Frispark for SL Benfica på egen banehalvdel.
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Benfica
    Mål: Joachim Andersen
    Målgivende: Leo Dubois
    Joachim Andersen header ballen i mål og Olympique Lyon leder dermed 1-0. Leo Dubois var nest sist på ballen.
    4'
    SL Benfica må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Lyon.
    6'
    SL Benfica tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Hjørnespark til Benfica
    8'
    Ferro ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    12'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Jardel
    Ut: Ferro
    Det virker som Ferro ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jardel.
    16'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    20'
    Chiquinho
    Sjanse! SL Benfica avanserer forover, men Chiquinho avslutter utenfor.
    24'
    25'
    Gedson
    SL Benfica angriper i Lyon. Gedson fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Jardel
    Jardel (SL Benfica) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Olympique Lyon 2 - 0 Benfica
    Mål: Memphis Depay
    Målgivende: Houssem Aouar
    Mål! Olympique Lyon øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Memphis Depay på Groupama Stadium. Flott spill fra Houssem Aouar før målet.
    33'
    Chiquinho
    Målsjanse! Chiquinho (SL Benfica) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    37'
    Gult kort til Benfica
    Gabriel Appelt
    Gabriel Appelt (SL Benfica) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Jeff Reine-Adelaide
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Jeff Reine-Adelaide avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Chiquinho
    SL Benfica fosser forover og Chiquinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+4
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    45'+4
    45'+4
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    45'+5
    Frispark til SL Benfica på halvdelen til Olympique Lyon.
    45'+6
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Maxwel Cornet
    Ut: Memphis Depay
    Bytte for Olympique Lyon. Maxwel Cornet kommer inn for Memphis Depay på Groupama Stadium.
    46'
    Inn: Haris Seferovic
    Ut: Gedson
    Gedson (SL Benfica) erstattes av Haris Seferovic.
    46'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til SL Benfica.
    48'
    Kan SL Benfica utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    Chiquinho
    Chiquinho (SL Benfica) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Florentino Luis
    Florentino Luis (SL Benfica) får et gult kort av dommer Bjorn Kuipers.
    50'
    En av SL Benficas spillere blir avblåst for offside.
    51'
    Bjorn Kuipers signaliserer et frispark til SL Benfica på egen banehalvdel.
    52'
    53'
    53'
    Leo Dubois
    Olympique Lyon angriper. Leo Dubois får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    57'
    57'
    Haris Seferovic
    Målsjanse til SL Benfica! Haris Seferovic treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Franco Cervi
    Franco Cervi (SL Benfica) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    62'
    I Lyon header Franco Cervi (SL Benfica) mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    Frispark Olympique Lyon.
    63'
    64'
    65'
    SL Benfica angriper, men avslutningen til Gabriel Appelt går utenfor.
    67'
    67'
    Lucas Tousart
    Målsjanse på Groupama Stadium! Lucas Tousart fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Inn: Bertrand Traore
    Ut: Jeff Reine-Adelaide
    Olympique Lyon bytter ut Jeff Reine-Adelaide med Bertrand Traore. Dette er det andre byttet som Rudi Garcia gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Pizzi
    Ut: Franco Cervi
    SL Benfica gjør sitt tredje bytte. Franco Cervi erstattes av Pizzi.
    73'
    Moussa Dembele
    Moussa Dembele (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Chiquinho
    Chiquinho (SL Benfica) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    75'
    Mål for Benfica!
    Olympique Lyon 2 - 1 Benfica
    Mål: Haris Seferovic
    Målgivende: Pizzi
    Mål! SL Benfica reduserer til 2-1 etter et mål av Haris Seferovic på Groupama Stadium. Pizzi sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Målet til Benfica sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Benfica blir stående
    78'
    Olympique Lyon fosser fremover, men Bjorn Kuipers blåser for offside på Groupama Stadium.
    81'
    82'
    84'
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Moussa Dembele går utenfor.
    88'
    Olympique Lyon 3 - 1 Benfica
    Mål: Bertrand Traore
    Målgivende: Maxwel Cornet
    Mål! Bertrand Traore øker Olympique Lyons ledelse til 3-1 på Groupama Stadium. Det er en fin assist fra Maxwel Cornet.