RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til RC Lens.
    12'
    Wesley Said
    Wesley Said (RC Lens) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    13'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler RC Lens en corner. David Pereira Da Costa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    14'
    Hicham Boudaoui
    OGC Nice fosser forover og Hicham Boudaoui fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Morgan Sanson (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    16'
    18'
    Melvin Bard
    Målsjanse! Melvin Bard (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    I Nice slår Jeremie Boga en corner fra venstre.
    20'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Przemyslaw Frankowski
    RC Lens angriper i Nice. Przemyslaw Frankowski fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    23'
    Frispark for RC Lens på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    Frispark til RC Lens på halvdelen til OGC Nice.
    25'
    Gult kort til OGC Nice
    Jordan Lotomba
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj gir Jordan Lotomba (OGC Nice) et gult kort.
    26'
    28'
    Wesley Said
    RC Lens avanserer forover i Nice. Wesley Said avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Evann Guessand
    Sjanse i Nice! Evann Guessand (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    33'
    David Pereira Da Costa (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    36'
    En av RC Lenss spillere blir avblåst for offside på Allianz Rivera.
    37'
    Frispark OGC Nice.
    41'
    Gaetan Laborde
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Gaetan Laborde går utenfor.
    41'
    43'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til RC Lens.
    44'
    45'+1
    Pablo Rosario
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Pablo Rosario avslutter utenfor.
    45'+2
    46'
    I Nice slår David Pereira Da Costa en corner fra høyre.
    47'
    Facundo Medina
    Sjanse til RC Lens! Facundo Medina er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Målsjanse til OGC Nice! Gaetan Laborde treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til OGC Nice.
    53'
    OGC Nice avanserer forover og Hicham Boudaoui kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    54'
    54'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    54'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    54'
    Det blir farlig! Frispark for RC Lens er nær straffområde.
    56'
    David Pereira Da Costa
    David Pereira Da Costa skyter i stolpen! Nesten mål for RC Lens.
    57'
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Jeremie Boga (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    59'
    På Allianz Rivera fyrer Evann Guessand (OGC Nice) av et skudd - i stolpen!
    59'
    Neil El Aynaoui
    I Nice får Neil El Aynaoui (RC Lens) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    60'
    60'
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Marcin Bulka vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    64'
    Marcin Bulka er på beina igjen og fortsetter kampen.
    67'
    68'
    69'
    Frispark RC Lens.
    72'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Wesley Said
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Sepe Elye Wahi erstatter Wesley Said.
    74'
    Inn: Angelo Fulgini
    Ut: Przemyslaw Frankowski
    Bytte for RC Lens. Angelo Fulgini kommer inn for Przemyslaw Frankowski på Allianz Rivera.
    74'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: David Pereira Da Costa
    Franck Haise gjør dagens tredje bytte i Nice, når han tar ut David Pereira Da Costa og setter inn Andy Diouf.
    74'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Terem Moffi
    Ut: Gaetan Laborde
    OGC Nice bytter ut Gaetan Laborde med Terem Moffi. Dette er det første byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    74'
    Straffe til OGC Nice
    75'
    OGC Nice scorer på straffe!
    OGC Nice 1 - 0 Lens
    Mål: Terem Moffi
    Mål! OGC Nice tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Terem Moffi.
    76'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 2 - 0 Lens
    Målgivende: Jeremie Boga
    Terem Moffi header ballen i mål og OGC Nice øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Jeremie Boga før målet.
    78'
    Inn: Morgan Guilavogui
    Ut: Florian Sotoca
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Morgan Guilavogui erstatter Florian Sotoca.
    82'
    Inn: Oscar Cortes
    Ut: Neil El Aynaoui
    Neil El Aynaoui (RC Lens) erstattes av Oscar Cortes.
    82'
    Antoine Mendy (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    82'
    Antoine Mendy kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Rivera.
    84'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler RC Lens en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Antoine Mendy
    Francesco Farioli (OGC Nice) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Alexis Claude-Maurice erstatter Antoine Mendy som sannsynligvis er skadet.
    85'
    I Nice slår Angelo Fulgini en corner fra venstre.
    85'
    RC Lens angriper i Nice, men blir avblåst for offside.
    86'
    Gult kort til Lens
    Abdukodir Khusanov
    Dommer Hakim Ben el Salem Hadj viser Abdukodir Khusanov (RC Lens) det gule kortet.