Frispark for Rangers på egen banehalvdel.
    NK Maribor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Maribor slår Amir Dervisevic en corner fra venstre.
    18'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Marcos Tavares
    Sjanse i Maribor! Marcos Tavares (NK Maribor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Jasmin Mesanovic
    NK Maribor avanserer forover i Maribor. Jasmin Mesanovic avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Luka Zahovic
    Luka Zahovic (NK Maribor) kommer til en målsjanse på Ljudski VRT, men klarer ikke å score.
    20'
    I Maribor har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Amir Dervisevic (NK Maribor) løfter inn en corner fra høyre på Ljudski VRT.
    24'
    Frispark til Rangers på halvdelen til NK Maribor.
    25'
    Connor Goldson
    Rangers angriper og Connor Goldson får avsluttet. Headingen treffer ikke NK Maribor-målet.
    25'
    Frispark for NK Maribor på egen banehalvdel.
    26'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til NK Maribor på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Rangers
    Ovie Ejaria
    Ovie Ejaria (Rangers) pådrar seg et gult kort.
    27'
    Dommer Jonathan Lardot ser at linjemannen løfter flagget, og Rangerss Jamie Murphy blåses av for offside.
    30'
    Jonathan Lardot tildeler NK Maribor en corner. Amir Dervisevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Sasa Ivkovic
    Sasa Ivkovic (NK Maribor) header utenfor.
    30'
    32'
    Daniel Candeias
    Dommer Jonathan Lardot gir Daniel Candeias (Rangers) et gult kort.
    32'
    Offside! Alfredo Morelos (Rangers) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    33'
    35'
    Ryan Jack
    Ryan Jack (Rangers) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Amir Dervisevic
    Målsjanse på Ljudski VRT! Amir Dervisevic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    36'
    36'
    Amir Dervisevic (NK Maribor) slår en corner fra venstre side på Ljudski VRT.
    36'
    Jasmin Mesanovic (NK Maribor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    38'
    Amir Dervisevic (NK Maribor) løfter inn en corner fra venstre på Ljudski VRT.
    39'
    40'
    Jonathan Lardot tildeler NK Maribor en corner. Amir Dervisevic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Blaz Vrhovec
    NK Maribor angriper i Maribor. Blaz Vrhovec avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    NK Maribor, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Alfredo Morelos
    Rangers angriper. Alfredo Morelos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    44'
    Scott Arfield
    Scott Arfield (Rangers) kommer seg fri på Ljudski VRT, men avslutningen går utenfor.
    44'
    47'
    Sjanse til NK Maribor! Luka Zahovic er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Daniel Candeias (Rangers) avanserer forover på Ljudski VRT. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Rangerss Jamie Murphy blåses av for offside på Ljudski VRT.
    51'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Rangers.
    51'
    Denis Klinar ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Spillerbytte - NK Maribor
    Inn: Aleks Pihler
    Ut: Denis Klinar
    Det virker som Denis Klinar ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Aleks Pihler.
    52'
    Målsjanse! Daniel Candeias (Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    I Maribor slår Scott Arfield en corner fra venstre.
    54'
    Jamie Murphy
    Rangers angriper i Maribor. Jamie Murphy fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Amir Dervisevic (NK Maribor) slår en corner fra høyre side på Ljudski VRT.
    57'
    59'
    60'
    Offside! Alfredo Morelos (Rangers) er alene igjennom, men dommer Jonathan Lardot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    62'
    63'
    64'
    NK Maribor angriper og Blaz Vrhovec får avsluttet. Headingen treffer ikke Rangers-målet.
    64'
    67'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Ryan Kent
    Ut: Ovie Ejaria
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Rangers. Inn kommer Ryan Kent, mens Ovie Ejaria tar plass på benken.
    68'
    Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    71'
    NK Maribor angriper i Maribor. Marcos Tavares avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Frispark til NK Maribor på halvdelen til Rangers.
    72'
    Inn: Dare Vršič
    Ut: Amir Dervisevic
    Amir Dervisevic (NK Maribor) erstattes av Dare Vršič.
    73'
    I Maribor har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    74'
    Dommer Jonathan Lardot viser Jamie Murphy (Rangers) det gule kortet.
    74'
    75'
    Dare Vršič
    Målsjanse til NK Maribor! Dare Vršič treffer mål, men keeper redder.
    75'
    Inn: Ross McCrorie
    Ut: Jamie Murphy
    Rangers bytter ut Jamie Murphy med Ross McCrorie. Dette er det andre byttet som Steven Gerrard gjør i dagens kamp.
    76'
    I Maribor slår Dare Vršič en corner fra høyre.
    77'
    78'
    Inn: Jan Mlakar
    Ut: Jasmin Mesanovic
    NK Maribor gjør sitt tredje bytte. Jasmin Mesanovic erstattes av Jan Mlakar.
    80'
    Rangers fosser fremover, men Alfredo Morelos går rett i offsidefella.
    81'
    82'
    Ryan Kent (Rangers) slår en corner fra høyre side på Ljudski VRT.
    83'
    Rangers avanserer forover i Maribor. Alfredo Morelos avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    84'
    89'
    Scott Arfield (Rangers) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    89'
    Straffe! Dommer Jonathan Lardot plasserer ballen på krittmerket for NK Maribor...
    90'+1
    NK Maribor får tildelt et straffespark på Ljudski VRT. Marcos Tavares tar straffen ... og bommer!