Som ventet, og som Solbakken røpet tidligere denne uken, starter både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland.
    Spillerbytte - Kosovo
    Inn: Albion Rrahmani
    Ut: Valon Berisha
    35'
    Nære for Haaland! Frisparker fra Ødegaard er godt slått og Haaland er først på ball. Styringen går rett på keeper Visar Bekaj som får slått ut til corner.
    35'
    Inn: Bernard Berisha
    Ut: Elbasan Rashani
    40'
    Ny stor mulighet! Ødegaard klemmer til fra 16-metersstreken, men ballen stryker stolpen.
    41'
    Fire minutter legges til.
    45'+1
    Kjempesjanse til Kosovo! Gjestene tar corneren lynraskt og svinger inn et innlegg. Rrahmani får stå helt alene, men avslutningen spretter et par meter til side for mål.
    45'+3
    - Dette er som å være i et bibliotek, sa NRKs radiokommentator mot slutten av omgangen.
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Antonio Nusa
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    46'
    Inn: Morten Thorsby
    Ut: Kristian Thorstvedt
    46'
    Inn: Marcus Holmgren Pedersen
    Ut: Andreas Hanche-Olsen
    46'
    Inn: Lumbardh Dellova
    Ut: Blendi Idrizi
    47'
    De tre innbytterne kombinerer! Nusa kommer inn og gir virkelig et friskt pust her! Driblefanten drar seg innover fra venstre kant og dytter ballen gjennom til Holmgren Pedersen. Pedersen legger ballen på hodet til Thorsby som ikke får avsluttet skikkelig.
    50'
    Gult kort til Norge
    David Moller Wolfe
    55'
    Nytt herlig innlegg fra Wolfe, og Haaland går for det spektakulære! Jærbuen treffer godt på brassesparket, men ballen går uheldigvis rett i en Kosovo-kropp. Det hadde vært noe det!
    60'
    Inn: Aron Dønnum
    Ut: Oscar Bobb
    62'
    Kosovo nærmer seg! Vedat Muriqi roper på straffe når han rives ned på et innlegg. Får ikke det, men den så skummel ut.