Mål for NY Red Bulls!
    NY Red Bulls 1 - 0 Charlotte FC
    Mål: Elias Manoel
    Målgivende: Daniel Edelman
    Mål! Elias Manoel gir NY Red Bulls en 1-0 ledelse. Flott spill fra Daniel Edelman før målet.
    10'
    Skudd på mål, Charlotte FC
    Enzo Copetti
    Målsjanse på Red Bull Arena! Enzo Nahuel Copetti fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Charlotte FC får tildelt et hjørnespark
    Jere Uronen
    Ismail Elfath tildeler Charlotte FC en corner. Jere Uronen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Charlotte FC får tildelt et frispark
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    14'
    NY Red Bulls får tildelt et frispark
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    15'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    18'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Enzo Nahuel Copetti (Charlotte FC) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Enzo Nahuel Copetti ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Harrison.
    19'
    20'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    24'
    Charlotte FC blir avblåst for offside
    Charlotte FC fosser fremover, men Enzo Nahuel Copetti går rett i offsidefella.
    24'
    Frispark i en god posisjon for NY Red Bulls!
    25'
    Gult kort til Charlotte FC
    Adilson Malanda
    Adilson Malanda (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    NY Red Bulls 2 - 0 Charlotte FC
    Mål: John Tolkin
    Mål! John Tolkin øker NY Red Bullss ledelse til 2-0 på Red Bull Arena.
    26'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    28'
    Skudd utenfor mål, NY Red Bulls
    Elias Manoel
    NY Red Bulls angriper, men avslutningen til Elias Manoel går utenfor.
    31'
    Enzo Nahuel Copetti (Charlotte FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    33'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    35'
    Andres Reyes
    Andres Reyes (NY Red Bulls) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    NY Red Bulls 3 - 0 Charlotte FC
    Målgivende: John Tolkin
    Mål! NY Red Bulls øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Elias Manoel på Red Bull Arena. Det er en fin assist fra John Tolkin.
    37'
    43'
    Nathan Byrne
    Nathan Byrne (Charlotte FC) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Skudd på mål, NY Red Bulls
    Omir Fernandez
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Omir Fernandez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Patrick Agyemang
    Ut: Jere Uronen
    Charlotte FC bytter ut Jere Uronen med Patrick Agyemang.
    46'
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Charlotte FC) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    47'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    Adilson Malanda (Charlotte FC) header utenfor.
    47'
    Frispark Charlotte FC.
    48'
    Mål for Charlotte FC!
    NY Red Bulls 3 - 1 Charlotte FC
    Mål: Kerwin Vargas
    Målgivende: Karol Swiderski
    Mål! Charlotte FC reduserer til 3-1 etter et mål av Kerwin Vargas på Red Bull Arena. Karol Swiderski var nest sist på ballen.
    49'
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Ashley Westwood avslutter utenfor.
    53'
    NY Red Bulls får tildelt et hjørnespark
    Frankie Amaya
    Frankie Amaya (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    55'
    NY Red Bulls 4 - 1 Charlotte FC
    Mål: Tom Barlow
    I Harrison øker NY Red Bulls ledelsen til 4-1 takket være et mål av Tom Barlow. Det er en fin assist fra John Tolkin.
    56'
    Frispark NY Red Bulls.
    58'
    Luquinhas
    NY Red Bulls avanserer forover og Luquinhas får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    62'
    NY Red Bulls 4 - 2 Charlotte FC
    Mål: Patrick Agyemang
    Målgivende: Kristijan Kahlina
    Patrick Agyemang scorer og reduserer til 4-2 på Red Bull Arena. Kristijan Kahlina sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Målet til Charlotte FC sjekkes av VAR
    65'
    Målet til Charlotte FC blir stående
    66'
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Enzo Copetti
    Enzo Nahuel Copetti (Charlotte FC) erstattes av Scott Arfield.
    66'
    Inn: Brecht Dejaegere
    Ut: Kamil Jozwiak
    Charlotte FC gjør sitt tredje bytte. Kamil Jozwiak erstattes av Brecht Dejaegere.
    66'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Daniel Edelman ligger nede.
    68'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Dylan Nealis
    Ut: Omir Fernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Dylan Nealis, mens Omir Fernandez tar plass på benken.
    69'
    NY Red Bulls slipper å klare seg uten Daniel Edelman som kommer tilbake på banen i Harrison.
    70'
    71'
    Målsjanse! Ashley Westwood (Charlotte FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Justin Meram
    Ut: Kerwin Vargas
    Christian Lattanzio gjør dagens fjerde bytte i Harrison, når han tar ut Kerwin Vargas og setter inn Justin Meram.
    76'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    77'
    NY Red Bulls 5 - 2 Charlotte FC
    Målgivende: Luquinhas
    Mål! Elias Manoel gir NY Red Bulls en komfortabel 5-2 ledelse. Flott spill fra Luquinhas før målet.
    78'
    81'
    I Harrison slår Frankie Amaya en corner fra venstre.
    83'
    83'
    87'
    Inn: McKinze Gaines
    Ut: Karol Swiderski
    Charlotte FC gjør sitt femte bytte. Karol Swiderski erstattes av McKinze Gaines.
    88'
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Elias Manoel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for NY Red Bulls. Inn kommer Cameron Harper, mens Elias Manoel tar plass på benken.
    88'
    Inn: Peter Stroud
    Ut: Frankie Amaya
    Bytte for NY Red Bulls. Peter Stroud kommer inn for Frankie Amaya på Red Bull Arena.
    88'
    Ismail Elfath signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    89'
    90'+1
    Dommer Ismail Elfath venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Edelman ligger nede.