Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av privatlandskampen mellom Norge og Australia!
    Norges lag (4-4-2): Jarstein - Elabdellaoui, Reginiussen, Ajer, Meling - Moi Elyounoussi, Midtsjl, Henriksen, Johansen - Kamara, Maars Johnsen.
    Det betyr at det blir landslagsdebut for 19 år gamle Kristoffer Ajer!
    Australias lag (3-2-4-1): Ryan - Degenek, Wright, Milligan - Jedinak, Mooy - Petratos, Irvine, Nabbout, Behich - Leckie.
    Dette blir Norges tredje kamp mot Australia, og det første siden 2004. I det første møtet, i 1997, vant Australia 1-0, og i 2004, endte oppgjøret 2-2.
    Dette er Norges første landskamp i 2018, og i forberedelsene til EM-kvalifiseringen som starter i høst, venter en VM-klar motstander i Australia. Men spillerne fra "down under" kommer til et relativt kaldt Norge. I Australia er det jo i skrivende stund sensommer.
    Spillerne står i tunnelen, klare for å entre et noe glissent Ullevaal.
    Spillerne er ute på gressteppet. Nå skal vi få nasjonalsangene.
    Nasjonalsangene er unnagjort. Nå er det tid for ett minutts stillhet til minne om den avdøde Kongsvinger-spilleren Adrian Lillebekk Ovlien.
    En fin og verdig markering. Nå skal det spilles fotball.
    0'
    Og vi er i gang på Ullevaal!
    1'
    God defensiv innsats av Maars Johnsen som jager oppe på topp.
    2'
    Rolig innledning på oppgjøret. Begge lag får holde litt på kula.
    3'
    Birger Meling får kampens første frispark.
    4'
    Ser at Australia ikke vil gå i duell med Maars Johnsen. Når de lange ballene blir slått, faller gjestene av med en gang.
    4'
    Ajer lager frispark.
    5'
    Aggressive i presset i åpningsminuttene her, Norge. Tvinger Australia bakover.
    7'
    Jedinak deler ut litt juling til Championship-kollega Henriksen. Frispark.
    8'
    Midtsjø løsner skudd, men forsøket fra 16 meter går langt over.
    9'
    Men vi har i hvert fall fått kampens første avslutning!
    9'
    Kamara kommer til avslutning fra like utenfor 16-meteren. Skuddet fra LA Galaxy-spissen går på mål, men forsøket er av det svake slaget og Ryan har full kontroll.
    11'
    NÆRE! Australia spiller seg frem og Leckie kommer til et skummelt innlegg, men Norge får avklart ved Ajer. Petratos lå og lurte i bakgrunnen der, kunne blitt veldig skummelt.
    11'
    Johansen lager frispark.
    13'
    NESTEN! Kampens desidert største sjanse ved Bjørn Maars Johnsen! Kamara spiller spisskollegaen fri, men skuddet går midt på Ryan som får slått den unna!
    14'
    Åge Hareide er på plass på Ullevaal i dag. Ikke så rart: Australia er en av Danmarks motstandere i VM i sommer. Norges gamle landslagssjef noterer flittig.
    15'
    Ajer med ny, god lang ball opp mot Maars Johnsen, som tar for seg og gjør som han vil i duellene. Bare nesten at Markus Henriksen får kontroll på ballen.
    17'
    Frispark for Australia. Leckie som felles av Meling.
    18'
    Så er det Maars Johnsen som er hakket for aggressiv i presset. Lager frispark.
    18'
    Hjørnespark til Australia
    19'
    Mål for Australia!
    Norge 0 - 1 Australia
    Mål: Jackson Irvine
    Målgivende: Aaron Mooy
    Og Australia tar ledelsen! Mooy svinger den inn og inne i feltet rager Irvine høyest. Stanger ballen kontant i mål!
    19'
    Norge har til nå vært overlegne i duellspillet, men så er det på en dødball vi slipper inn mål. Huff.
    22'
    Jedinak klarerer ballen over sidelinjen til et innkast.
    22'
    God mulighet for Norge. Moi legger inn fra kanten etter en god jobb av Johnsen i forkant. Men Kamara er akkurat på feil side av offsidestreken i det pasningen går.
    25'
    Aaron Mooy
    Aaron Mooy forsøker et skudd fra distanse, men Jarstein holder ballen enkelt.
    28'
    Ola Kamara
    Kamara forsøker seg med et halvhjertet skudd fra kanten av 16-meteren. Dårlig valg med Johnsen i boksen. Høyt over mål til utspill fra keeper.
    30'
    Hjørnespark til Norge. Moi legger inn fra kanten.
    31'
    Stor norsk sjanse! Reginiussen møter ballen med hodet, men treffer godt utenfor fra seks-syv meters hold. Burde fått den på mål.
    32'
    Corner for Auastralia.
    34'
    Jarstein kommer ut og fanger ballen sikkert.
    34'
    Mål for Norge!
