Det er pent vær og gode spilleforhold på Skagerak arena i dag. Odd Grenland tar imot Lillestrøm.
    Odd kan feste grepet rundt bronseplassen med seier i dag.
    Frispark til Lillestrøm. Ballen havner rett i Odd-forsvaret.
    2'
    Bentely sender en ball til Kovacs som kommer på løp, men ballen når ikke frem.
    3'
    God mulighet til Lillesrøm. Igiebor kommmer fri på siden og sentrer inn mot mål. Ingen lillestrømspillere når frem.
    4'
    Sørensen sentrer inn mot mål. Kovacs header ballen mot mål. Keeper roter ballen ut til corner.
    6'
    Begge lag viser styrke på banen. Det skjer noe begge veier.
    7'
    Sørensen blir felt og lillestømspillerne klager. Samtidig fortsetter spillet og Hagen skyter midt på keeper. Storbæk bommer på returen. Det burde stått 1-0 til Odd nå.
    9'
    Nok en gang får Kovacs ballen foran mål. Keeper klarer å slå ballen ut i feltet.
    10'
    Mye av spillet foregår på midtbanen nå.
    11'
    Jacob Sørensen får en lang ball opp på siden. Han rekker ikke frem før den går over sidelinjen.
    13'
    Odd scorer selvmål!
    Odd 0 - 1 Lillestrøm
    Mål: Torjus Ekeli Hansén
    Det rotes foran Odd Grenlands mål. Ballen blir forsøkt klarert vekk av Hagen, men han treffer Hansén som er hardt presset av Arild Sundgot, og ballen går til slutt i mål.
    14'
    Lillestrøm har fått god selvtillit etter målet og presser hardt nå.
    17'
    Håpløs pasning fra Bentley. Ballen havner i ingenmannsland, og Lillestrøm overtar.
    20'
    Rambekk dytter Essediri og Lillestrøm får frispark. Frisparket ble ikke farlig for Odd.
    23'
    Jacob Sørensen har vondt i foten og må ut på sidenlinjen.
    24'
    Han kommer raskt ut igjen på banen.
    24'
    Store sjanser for Lillestrøm. Arason redder skudd, returen går rett i tverrliggeren.
    25'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    Bentley
    25'
    Eziyodawe ligger nede. Han støttes ut av banen.
    26'
    Eziyodawe er tilbake på banen.
    28'
    Bentley legger inn fra siden til Sørensen som kommer stupende frem. God sjanse til Odd.
    29'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Lillestrøm
    Mål: Peter Kovacs
    Lekven blir spilt frem. Legger ballen videre til Storbæk som skyter. Keeper redder og Kovacs kan lett styre inn returen.
    31'
    Kjempesjanse til Lillestrøm. Arason er spilt ut, men Eziyodawe setter ballen i stolpen.
    33'
    Igiebor ligger nede. Det er opphold i spillet.
    35'
    Storbæk legger til Svindal Larsen som skyter utenfor.
    38'
    Mål for Lillestrøm!
    Odd 1 - 2 Lillestrøm
    Mål: Frode Kippe
    Målgivende: Arild Sundgot
    En corner stusses av Sundgot og havner hos Frode Kippe som setter ballen i mål for Lillestrøm.
    40'
    Svindal Larsen tar et frispark for Odd. Ballen går rett i klypa til Magnusson.
    42'
    Gulsvik forsøker skudd. Ballen går flere meter på utsiden.
    43'
    Bentley
    44'
    Corneren legges inn, men ballen blir slått vekk.
    44'
    Det er lagt til 2 minutter i første omgang.
    45'+1
    45'+3
    Lagene går til pause på stillingen 1-2 til Lillestrøm.
    45'
    Kampen er igang igjen i Skien.
    46'
    47'
    Lillestrøm preser på, men Odd-forsvaret holder ballen unna mål
    49'
    49'
    Corneren ender med innkast til Lillestrøm.
    50'
    Bentley tar et frispark som ingen Odd-spillere får tak på. Det blir utspill fra mål.
    51'
    Bentley forsøker å spille fri Rambekk, men det blir misforståelser og ballen går over sidelinjen.
    54'
    Det er Odd som har tatt grep om omgangen så langt, men de store sjansene utebir.
    56'
    Igiebor skyter på mål. Arason klarer i få ballen unna.
    57'
    Bentley
    58'
    Corneren går rett i en Lillestrøm-spiller. Ender med innkast til Odd.
    59'
    Det skapes lite på banen for øyeblikket.
    61'
    Gulsvik legger inn fra siden. Tre Odd-spillere står i kø for å heade ballen inn. Ingen av dem når ballen.
    62'
    Nok engang går corneren rett i en Lillestrøm-spiller. Ny corner til Odd.
    65'
    Fevang legger inn til Kovacs som river ned Søgård i forsøket på å nå ballen. Frispark til Lillestrøm.
    68'
    Gult kort til Lillestrøm
    Arild Sundgot
    Sundgot kommer for hardt inn i en duell med Hansèn. Får gult kort.
    68'
    Et frispark fra Lillestrøm går rett i Odd-forsvaret som får klarert.
    72'
    Fevang viser at han har svak fart og feller Edwin inne i målfeltet.
    72'
    Odd 1 - 3 Lillestrøm
    Mål: Arild Sundgot
    Sundgot setter straffen i mål.
    73'
    Straffe til Odd
    74'
    74'
    Odd 2 - 3 Lillestrøm
    Kovacs blir dratt ned av Magnusson. Odd får straffe som Fevang setter i mål.
    75'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: John Anders Bjørkøy
    Ut: Håvard Storbæk
    76'
    Begge lag presser mot motstanderens mål. Gode muligheter for begge lag.
    79'
    Kjempesjanse for Odd. Bjørkøy gir ballen til Kovacs som er helt aleine med keeper. Kovacs forsøker å sparke ballen over Magnusson, men han får en hånd på den.
    80'
    Rot i Odd-angrepet. Bentely sentrer til Kovacs som ikke er våken og ballen går til utspill fra mål.
    83'
    John Anders Bjørkøy
    85'
    Corneren går over dødlinjen.
    86'
    Khaled Mouelhi
    Mouelhi drøyer lenge før et frispark og blir belønnet med gult kort.
    87'
    Dagens tilskuertall på Skagerak Arena er 7071.
    90'
    Odd presser hardt på for å få et mål før kampen blåses av. Lillestrøm-forsvaret gjør jobben sin. Det er lagt til 4 minutter.
    90'+1
    Hagen legger inn i feltet. Keeper Magnusson får tak i ballen før Kovacs når frem.