1-0
35' (Str.)
2-0
2-1

Hjertelig velkommen til livedekning av kampen mellom Odd og Sandnes Ulf her fra Skagerak Arena i Skien, om litt over to timer går avsparket her i Skien.
    Det er to lag i form som møtes 16. mai. Begge lag er ubeseiret på sine fire siste kamper, Sandnes Ulf med tre seiere og en uavgjort, mens Odd har to seiere og to uavgjorte.
    Lagene har kun møtt hverandre to ganger tidligere, da begge befant seg i Adeccoligaen i 2008. Odd vant da begge oppgjørene, 3-2 på hjemmebane og 3-0 borte. Sandnes rykket ned til 2. divisjon det året.
    Men det er ikke bare fotballkamp vi skal være vitne til her i kveld. I pausen er alle invitert i bryllup når 'die hard' Oddfans Emil Sølyst og Jeanett Tellefsen vies ute på kunstgressmatta.
    Det er to tabellnaboer som møtes her i kveld. Sandnes Ulf ligger ett poeng foran Odd på en 8. plass, Odd innehar da, som seg hør og bør, nummer 9 på tabellen.
    Ikke de helt store overraskelsene på noen av lagene. Dag-Eilev Fagermo fortsetter med Fredrik Oldrup Jensen i den sentrale midtbanerollen på Odd. Ungutten debuterte fra start i forrige kamp mot Hønefoss, og gjorde sine saker bra.
    Hos Sandnes Ulf er Bjørnar Holmvik tilbake i troppen. Nyervervelsen fra Brann har slitt med skader i innledningen, men er nå spilleklar igjen. Starter dagens kamp på benken. Tommy Høiland har vært i forrykende form i de siste kampene, spissen får fornyet tillit fra start i kveld.
    Det var spekulert i at Skjølsvik måtte stå over på grunn av skade, men midtbanespilleren har ristet av seg problemene og er med fra start.
    La oss ta en liten værmelding like før kampstart. Skal vi tippe rundt 8 grader, grått og trist, regn i luften.
    Været fører til at det er ganske så glissent på Skagerak, Odd har ønsket 6500 tilskuere til kveldens kamp, det målet oppnås neppe.
    Frode Johnsen mottar en blomst fra klubben sin som en gratulasjon for hans 100. tippeligamål.
    Lagene entrer banen.
    Da er vi igang!
    1'
    Odd starter med en lang ball, rett i klypene til Andersen.
    1'
    Frispark til Sandnes Ulf. 35-meter fra Odd-målet. Midt i banen.
    1'
    Ulland Andersen klinker til, via Odd-forsvaret og inn til Hansen.
    2'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Sandnes Ulf
    Mål: Torgeir Børven
    Målgivende: Adem Güven
    Drømmescoring av Børven! Forserer tre Sandnes Ulf forsvarere før han holder avslutningen litt og deretter chipper kula elegant over Bo Andersen!
    2'
    En bedre åpning kunne vel neppe hjemmelaget ha ønsket seg.
    3'
    Høiland og Fevang i duell. Ender med frispark til Odd-stopperen inne i egen 16-meter.
    5'
    Sandnes Ulf nære. Torsteinbø kommer på et kjempeløp på høyresiden. Ballen spilles mot han, men Addo får akkurat en tå på ballen og hindrer at vingen kommer alene med keeper.
    6'
    Güven får et frispark inne på Ulfs halvdel. Innleggsposisjon.
    7'
    Krogsgård slår svakt, ballen spretter inn til Bo Andersen.
    7'
    Torsteinbø frister lykken fra 25-meter. Får god klem i kula, suser noen centimeter over tverrliggeren bak Hansen.
    8'
    Børven prøver lobb igjen han! Får ballen sentralt i banen på rundt 25-meter. I stedet for å smelle til prøver han å lure ballen over Bo Andersen. Mislykkes.
    9'
    Selv om Odd leder har Sandnes Ulf vært vel så gode i banespillet til nå.
    10'
    Odd bygger opp et godt angrep. Ballen ender ute hos Krogsgård på høyre, han prøver å ta seg forbi Sola, men lager frispark i situasjonen.
    11'
    Krogsgård og Sola i ny duell. Igjen blir det frispark til Sandnes backen.