    Norge 1 - 1 Australia
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Mohamed Elyounoussi
    Moi starter det hele med å sette fart på sin kant. Han fosser forbi forsvaret og legger ballen mot bakerste. Der venter Ola Kamara, som riktignok må bruke et touch på å legge ballen til rette, men på berøring nummer to smeller han ballen i mål fra kloss hold.
    36'
    Vi er like langt på Ullevaal Stadion.
    38'
    Nytt norsk skremmeskudd. Ballen legges inn fra kanten, men ender utenfor boksen. Der dukker Moi opp og fyrer av, men ballen går høyt over mål.
    38'
    Australia triller ball i eget lag.
    42'
    45'+1
    Det står uavgjort på Ullevaal Stadion etter 45 minutter. Norge har vært det beste laget, men måtte se Australia score kampens første mål etter en corner. En svært frisk Moi spilte frem Kamara etter drøye halvtimen, og sistnevnte gjør at det står 1-1 til pause. Andre omgang er like rundt hjørnet.
    46'
    Inge bytter fra Lagerbäck i pausen.
    47'
    Frispark til Norge på kanten av boksen. Johansen og Moi står ved ballen på venstresiden.
    48'
    Norge 2 - 1 Australia
    Mål: Tore Reginiussen
    Målgivende: Stefan Johansen
    Reginiussen stanger inn ledermålet for Norge! Nydelig ball fra Johansen inn i boksen. Der knuser nordlendingen Irvine i lufta og stanger ballen kontant i mål.
    48'
    Aleksandar Susnjar gjør seg klar til å komme inn for Australia.
    51'
    Spillerbytte - Australia
    Inn: Aleksandar Susnjar
    Ut: Bailey Wright
    52'
    Moi felles på nesten identisk sted hvor Norge hadde frispak i forkant av 2-1-scoringen.
    54'
    Johansen svinger ballen mot Reginiussen igjen, denne gangen på bakerste stolpe, men han får ikke skikkelig trøkk bak headingen.
    55'
    Corner for Australia.
    55'
    Norge får ryddet unna i første omgang, men Australia beholder ballen.
    55'
    Australia forsøkte å tråkle seg gjennom Norge på sin venstreside, men Lagerbäcks menn ligger kompakte og får kontroll på situasjonen.
    56'
    Norge 3 - 1 Australia
    Målgivende: Markus Henriksen
    Norge øker til 3-1! Sjanser oppstår etter sløvt keeperspill fra Ryan i Australia-målet. Klarerer rett i bena på Henriksen, som spiller frem Kamara alene med keeper. Der er MLS-proffen sikker og bredsider inn Norges tredje for kvelden.
    57'
    Litt svak pasning fra Johansen i et norsk angrep. Sender den bak en løpende Johnsen.
    61'
    Inn: Tom Rogic
    Ut: Jackson Irvine
    61'
    Inn: Massimo Luongo
    Ut: Mile Jedinak
    62'
    Inn: Tomi Juric
    Ut: Andrew Nabbout
    67'
    Kampen er inne i en periode hvor det skjer lite.
    67'
    Rogic forsøker et skudd fra distanse, men graver godt i gressmatta og skuddet blir svakt.
    68'
    Corner for Norge. Godt forarbeid av Moi igjen.
    68'
    Moi løfter ballen inn i boksen, men den stanges ut på 11 meter.
    69'
    Kamara dyttes i ryggen og Norge får frispark på midten.
    72'
    Ny norsk corner. Denne gangen fra høyre.
    73'
    Johansen slår mot Kamara og Reginiussen på bakerste, men ingen når opp på innlegget.
    73'
    Offside på Kamara etter pasning fra Jarstein.
    74'
    Inn: Robbie Kruse
    Ut: Dimitri Petratos
    74'
    Ødegaard gjør seg klar på sidelinjen.
    76'
    Gult kort til Norge
    Stefan Johansen
    Soleklart. Altfor sen og feller Behich på vei fremover.
    77'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Martin Ødegaard
    Ut: Fredrik Midtsjø
    78'
    Ødegaard går inn på høyrekanten, mens Johansen trekker inn sentralt.
    78'
    Frispark til Australia på sin venstrekant. Ødegaard høyt oppe med albuen i den situasjonen, men slipper tilsnakk.
    79'
    Nestensjanse for Australia! Mooy slår ballen innoverskrudd mot bakerste stolpe, men Susnjar når aldri frem. Slår i nettet i frustrasjon.
    80'
    Lang ball i bakrom mot Kruse, men Jarstein er våken og fanger ballen i eget felt.
    84'
    Inn: Nikita Rukavytsya
    Ut: Mathew Leckie
    85'
    Inn: Iver Fossum
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    87'
    God sjanse for Johnsen! Fossum kombinerer fint med Kamara og førstnevnte slår inn i boksen. Der rager Johnsen høyest, men får ikke headingen på mål.
    88'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Norge 4 - 1 Australia
    Målgivende: Martin Ødegaard
    Hat trick for Kamara! Ødegaard kjeler med ballen på utsiden av boksen før han finner Kamara til venstre for seg. Han drar seg innover i boksen, før han bøyer ballen i mål ved lengste stolpe. Nydelig norsk scoring!