88
128

FC Nantes får tildelt et hjørnespark
    Sebastien Corchia
    Sebastien Corchia (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    2'
    Sebastien Corchia (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    2'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    Evann Guessand
    Dommer Serhiy Boiko ser at linjemannen løfter flagget, og FC Nantess Evann Guessand blåses av for offside.
    3'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Dennis Appiah
    Ut: Fabio
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt første bytte for dagen. Dennis Appiah erstatter Fabio.
    5'
    Skudd på mål, Olympiakos
    Josh Bowler
    Sjanse til Olympiacos! Josh Bowler er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Olympiakos får tildelt et frispark
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    7'
    Skudd utenfor mål, Olympiakos
    Ui-jo Hwang
    Josh Bowler (Olympiacos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Serhiy Boiko tildeler FC Nantes en corner. Sebastien Corchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Skudd på mål, FC Nantes
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Josh Bowler fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    El Arabi
    El Arabi (Olympiacos) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    19'
    19'
    Olympiakos får tildelt et hjørnespark
    Josh Bowler
    I Pireus slår Josh Bowler en corner fra høyre.
    20'
    Olympiakos blir avblåst for offside
    El Arabi
    Offside! El Arabi blir vinket av og Olympiacos må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til FC Nantes.
    26'
    Olympiacos angriper i Pireus. El Arabi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Josh Bowler
    Serhiy Boiko tildeler Olympiacos en corner. Josh Bowler sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Pierre Kunde
    I Pireus slår Pierre Kunde en corner fra venstre.
    34'
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til Olympiacos.
    37'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Ui-jo Hwang
    Olympiacos angriper, men avslutningen til Ui-jo Hwang går utenfor.
    42'
    Moses Simon
    Moses Simon (FC Nantes) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    45'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    Olympiacos angriper på Georgios Karaiskakis. El Arabi header utenfor.
    45'+1
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Moses Simon
    FC Nantes bytter ut Moses Simon med Ludovic Blas. Dette er det andre byttet som Antoine Kombouare gjør i dagens kamp.
    46'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Tasos Sapountzis
    Ut: El Arabi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer Tasos Sapountzis, mens El Arabi tar plass på benken.
    46'
    Inn: Sime Vrsaljko
    Ut: Marios Vroussay
    Olympiacos gjør sitt andre bytte. Marios Vroussay erstattes av Sime Vrsaljko.
    46'
    Gult kort til FC Nantes
    Jean-Charles Castelletto
    Dommer Serhiy Boiko gir Jean-Charles Castelletto (FC Nantes) et gult kort.
    48'
    Ignatius Kpene Ganago
    FC Nantes fosser forover og Ignatius Kpene Ganago fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Frispark Olympiacos.
    59'
    Målsjanse til FC Nantes! Ignatius Kpene Ganago treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    Inn: Pape Abou Cisse
    Ut: Alexios Kalogeropoulos
    Alexios Kalogeropoulos (Olympiacos) erstattes av Pape Abou Cisse.
    61'
    Olympiacos angriper. Pierre Kunde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    FC Nantes får tildelt et frispark
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Olympiacos-området.
    64'
    66'
    Samuel Moutoussamy
    Dommer Serhiy Boiko viser Samuel Moutoussamy (FC Nantes) det gule kortet.
    68'
    I Pireus header Pierre Kunde (Olympiacos) mot mål, men ballen går utenfor.
    69'
    Inn: Marcelo
    Ut: Aboubakar Kamara
    Olympiacos bytter ut Aboubakar Kamara med Marcelo.
    69'
    Inn: Pedro Chirivella
    Ut: Samuel Moutoussamy
    Bytte for FC Nantes. Pedro Chirivella kommer inn for Samuel Moutoussamy på Georgios Karaiskakis.
    73'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Ignatius Kpene Ganago
    Antoine Kombouare gjør dagens fjerde bytte i Pireus, når han tar ut Ignatius Kpene Ganago og setter inn Abdou Diallo.
    73'
    74'
    74'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    75'
    Abdou Diallo
    Abdou Diallo (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    77'
    Mål for FC Nantes!
    Olympiakos 0 - 1 FC Nantes
    Mål: Mostafa Mohamed
    Målgivende: Ludovic Blas
    Mål! Mostafa Mohamed header ballen i mål og gir FC Nantes ledelsen 0-1 på Georgios Karaiskakis. Ludovic Blas sto for den målgivende pasningen.
    79'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Evann Guessand
    Bytte for FC Nantes. Marcus Coco kommer inn for Evann Guessand på Georgios Karaiskakis.
    81'
    85'
    Olympiacos angriper på Georgios Karaiskakis, men Pierre Kunde header utenfor.
    85'
    Inn: Yann M`Vila
    Ut: Josh Bowler
    Olympiacos bytter ut Josh Bowler med Yann M`Vila. Dette er det femte byttet som Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo gjør i dagens kamp.
    86'
    86'
    Tasos Sapountzis
    Serhiy Boiko tildeler Olympiacos en corner. Tasos Sapountzis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    88'
    Olympiakos 0 - 2 FC Nantes
    Mål: Ludovic Blas
    Målgivende: Mostafa Mohamed
    I Pireus øker FC Nantes ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ludovic Blas. Mostafa Mohamed var nest sist på ballen.
    90'+1
    Frispark i en god posisjon for Olympiacos!
    90'+2
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    90'+3
    Serhiy Boiko signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    90'+3
    Gult kort til Olympiakos
    Panagiotis Retsos
    Panagiotis Retsos får gult kort av dommer Serhiy Boiko, og må dermed stå over en kamp for Olympiacos.