    12'
    Brenne skyter fra 30-meter. Et helt ufarlig skudd, men Bo Andersen snubler på streken og blir helt utmanøvrert. Heldigvis for keeperen triller ballen et par meter utenfor.
    13'
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Kenneth Sola
    Sparker ned Jone Samuelsen i det han får ballen for langt foran seg. Greit av dommer.
    14'
    Sandnes Ulf klarerer ut av farlig sone.
    15'
    Odd har koblet et grep om kampen nå.
    16'
    Ballen ramler ned i beina til Thorsteinsson på 20-meter. Han prøver et skudd, men bommer ballen totalt. Kula går flere meter utenfor.
    17'
    Frispark til Sandnes Ulf i fin innleggsposisjon ute på venstresiden.
    18'
    Espedal prøver en volleyavslutning, men Andre Hansen har full kontroll.
    18'
    Skjølsvik sikter mot Høiland, godt forsøk, men Fevang kommer seg akkurat høyt nok og stanger unna.
    20'
    Litt rotete periode på Skagerak nå, mange feil fra begge lag.
    21'
    Pepa utfordrer Güven, men kommer ikke forbi, vingen skjermer ut til 5-meter for Odd.
    22'
    Stor sjanse til Sandnes Ulf! Glitrende innlegg av Thorsteinsson. Høiland kommer perfekt på ballen inne i feltet og prøver å stange den inn i samme hjørnet som ballen kom fra. Andre Hansen er med på notene og redder med nød og neppe.
    23'
    Sandnes Ulf header ut av farlig sone.
    24'
    Fevang spiller opp Eriksen som prøver å nå Krogsgård, spiller ballen utover sidelinjen i stedet. Elendig utførelse av Eriksen.
    26'
    Høiland til Saaliti, volley - corner!
    26'
    Ny corner.
    26'
    Centimetre unna for Tommy Høiland. Er høyest i feltet og stusser corneren like utenfor krysset!
    27'
    Børven har vært frisk til nå. Drar seg inn fra høyresiden og fyrer av med venstreslegga. Brukbart forsøk, men går et stykke over målet til Bo Andersen.
    28'
    God defensiv jobb av Ulland Andersen. Løper opp Samuelsen, kommer seg foran og sikrer ballen til 5-meter for Sandnes Ulf.
    30'
    Thorsteinsson til skudd. Andre Hansen velger å bokse.
    31'
    Frispark til Sandnes Ulf i innleggsposisjon.
    32'
    Ulland Andersen slår mot straffemerket, Odd får beina ballen unna.
    32'
    Sandnes Ulf inne i en god periode nå.
    33'
    Uten at bortelaget skaper mange sjanser av den grunn.
    35'
    Frejd legger Güven i bakken inne i 16-meteren.
    35'
    Odd scorer på straffe!
    Odd 2 - 0 Sandnes Ulf
    Fevang er sikker på straffen. Sender Bo Andersen en vei, og ballen den andre.
    35'
    Mange sjanser har vi ikke hatt, men Odd følger opp effektiviteten fra bortekampen mot Hønefoss og er foran med to på hjemmebane. Blir vanskelig for Sandnes Ulf nå.
    37'
    Unge Oldrup Jensen god for Odd så langt, trygg med ballen.
    39'
    Thorsteinsson går rundt seg selv før han fyrer av et skudd fra 20-meter. Kula går en meter over målet til Hansen.
    40'
    Mål for Sandnes Ulf!
    Odd 2 - 1 Sandnes Ulf
    Mål: Kamal Saaliti
    Hagen bommer når han skal klarere, ballen ramler ned i beina til Saaliti. Han setter kula iskaldt tilside for Hansen. Ny spenning i kampen.
    41'
    Det er ikke ufortjent at Sandnes Ulf setter en kasse.
    43'
    Feberredning av Bo Andersen. Güven prøver å curle ballen i det lengste hjørnet. Bo Andersen strekker seg og dytter til corner.
    44'
    Addo slår mot første stolpe. Sola header unna for Ulf.
