1-0
2-0
    I Bronx slår Santiago Rodriguez en corner fra venstre.
    1'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) løfter inn en corner fra venstre på Yankee Stadium.
    4'
    Skudd utenfor mål, New York City FC
    4'
    New England Revolution tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    7'
    Monsef Bakrar ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    11'
    Monsef Bakrar er på beina igjen og fortsetter kampen på Yankee Stadium.
    11'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    13'
    Spillet på Yankee Stadium er stoppet midlertidig fordi Matt Polster ligger nede.
    14'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til New England Revolution på egen banehalvdel.
    16'
    Matt Polster kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yankee Stadium.
    18'
    Axel Agustin Ojeda
    New York City FC angriper i Bronx. Axel Agustin Ojeda avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    New England Revolution, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Axel Agustin Ojeda (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til New England Revolution.
    18'
    Gult kort til New England Revolution
    Tomas Chancalaym
    Tomas Chancalaym (New England Revolution) pådrar seg et gult kort.
    22'
    I Bronx har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens DeJuan Jones (New England Revolution) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Spillerbytte - New England Revolution
    Inn: Ryan Spaulding
    Ut: DeJuan Jones
    Caleb Porter (New England Revolution) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Ryan Spaulding erstatter DeJuan Jones som sannsynligvis er skadet.
    26'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler New England Revolution en corner. Carles Gil sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Carles Gil
    Sjanse i Bronx! Carles Gil (New England Revolution) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Tomas Chancalaym (New England Revolution) kommer seg fri på Yankee Stadium, men avslutningen går utenfor.
    28'
    New England Revolution fosser fremover, men Giacomo Vrioni går rett i offsidefella.
    30'
    Monsef Bakrar
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men Monsef Bakrar avslutter utenfor.
    30'
    Frispark for New England Revolution på egen banehalvdel.
    33'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Giacomo Vrioni
    Målsjanse på Yankee Stadium! Giacomo Vrioni fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Tomas Chancalaym (New England Revolution) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.
    35'
    38'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    42'
    Ian Harkes
    Dommer Pierre-Luc Lauziere viser Ian Harkes (New England Revolution) det gule kortet.
    43'
    Ikke rødt kort likevel
    43'
    45'+2
    Monsef Bakrar (New York City FC) avanserer forover på Yankee Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Santiago Rodriguez
    New York City FC angriper, men avslutningen til Santiago Rodriguez går utenfor.
    45'+4
    45'+5
    Gult kort til New York City FC
    Matt Freese
    Dommeren gir Matt Freese (New York City FC) et gult kort.
    45'+6
    New York City FC angriper, men Monsef Bakrar vinkes av for offside.
    45'+6
    Axel Agustin Ojeda (New York City FC) kommer til en målsjanse på Yankee Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+9
    47'
    48'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til New England Revolution.
    49'
    53'
    Offside! Ryan Spaulding (New England Revolution) er alene igjennom, men dommer Pierre-Luc Lauziere ser at linjemannen er oppe med flagget.
    54'
    Mål for New York City FC!
    New York City FC 1 - 0 New England Revolution
    Mål: Axel Agustin Ojeda
    Axel Agustin Ojeda setter ballen i nettet og New York City FC leder nå 1-0.
    57'
    Keaton Parks
    New York City FC angriper i Bronx. Keaton Parks avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    Målsjanse på Yankee Stadium! Santiago Rodriguez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    59'
    Frispark New England Revolution.
    60'
    60'
    Inn: Esmir Bajraktarevic
    Ut: Nacho Gil
    Caleb Porter (New England Revolution) gjør sitt andre bytte for dagen. Esmir Bajraktarevic erstatter Nacho Gil.
    62'
    Frispark New York City FC.
    63'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Malachi Jones
    Ut: Axel Agustin Ojeda
    Bytte for New York City FC. Malachi Jones kommer inn for Axel Agustin Ojeda på Yankee Stadium.
    63'
    Inn: Julian Fernandez
    Ut: Hannes Wolf
    Nick Cushing gjør dagens andre bytte i Bronx, når han tar ut Hannes Wolf og setter inn Julian Fernandez.
    63'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til New York City FC.
    63'
    Dommer Pierre-Luc Lauziere ser at linjemannen løfter flagget, og New York City FCs Malachi Jones blåses av for offside.
    64'
    Skade: New England Revolution
    66'
    Tilbake fra skade: New England Revolution
    66'
    New York City FC angriper i Bronx. Monsef Bakrar fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    69'
    Frispark til New England Revolution på halvdelen til New York City FC.
    70'
    71'
    Malachi Jones
    New York City FC avanserer forover i Bronx. Malachi Jones avslutter, men treffer ikke mål.
    72'
    74'
    75'
    76'
    Henry Kessler
    Henry Kessler (New England Revolution) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    78'
    Keaton Parks (New York City FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Yankee Stadium.
    78'
    79'
    Hjørnespark til New England Revolution
    79'
    80'
    80'
    Inn: Andrew Farrell
    Ut: Nicholas Lima
    New England Revolution bytter ut Nicholas Lima med Andrew Farrell. Dette er det tredje byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Tommy McNamara
    Ut: Ian Harkes
    Ian Harkes (New England Revolution) erstattes av Tommy McNamara.
    81'
    81'
    Inn: Adrian Alonso Martinez Batista
    Ut: Monsef Bakrar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Adrian Alonso Martinez Batista, mens Monsef Bakrar tar plass på benken.
    83'
    84'
    86'
    New England Revolution avanserer forover og Tomas Chancalaym kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'
    90'
    Carles Gil (New England Revolution) løfter inn en corner fra høyre på Yankee Stadium.
    90'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Santiago Rodriguez
    New York City FC bytter ut Santiago Rodriguez med Andres Perea.
    90'+1
    New York City FC 2 - 0 New England Revolution
    Mål: Julian Fernandez
    Mål! New York City FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Julian Fernandez på Yankee Stadium.
    90'+3
    New England Revolution angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    90'+5
    Keaton Parks (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Yankee Stadium.