Frispark for Lyngby på egen banehalvdel.
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Odense!
    Odense 1 - 0 Lyngby BK
    Mål: Luca Kjerrumgaard
    Målgivende: Leeroy Owusu
    Mål! Luca Kjerrumgaard gir Odense Boldklub ledelsen 1-0 i Odense. Flott spill fra Leeroy Owusu før målet.
    13'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    15'
    21'
    Nicholas Mickelson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    21'
    Mål for Lyngby BK!
    Odense 1 - 1 Lyngby BK
    Mål: Andri Gudjohnsen
    Målgivende: Saevar Atli Magnusson
    Mål! bortelag utligner ved Andri Gudjohnsen. Stillingen er nå 1-1. Saevar Atli Magnusson sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Målet til Lyngby BK sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Lyngby BK blir stående
    24'
    Nicholas Mickelson er tilbake i kampen igjen.
    24'
    Skudd på mål, Lyngby BK
    25'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Nicklas Mouritsen
    Ut: Nico Mickelson
    Soren Krogh (Odense Boldklub) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Nicklas Mouritsen erstatter Nicholas Mickelson som sannsynligvis er skadet.
    26'
    Odense Boldklub angriper, men Morten Krogh blåser for offside.
    29'
    Odense 1 - 2 Lyngby BK
    Mål: Saevar Atli Magnusson
    Målgivende: Jonathan Amon
    Saevar Atli Magnusson dundrer ballen i mål og Lyngby tar ledelsen 1-2 på Nature Energy Park. Jonathan Amon var nest sist på ballen.
    31'
    Markus Gustav Jensen (Odense Boldklub) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nature Energy Park.
    34'
    Gult kort til Lyngby BK
    Saevar Atli Magnusson
    Dommer Morten Krogh gir Saevar Atli Magnusson (Lyngby) et gult kort.
    35'
    Lyngby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Odense Boldklub slipper å klare seg uten Markus Gustav Jensen som kommer tilbake på banen i Odense.
    35'
    Frispark til Odense Boldklub på halvdelen til Lyngby.
    36'
    James Gomez
    Odense Boldklub angriper på Nature Energy Park. James Gomez header utenfor.
    36'
    Nicklas Mouritsen (Odense Boldklub) slår en corner fra høyre side på Nature Energy Park.
    37'
    Andri Gudjohnsen
    Lyngby angriper i Odense. Andri Gudjohnsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    41'
    42'
    43'
    Luca Kjerrumgaard
    Luca Kjerrumgaard (Odense Boldklub) kommer til avslutning på Nature Energy Park, men headingen blir reddet.
    45'
    Lyngby BK, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Hjørnespark til Odense
    45'+1
    Bjørn Paulsen
    Odense Boldklub avanserer forover på Nature Energy Park og Bjørn Paulsen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Lyngby.
    45'+2
    45'+2
    Inn: Bashkim Kadrii
    Ut: Markus Gustav Jensen
    Bytte for Odense Boldklub. Bashkim Kadrii kommer inn for Markus Gustav Jensen på Nature Energy Park.
    46'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Tochi Phil Chukwuani
    Ut: Saevar Atli Magnusson
    David Jean Nielsen gjør dagens første bytte i Odense, når han tar ut Saevar Atli Magnusson og setter inn Tochi Phil Chukwuani.
    46'
    Kan Lyngby utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    47'
    Frisparket tildelt Lyngby er farlig nær Odense Boldklubs målområde.
    49'
    Hjørnespark til Lyngby BK
    50'
    Lyngby angriper, men blir avblåst for offside.
    51'
    51'
    51'
    52'
    53'
    James Gomez
    Odense Boldklub angriper i Odense. James Gomez fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Kolbeinn Birgir Finnsson
    Sjanse! Lyngby avanserer forover, men Kolbeinn Birgir Finnsson avslutter utenfor.
    60'
    Jonathan Amon
    Lyngby fosser forover og Jonathan Amon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Skade: Odense
    61'
    Skudd utenfor mål, Odense
    62'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Max Isaac Ejdum
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Odense Boldklub. Inn kommer Rami Hajal, mens Max Isaac Ejdum tar plass på benken.
    62'
    Bashkim Kadrii
    Bashkim Kadrii (Odense Boldklub) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Tom Trybull ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    69'
    Tom Trybull er tilbake på banen igjen.
    70'
    70'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    72'
    77'
    77'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    77'
    En av Odense Boldklubs spillere blir avblåst for offside på Nature Energy Park.
    78'
    Odense Boldklub må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Lyngby.
    81'
    Gult kort til Odense
    Tom Trybull
    Dommeren gir Tom Trybull (Odense Boldklub) et gult kort.
    81'
    82'
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Luca Kjerrumgaard
    Luca Kjerrumgaard (Odense Boldklub) erstattes av Charly Nouck.
    83'
    Inn: Alasana Manneh
    Ut: James Gomez
    Soren Krogh (Odense Boldklub) gjør sitt femte bytte for dagen. Alasana Manneh erstatter James Gomez.
    83'
    Det blir farlig! Frispark for Odense Boldklub er nær straffområde.
    84'
    Charly Horneman
    Charly Nouck (Odense Boldklub) avanserer forover på Nature Energy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.