0-1
    New England Revolution må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New York City FC.
    1'
    Hannes Wolf (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    3'
    Frisparket tildelt New York City FC er farlig nær New England Revolutions målområde.
    3'
    Ted Unkel tildeler New York City FC en corner. Santiago Rodriguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Hjørnespark til New England Revolution
    8'
    New England Revolution angriper, men blir avblåst for offside.
    8'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tomas Chancalaym (New England Revolution) vrir seg av smerte i gresset.
    10'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Esmir Bajraktarevic
    Ut: Tomas Chancalaym
    Tomas Chancalaym (New England Revolution) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Esmir Bajraktarevic.
    11'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    12'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til New England Revolution
    Henry Kessler
    Dommeren gir Henry Kessler (New England Revolution) et gult kort.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for New York City FC er nær straffområde.
    14'
    Monsef Bakrar
    New York City FC avanserer forover i Foxborough. Monsef Bakrar avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra høyre.
    25'
    Xavier Arreaga
    Xavier Arreaga (New England Revolution) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    26'
    Giacomo Vrioni
    Målsjanse på Gillette Stadium! Giacomo Vrioni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Dylan Borrero
    Målsjanse! Dylan Borrero (New England Revolution) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    29'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    30'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Gillette Stadium.
    33'
    Gult kort til New York City FC
    Dommer Ted Unkel gir Monsef Bakrar (New York City FC) et gult kort.
    33'
    Ted Unkel tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Giacomo Vrioni ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    38'
    Thiago Martins Bueno
    Thiago Martins Bueno (New York City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Gillette Stadium.
    41'
    New England Revolution slipper å klare seg uten Giacomo Vrioni som kommer tilbake på banen igjen.
    41'
    I Foxborough har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    En av New England Revolutions spillere går i offside.
    42'
    43'
    En av New England Revolutions spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    45'+2
    Giacomo Vrioni (New England Revolution) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+3
    New York City FCs Monsef Bakrar blåses av for offside på Gillette Stadium.
    46'
    Sjanse til New York City FC! Monsef Bakrar er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    50'
    Andres Perea
    New York City FC angriper, men avslutningen til Andres Perea går utenfor.
    50'
    Sjanse! New England Revolution avanserer forover, men Giacomo Vrioni avslutter utenfor.
    53'
    56'
    Skudd på mål, New England Revolution
    57'
    57'
    Esmir Bajraktarevic
    New England Revolution angriper. Esmir Bajraktarevic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Monsef Bakrar (New York City FC) kommer seg fri på Gillette Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Adrian Alonso Martinez Batista
    Ut: Monsef Bakrar
    New York City FC bytter ut Monsef Bakrar med Adrian Alonso Martinez Batista.
    60'
    Inn: Malachi Jones
    Ut: Axel Agustin Ojeda
    Nick Cushing (New York City FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Malachi Jones erstatter Axel Agustin Ojeda.
    61'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    62'
    New England Revolution angriper på Gillette Stadium. Giacomo Vrioni header utenfor.
    62'
    Carles Gil (New England Revolution) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    66'
    Målsjanse til New England Revolution! Dylan Borrero treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    I Foxborough slår Carles Gil en corner fra venstre.
    68'
    Mark-Anthony Kaye
    I Foxborough header Mark-Anthony Kaye (New England Revolution) mot mål, men ballen går utenfor.
    68'
    68'
    Carles Gil
    New England Revolution angriper. Carles Gil får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Ted Unkel tildeler New York City FC en corner. Hannes Wolf sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Gillette Stadium.
    72'
    I Foxborough slår Hannes Wolf en corner fra høyre.
    73'
    Dylan Borrero (New England Revolution) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    74'
    Kan New York City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Santiago Rodriguez
    Sjanse i Foxborough! Santiago Rodriguez (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Inn: Emmanuel Boateng
    Ut: Dylan Borrero
    Bytte for New England Revolution. Emmanuel Boateng kommer inn for Dylan Borrero på Gillette Stadium.
    78'
    Hannes Wolf
    New York City FC angriper i Foxborough. Hannes Wolf fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Inn: Justin Haak
    Ut: Hannes Wolf
    Nick Cushing gjør dagens tredje bytte i Foxborough, når han tar ut Hannes Wolf og setter inn Justin Haak.
    81'
    Mål for New York City FC!
    New England Revolution 0 - 1 New York City FC
    Mål: Keaton Parks
    Målgivende: Tayvon Gray
    Keaton Parks header ballen i mål og New York City FC leder dermed 0-1. Tayvon Gray var nest sist på ballen.
    81'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Giacomo Vrioni
    New England Revolution bytter ut Giacomo Vrioni med Bobby Wood. Dette er det tredje byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    84'
    Malachi Jones
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Malachi Jones avslutter utenfor.
    85'
    Xavier Arreaga (New England Revolution) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    86'
    90'
    Adrian Alonso Martinez Batista
    Sjanse til New York City FC! Adrian Alonso Martinez Batista er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+1
    90'+1
    Santiago Rodriguez (New York City FC) slår en corner fra høyre side på Gillette Stadium.
    90'+1
    90'+2
    New England Revolution fosser forover og Esmir Bajraktarevic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.