7'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 1 - 0 Rennes
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Mål! Pierre-Emerick Aubameyang gir Olympique Marseille ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    8'
    Martin Terrier
    Martin Terrier (Stade Rennes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark Stade Rennes.
    14'
    Sjanse! Stade Rennes avanserer forover, men Martin Terrier avslutter utenfor.
    16'
    Willy Delajod tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    I Marseille slår Benjamin Bourigeaud en corner fra venstre.
    19'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    19'
    Azzedine Ounahi
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Azzedine Ounahi avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Stade Rennes angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    29'
    En av Olympique Marseilles spillere går i offside.
    31'
    Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    34'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til Rennes
    Baptiste Santamaria
    Baptiste Santamaria (Stade Rennes) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Geoffrey Kondogbia ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Stade Rennes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Geoffrey Kondogbia som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Arthur Theate vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    Spillerbytte - Rennes
    Inn: Warmed Omari
    Ut: Arthur Theate
    Warmed Omari (Stade Rennes) erstatter Arthur Theate som ser ut til å måtte forlate Orange Velodrome med en skade.
    40'
    41'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Michael Murillo
    Ut: Jonathan Clauss
    Bytte for Olympique Marseille. Michael Murillo kommer inn for Jonathan Clauss på Orange Velodrome.
    46'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    57'
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Baptiste Santamaria
    Julien Stephan gjør dagens andre bytte i Marseille, når han tar ut Baptiste Santamaria og setter inn Arnaud Kalimuendo.
    58'
    59'
    61'
    Rødt kort til Rennes
    Christopher Wooh
    Rødt kort! Christopher Wooh (Stade Rennes) blir utvist.
    61'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Geoffrey Kondogbia ligger nede.
    61'
    Geoffrey Kondogbia er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    63'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 2 - 0 Rennes
    Mål: Azzedine Ounahi
    Målgivende: Michael Murillo
    Mål! Azzedine Ounahi gir Olympique Marseille en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Michael Murillo.
    65'
    Rødt kort til Olympique Marseille
    Iliman Ndiaye
    Utvisning! Olympique Marseilles Iliman Ndiaye får rødt kort og sendes av banen.
    67'
    67'
    Frispark for Stade Rennes på egen banehalvdel.
    68'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Jeanuel Belocian ligger nede.
    69'
    Jeanuel Belocian kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    69'
    69'
    Inn: Leonardo Balerdi
    Ut: Ismaila Sarr
    Ismaila Sarr (Olympique Marseille) erstattes av Leonardo Balerdi.
    70'
    Inn: Vítor Carvalho
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Vítor Carvalho, mens Pierre-Emerick Aubameyang tar plass på benken.
    70'
    Willy Delajod tildeler Stade Rennes en corner. Benjamin Bourigeaud sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    76'
    Nemanja Matic
    Nemanja Matic (Stade Rennes) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    76'
    Inn: Francois-Regis Mughe
    Ut: Renan Lodi
    Gennaro Ivan Gattuso (Olympique Marseille) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Francois-Regis Mughe erstatter Renan Lodi.
    77'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    78'
    Målet til Olympique Marseille sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Olympique Marseille blir annullert
    79'
    Inn: Lorenz Assignon
    Ut: Benjamin Bourigeaud
    Stade Rennes bytter ut Benjamin Bourigeaud med Lorenz Assignon.
    79'
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Enzo Le Fee
    Stade Rennes gjør sitt fjerde bytte. Enzo Le Fee erstattes av Ludovic Blas.
    79'
    Inn: Bertug Ozgur Yildirim
    Ut: Martin Terrier
    Stade Rennes bytter ut Martin Terrier med Bertug Ozgur Yildirim. Dette er det femte byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    79'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Rennes.
    80'
    Arnaud Kalimuendo
    Målsjanse! Arnaud Kalimuendo (Stade Rennes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    81'
    Olympique Marseille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Rennes.
    81'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Francois-Regis Mughe
    Dommer Willy Delajod viser Francois-Regis Mughe (Olympique Marseille) det gule kortet.
    81'
    Ludovic Blas (Stade Rennes) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    82'
    Skudd på mål, Rennes
    84'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    85'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Rennes på egen banehalvdel.
    86'
    Inn: Jordan Veretout
    Ut: Amine Harit
    Amine Harit (Olympique Marseille) erstattes av Jordan Veretout.
    87'
    Frispark til Stade Rennes på halvdelen til Olympique Marseille.
    87'
    88'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Marseille er nær straffområde.
    89'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Stade Renness målområde.
    90'
    Amine Gouiri
    Dommer Willy Delajod gir Amine Gouiri (Stade Rennes) et gult kort.
    90'
    Samuel Gigot (Olympique Marseille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Orange Velodrome.
    90'+1
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Samuel Gigot som kommer tilbake på banen i Marseille.
    90'+2
    90'+3
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor Stade Rennes-området.