Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Atalanta BC.
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Mål for Atalanta!
    Olympique Marseille 0 - 1 Atalanta
    Mål: Gianluca Scamacca
    Målgivende: Teun Koopmeiners
    I Marseille tar Atalanta BC ledelsen 0-1 etter et mål av Gianluca Scamacca. Teun Koopmeiners var nest sist på ballen.
    11'
    Olympique Marseille blir avblåst for offside
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    12'
    Frispark Atalanta BC.
    14'
    Spillerbytte - Atalanta
    Inn: Mario Pasalic
    Ut: Sead Kolasinac
    Sead Kolasinac (Atalanta BC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Mario Pasalic.
    16'
    Olympique Marseille får tildelt et hjørnespark
    Jonathan Clauss
    Daniel Siebert tildeler Olympique Marseille en corner. Jonathan Clauss sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    16'
    Sead Kolasinac ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    16'
    I Marseille slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    19'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    19'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    20'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 Atalanta
    Mål: Chancel Mbemba
    Målgivende: Geoffrey Kondogbia
    Mål! Chancel Mbemba utligner til 1-1. Geoffrey Kondogbia sto for den målgivende pasningen.
    20'
    Frispark til Atalanta BC på halvdelen til Olympique Marseille.
    22'
    27'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    29'
    Atalanta får tildelt et hjørnespark
    Teun Koopmeiners
    Teun Koopmeiners (Atalanta BC) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    32'
    Skudd utenfor mål, Atalanta
    32'
    Atalanta blir avblåst for offside
    Gianluca Scamacca
    En av Atalanta BCs spillere blir avblåst for offside.
    34'
    Jordan Veretout
    Daniel Siebert tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra venstre.
    36'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    36'
    38'
    Frisparket tildelt Atalanta BC er farlig nær Olympique Marseilles målområde.
    39'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark for Atalanta BC på egen banehalvdel.
    45'
    45'+2
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    Sjanse til Olympique Marseille! Pierre-Emerick Aubameyang er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    49'
    Skudd på mål, Atalanta
    Målsjanse til Atalanta BC! Teun Koopmeiners treffer mål, men keeper redder.
    51'
    Atalanta, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    51'
    52'
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    53'
    53'
    54'
    55'
    55'
    57'
    Geoffrey Kondogbia
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Geoffrey Kondogbia avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Inn: Ademola Lookman
    Ut: Gianluca Scamacca
    Atalanta BC bytter ut Gianluca Scamacca med Ademola Lookman.
    59'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Atalanta BC like utenfor Olympique Marseille-området.
    60'
    Sjanse i Marseille! Teun Koopmeiners (Atalanta BC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    62'
    Ademola Lookman
    Atalanta BC angriper i Marseille. Ademola Lookman fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    64'
    64'
    Olympique Marseille angriper i Marseille, men blir avblåst for offside.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Ismaila Sarr
    Olympique Marseille gjør sitt første bytte. Ismaila Sarr erstattes av Faris Pemi Moumbagna.
    65'
    Inn: Quentin Merlin
    Ut: Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) erstattes av Quentin Merlin.
    65'
    67'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Leonardo Balerdi
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    69'
    69'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Amine Harit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Iliman Ndiaye, mens Amine Harit tar plass på benken.
    72'
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Michael Murillo
    Michael Murillo (Olympique Marseille) erstattes av Azzedine Ounahi.
    72'
    Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    73'
    75'
    84'
    Inn: Hans Hateboer
    Ut: Davide Zappacosta
    Atalanta BC bytter ut Davide Zappacosta med Hans Hateboer. Dette er det tredje byttet som Gian Piero Gasperini gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Aleksey Miranchuk
    Ut: Charles De Ketelaere
    Atalanta BC bytter ut Charles De Ketelaere med Aleksey Miranchuk.
    85'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.