El Arabi87' (Str.)
1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    3'
    Aleksa Vukanovic
    Sjanse! FK Red Star Belgrade avanserer forover, men Aleksa Vukanovic avslutter utenfor.
    5'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus angriper, men avslutningen til Giorgos Masouras går utenfor.
    6'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    6'
    Yassine Meriah
    Sjanse til Olympiacos Piraeus! Yassine Meriah er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Røde Stjerne, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Olympiakos
    8'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    9'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til FK Red Star Belgrade.
    17'
    Ruben Semedo
    Ruben Semedo (Olympiacos Piraeus) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    18'
    Guilherme Dos Santos Torres
    Målsjanse til Olympiacos Piraeus! Guilherme treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Frispark FK Red Star Belgrade.
    19'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Hjørnespark til Røde Stjerne
    21'
    En av Olympiacos Piraeuss spillere blir avblåst for offside på Georgios Karaiskakis.
    23'
    26'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    En av FK Red Star Belgrades spillere blir avblåst for offside.
    27'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade.
    29'
    Gult kort til Olympiakos
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) får et gult kort av dommer Daniele Orsato.
    29'
    Olympiacos Piraeus angriper, men Daniele Orsato blåser for offside.
    30'
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Daniel Podence
    Daniel Podence (Olympiacos Piraeus) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Omar Elabdellaoui
    Olympiacos Piraeus angriper. Omar Elabdellaoui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    33'
    Mady Camara
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Mady Camara fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    El Arabi
    I Pireus header El Arabi (Olympiacos Piraeus) mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Mady Camara
    Målsjanse! Mady Camara (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    38'
    40'
    Mady Camara
    Olympiacos Piraeus avanserer forover og Mady Camara kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    40'
    40'
    40'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FK Red Star Belgrade...
    41'
    Dommer Daniele Orsato viser Guilherme (Olympiacos Piraeus) det gule kortet.
    42'
    FK Red Star Belgrade fikk tildelt et straffespark som Tomane mislyktes med å sette i mål!
    42'
    44'
    Daniel Podence (Olympiacos Piraeus) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    45'
    Dommer Daniele Orsato venter med å sette i gang spillet fordi Marko Marin ligger nede.
    45'+1
    Marko Marin er tilbake i kampen igjen.
    45'+3
    Målsjanse! Guilherme (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) kommer til avslutning på Georgios Karaiskakis, men headingen blir reddet.
    47'
    47'
    Olympiacos Piraeus angriper, men avslutningen til Daniel Podence går utenfor.
    50'
    52'
    53'
    54'
    Olympiacos Piraeus fosser forover og Guilherme fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Marko Marin
    FK Red Star Belgrade angriper i Pireus. Marko Marin avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Antonio Manuel Fernandes Mendes
    FK Red Star Belgrade bytter ut Tomane med Rajiv Van La Parra. Dette er det første byttet som Vladan Milojevic gjør i dagens kamp.
    58'
    Olympiacos Piraeus fosser fremover, men Daniele Orsato blåser for offside på Georgios Karaiskakis.
    58'
    59'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Milan Rodic
    Dommer Daniele Orsato gir Milan Rodic (FK Red Star Belgrade) et gult kort.
    59'
    El Arabi
    Olympiacos Piraeus angriper på Georgios Karaiskakis. El Arabi header ballen i stolpen!
    60'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Miguel Ángel Guerrero
    Ut: Mady Camara
    Pedro Martins (Olympiacos Piraeus) gjør sitt første bytte for dagen. Miguel Angel Guerrero erstatter Mady Camara.
    61'
    Sjanse i Pireus! Daniel Podence (Olympiacos Piraeus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    64'
    Kostas Tsimikas
    Olympiacos Piraeus avanserer forover i Pireus. Kostas Tsimikas avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Richmond Boakye
    Ut: Aleksa Vukanovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Red Star Belgrade. Inn kommer Richmond Boakye, mens Aleksa Vukanovic tar plass på benken.
    65'
    Rajiv Van La Parra
    FK Red Star Belgrade fosser forover og Rajiv Van La Parra fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    66'
    66'
    Olympiacos Piraeus fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    67'
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Marko Marin
    Målsjanse til FK Red Star Belgrade! Marko Marin treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    69'
    Milos Degenek
    Milos Degenek (FK Red Star Belgrade) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Sjanse! Olympiacos Piraeus avanserer forover, men Daniel Podence avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Maximiliano Lovera
    Ut: Giorgos Masouras
    Pedro Martins gjør dagens andre bytte i Pireus, når han tar ut Giorgos Masouras og setter inn Maximiliano Lovera.
    71'
    72'
    74'
    76'
    Spillet på Georgios Karaiskakis er stoppet midlertidig fordi Mateo Garcia ligger nede.
    76'
    En av Olympiacos Piraeuss spillere går i offside.
    78'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Pireus fordi Milan Rodic får behandling for en skade på banen.
    79'
    Mateo Garcia ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Pireus.
    80'
    FK Red Star Belgrade slipper å klare seg uten Milan Rodic som kommer tilbake på banen i Pireus.
    80'
    Olympiacos Piraeus avanserer forover i Pireus. Guilherme avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Milan Borjan
    Milan Borjan (FK Red Star Belgrade) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    81'
    Inn: Jander
    Ut: Milan Rodic
    Jander (FK Red Star Belgrade) erstatter Milan Rodic som ser ut til å måtte forlate Georgios Karaiskakis med en skade.
    82'
    83'
    84'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Olympiacos Piraeus får straffe!
    86'
    Jander
    Dommeren gir Jander (FK Red Star Belgrade) et gult kort.
    86'
    Olympiakos scorer på straffe!
    Olympiakos 1 - 0 Røde Stjerne
    Mål: El Arabi
    Mål! El Arabi gir Olympiacos Piraeus ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    87'
    90'
    Inn: Yassine Benzia
    Ut: El Arabi
    El Arabi (Olympiacos Piraeus) erstattes av Yassine Benzia.
    90'+1
    Miguel Ángel Guerrero
    Miguel Angel Guerrero (Olympiacos Piraeus) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Guilherme fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Dommer Daniele Orsato gir Miguel Angel Guerrero (Olympiacos Piraeus) et gult kort.
    90'+3
    Sjanse til Olympiacos Piraeus! Daniel Podence er nær ved å score, men keeper redder.