Ble dekket av Fredrik Schjesvold

Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    3'
    Daniel Podence
    Målsjanse på OPAP Arena! Daniel Podence fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Fiorentina, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    4'
    Andrea Belotti
    Målsjanse! Andrea Belotti (Fiorentina) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    6'
    Fiorentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    En av Fiorentinas spillere blir avblåst for offside på OPAP Arena.
    9'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler Fiorentina en corner. Cristiano Biraghi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Målet til Fiorentina sjekkes av VAR
    10'
    Målet til Fiorentina blir annullert
    10'
    Rolando Mandragora
    Fiorentina angriper, men avslutningen til Rolando Mandragora går utenfor.
    12'
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) løfter inn en corner fra høyre på OPAP Arena.
    15'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark Olympiacos.
    19'
    Giacomo Bonaventura
    Fiorentina angriper. Giacomo Bonaventura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Sjanse til Fiorentina! Giacomo Bonaventura er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    I Athen slår Chiquinho en corner fra venstre.
    25'
    Målsjanse til Olympiacos! Daniel Podence treffer mål, men keeper redder.
    25'
    25'
    Frispark til Fiorentina på halvdelen til Olympiacos.
    26'
    Gult kort til Olympiakos
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias gir Daniel Podence (Olympiacos) et gult kort.
    28'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Olympiacos.
    29'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Fiorentina på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Fiorentina på egen banehalvdel.
    31'
    Olympiacos angriper i Athen, men blir avblåst for offside.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Fiorentina er nær straffområde.
    38'
    Nicolas Gonzalez
    Nicolas Gonzalez (Fiorentina) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Athen fordi Ayoub El Kaabi får behandling for en skade på banen.
    40'
    Ayoub El Kaabi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    41'
    42'
    Gult kort til Fiorentina
    Lucas Martinez
    Dommeren gir Lucas Martinez (Fiorentina) et gult kort.
    42'
    En av Olympiacoss spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Olympiacos fosser fremover, men Artur Manuel Ribeiro Soares Dias blåser for offside på OPAP Arena.
    47'
    Andrea Belotti ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    Spillet på OPAP Arena er stoppet midlertidig fordi Panagiotis Retsos ligger nede.
    49'
    Andrea Belotti kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på OPAP Arena.
    51'
    Olympiacos slipper å klare seg uten Panagiotis Retsos som kommer tilbake på banen i Athen.
    52'
    Chiquinho (Olympiacos) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    53'
    55'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Fiorentina
    Inn: M'bala Nzola
    Ut: Andrea Belotti
    Fiorentina bytter ut Andrea Belotti som ikke ser ut til å kunne fortsette. Vincenzo Italiano blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn M'bala Nzola.
    59'
    60'
    62'
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Podence ligger nede.
    63'
    Arthur Melo (Fiorentina) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    65'
    Olympiacos slipper å klare seg uten Daniel Podence som kommer tilbake på banen igjen.
    65'
    Nikola Milenkovic
    Nikola Milenkovic (Fiorentina) header utenfor.
    65'
    Christian Kouame
    Fiorentina fosser forover og Christian Kouame fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    I Athen slår Cristiano Biraghi en corner fra venstre.
    69'
    70'
    Fiorentina angriper, men Artur Manuel Ribeiro Soares Dias blåser for offside.
    71'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Bytte for Olympiacos. Stevan Jovetic kommer inn for Konstantinos Fortounis på OPAP Arena.
    73'
    74'
    Inn: Alfred Duncan
    Ut: Arthur Melo
    Vincenzo Italiano gjør dagens andre bytte i Athen, når han tar ut Arthur Melo og setter inn Alfred Duncan.
    74'
    77'
    Inn: Andre Horta
    Ut: Chiquinho
    Olympiacos bytter ut Chiquinho med Andre Horta.
    77'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Fiorentina.
    79'
    Christian Kouame (Fiorentina) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Vicente Iborra
    Olympiacos angriper på OPAP Arena. Vicente Iborra header utenfor.
    80'
    82'
    82'
    Inn: Antonin Barak
    Ut: Giacomo Bonaventura
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fiorentina. Inn kommer Antonin Barak, mens Giacomo Bonaventura tar plass på benken.
    82'
    Inn: Jonathan Ikone
    Ut: Christian Kouame
    Fiorentina gjør sitt fjerde bytte. Christian Kouame erstattes av Jonathan Ikone.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Olympiacos!
    84'
    Ayoub El Kaabi
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Alfred Duncan
    Fiorentina angriper, men avslutningen til Alfred Duncan går utenfor.
    89'
    90'+3
    90'+5
    90'+7
    1. ekstraomgang
    Inn: Quini
    Ut: Francisco Ortega
    Olympiacos bytter ut Francisco Ortega med Quini. Dette er det tredje byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    91'
    Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    94'
    Olympiacos fosser forover og Stevan Jovetic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    96'
    96'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias tildeler Olympiacos en corner. Andre Horta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    96'
    Alexandros Paschalakis
    Alexandros Paschalakis fra Olympiacos er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    95'
    Kan Olympiacos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    99'
    Cristiano Biraghi
    Dommer Artur Manuel Ribeiro Soares Dias viser Cristiano Biraghi (Fiorentina) det gule kortet.
    99'
    Olympiacos angriper på OPAP Arena, men Ayoub El Kaabi header utenfor.
    100'
    Andre Horta (Olympiacos) løfter inn en corner fra venstre på OPAP Arena.
    104'
    2. ekstraomgang
    Inn: Luca Ranieri
    Ut: Cristiano Biraghi
    Cristiano Biraghi (Fiorentina) erstattes av Luca Ranieri.
    106'
    Inn: Lucas Beltran
    Ut: Nicolas Gonzalez
    Fiorentina gjør sitt sjette bytte. Nicolas Gonzalez erstattes av Lucas Beltran.
    106'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Daniel Podence
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Olympiacos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Giorgos Masouras erstatter Daniel Podence.
    106'
    Jonathan Ikone
    Fiorentina angriper. Jonathan Ikone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    110'
    110'
    110'
    Rolando Mandragora (Fiorentina) slår en corner fra høyre side på OPAP Arena.
    113'
    Artur Manuel Ribeiro Soares Dias signaliserer et frispark til Olympiacos like utenfor Fiorentina-området.
    113'
    Litt «redd» dette er en reprise fra Sverige-Ukraina i 2021-EM. Da hadde vi selvfølgelig fortjent straffekonk, men 120+1 Dovbyk ville noe annet.
    113'
    Målgivende: Santiago Hezze
    DET KOKER I ATHEN! DET KOKER I ATHEN! Flott innoverskrudd innlegg mot El Kaabi. Godt og tett markert klarer han å nikke ballen forbi keeper fra kloss hold.