborough, når han tar ut Frederic Brillant og setter inn Patrick Mullins.
    88'
    Skudd utenfor mål, DC United
    89'
    Claude Dielna er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    90'
    Inn: Scott Caldwell
    Ut: Diego Fagundez
    Brad Friedel gjør dagens tredje bytte i Foxborough, når han tar ut Diego Fagundez og setter inn Scott Caldwell.
    90'+2
    DC United angriper i Foxborough, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Allen Chapman signaliserer et frispark til New England Revolution like utenfor DC United-området.
    90'+6
    Scott Caldwell
    Målsjanse på Gillette Stadium! Scott Caldwell fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.