Frispark for Cambridge United på egen banehalvdel.
    Cambridge United får tildelt et hjørnespark
    16'
    18'
    Skudd på mål, Newcastle
    Jacob Murphy
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! Jacob Murphy (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Newcastle, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    25'
    Ryan Fraser
    I Newcastle upon Tyne slår Ryan Fraser en corner fra høyre.
    29'
    Joelinton
    I Newcastle upon Tyne får Joelinton (Newcastle United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    29'
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Cambridge United
    36'
    Ingen straffe til Cambridge United
    36'
    Newcastle blir avblåst for offside
    Newcastle United FC angriper, men Tony Harrington blåser for offside.
    38'
    Allan Saint-Maximin
    Allan Saint-Maximin (Newcastle United FC) avanserer forover på St James' Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Ryan Fraser
    Tony Harrington tildeler Newcastle United FC en corner. Ryan Fraser sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Målsjanse til Newcastle United FC! Jacob Murphy treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    Sean Longstaff
    Newcastle United FC angriper på St James' Park. Sean Longstaff header utenfor.
    40'
    Frispark Cambridge United.
    41'
    Frispark til Cambridge United på halvdelen til Newcastle United FC.
    44'
    Harvey Knibbs
    Cambridge United avanserer forover og Harvey Knibbs kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    Ryan Fraser
    Ryan Fraser (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    45'
    Newcastle United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Jacob Murphy avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    Kieran Trippier
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    47'
    Joelinton
    Målsjanse på St James' Park! Joelinton fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Cambridge United blir avblåst for offside
    James Brophy
    En av Cambridge Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Newcastle får tildelt et frispark
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Offside! Jacob Murphy blir vinket av og Newcastle United FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    51'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    54'
    Målsjanse! Fabian Schar (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Mål for Cambridge United!
    Newcastle 0 - 1 Cambridge United
    Mål: Joe Ironside
    Joe Ironside dundrer ballen i mål og Cambridge United tar ledelsen 0-1 på St James' Park.
    56'
    Målet til Cambridge United sjekkes av VAR
    57'
    Målet til Cambridge United blir stående
    59'
    Spillerbytte - Newcastle
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Jacob Murphy
    Bytte for Newcastle United FC. Joseph Willock kommer inn for Jacob Murphy på St James' Park.
    60'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Sean Longstaff
    Sean Longstaff (Newcastle United FC) erstattes av Miguel Almiron.
    60'
    Spillerbytte - Cambridge United
    Inn: Wes Hoolahan
    Ut: Ben Worman
    Cambridge United gjør sitt første bytte. Ben Worman erstattes av Wes Hoolahan.
    61'
    I Newcastle upon Tyne slår Kieran Trippier en corner fra venstre.
    62'
    Newcastle United FC avanserer forover i Newcastle upon Tyne. Allan Saint-Maximin avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Joe Ironside
    Cambridge United angriper på St James' Park. Joe Ironside header utenfor.
    64'
    65'
    Gult kort til Cambridge United
    Harvey Knibbs (Cambridge United) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Cambridge United.
    67'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    71'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    72'
    Newcastle United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cambridge United.
    73'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    74'
    Joelinton
    Sjanse i Newcastle upon Tyne! Joelinton (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Matt Ritchie
    Newcastle United FC angriper på St James' Park, men Matt Ritchie header utenfor.
    76'
    Inn: Jack Lankester
    Ut: Harvey Knibbs
    Cambridge United bytter ut Harvey Knibbs med Jack Lankester.
    76'
    Inn: Javi Manquillo
    Ut: Matt Ritchie
    Eddie Howe gjør dagens tredje bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Matt Ritchie og setter inn Javi Manquillo.
    78'
    79'
    Jack Lankester
    Dommeren gir Jack Lankester (Cambridge United) et gult kort.
    79'
    I Newcastle upon Tyne slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    80'
    82'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Offside! Jack Lankester (Cambridge United) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    86'
    Joseph Willock
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Joseph Willock avslutter utenfor.
    88'
    Miguel Almiron
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på St James' Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    90'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Tony Harrington tildeler Newcastle United FC en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    Joelinton
    Newcastle United FC fosser forover og Joelinton fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.