    44'
    45'+1
    Da var det pause på Skagerak Arena. Hjemmelaget leder med 2-1. Det har vært en jevn omgang, og det har ikke vært veldig mange store målsjanse. Børven setter en drømmescoring for Odd, Fevang er sikker på straffen. Saaliti kald når han får sjansen for Ulf. Åpen kamp dette, mye kan skje i annen omgang.
    Da er det vielse på kunstgresset her i Skien.
    Da har Odd-supporterne gitt hverandre sitt ja her på Skagerak Arena. Alt gikk etter planen med andre ord.
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Magnus Lekven
    Ut: Fredrik Oldrup Jensen
    45'
    45'
    Da er vi igang med siste 45.
    46'
    Güven drar seg forbi Pepa og prøver å sette ballen bort i lengste hjørne fra skrått hold. Kula går en meter utenfor.
    47'
    Saaliti stusser, men ballen går langt langt utenfor.
    49'
    Fevang og Høiland i duell. En oppgitt Høiland må innse at dommer blåser frispark til Fevang.
    50'
    Brenne slår mot første stolpe. Der dukker Børven opp. Han prøver å styre ballen i nettet, men setter den et par meter over mål.
    50'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Vegard Aanestad
    Ut: Avni Pepa
    51'
    Pepa holder seg til beinet, ser ut til at han måtte gå av på grunn av skade.
    52'
    Bortelaget har åpnet best i denne andreomgangen.
    54'
    Frejd kommer til heading. Brukbart forsøk, går en meter utenfor målet til Hansen.
    54'
    Fevang drar ned Høiland inne i feltet.
    55'
    Odd 2 - 2 Sandnes Ulf
    Mål: Aksel Berget Skjølsvik
    Skjølsvik er like kald som Fevang og setter ballen tilside for Hansen.
    56'
    Da er vi like langt, og det blir en spennende avslutning på kampen.
    57'
    Brenne slår inn til Jone Samuelsen. Han får headet fra 8-meter, men altfor løst og for dårlig retning til at Bo Andersen skjelver i buksene.
    58'
    Stor Odd sjanse! Krogsgård får ballen på 3-meter, men Bo Andersen kommer ut og blokkerer med kroppen.
    60'
    Krogsgård får muligheten fra 1-meter, setter ballen utenfor, han er også i offside mener dommeren.
    63'
    Shala dunker til med en sklitakling i sin første involvering. Treffer godt.
    64'
    Mye feil fra begge lag nå. Bølger frem og tilbake mellom 16-meterene.
    65'
    Det går litt tregt fremover med hjemmelaget for øyeblikket. Det setter ikke hjemmepublikum pris på.
    66'
    Kun millimeter om å gjøre. Sandnes Ulf ruller opp et glimrende angrep. Sola kommer til innlegg på venstre. Slår helt til Saaliti på bakre, han prøver å bredside ballen i mål fra skrå vinkel, bommer kun med noen få få millimeter.
    67'
    Sandnes Ulf dominerer nå. Odd sliter med å få ballen opp på motstanderens halvdel.
    69'
    Inn: Frode Johnsen
    Ut: Torgeir Børven
    70'
    Frode Johnsen vinner sin første hodeduell. Stusser til Güven som lager frispark.
    71'
    Fevang slår en lang ball mot Frode Johnsen. Går over spissen og til 5-meter for Sandnes Ulf.
    72'
    Like utenfor for Odd. Frode Johnsen vinner en ny hodeduell. Gir til Samuelsen som kommer til innlegg. Han slår mot Johnsen som har beveget seg til første stolpe, spissen setter ballen like utenfor.
    74'
    Odd kommer til nytt innlegg. Eriksen denne gangen, men ballen går over alle til 5-meter for Ulf.
    75'
    Eriksen prøver å snike til seg noen meter på et innkast, dommer Berntsen arresterer han.
    76'
    Güven går i bakken i duell med Bo Andersen inne i feltet. Alle er sikre på at dommer skal gi straffe, men det blir i stedet gult kort for filming! Etter reprisen å dømme var det et klart straffespark.
    78'
    Gult kort til Odd
    Adem Güven
    78'
    Güven til innlegg, men adressen er elendig. Espedal stanger unna.
    79'
    Shala prøver en liggende volley variant inne i 16-meteren, men blir blokkert av Ulf-forsvaret.