CA Osasuna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Osasuna får tildelt et hjørnespark
    2'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    Yeremi Pino
    Villarreal CF avanserer forover i Pamplona. Yeremi Pino avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Villarreal får tildelt et frispark
    I Pamplona har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til CA Osasuna på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd utenfor mål, Osasuna
    Lucas Torro
    Målsjanse! Lucas Torro (CA Osasuna) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til CA Osasuna.
    12'
    Frispark for CA Osasuna på egen banehalvdel.
    12'
    Mål for Villarreal!
    Osasuna 0 - 1 Villarreal
    Mål: Samuel Chukwueze
    Målgivende: Alfonso Pedraza
    Mål! Samuel Chukwueze gir Villarreal CF ledelsen 0-1 i Pamplona. Flott spill fra Alfonso Pedraza før målet.
    14'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    16'
    Villarreal blir avblåst for offside
    Samuel Chukwueze
    Villarreal CF angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    17'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    19'
    Målet til Villarreal blir annullert
    19'
    Osasuna blir avblåst for offside
    Enrique Barja
    En av CA Osasunas spillere blir avblåst for offside på Estadio El Sadar.
    20'
    23'
    Frispark Villarreal CF.
    25'
    Frisparket tildelt Villarreal CF er farlig nær CA Osasunas målområde.
    29'
    Skudd på mål, Villarreal
    30'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Villarreal får tildelt et hjørnespark
    30'
    Raul Albiol
    Villarreal CF fosser forover og Raul Albiol fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    31'
    32'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Gerard Moreno
    Villarreal CF gjør sitt første bytte. Gerard Moreno erstattes av Jose Luis Morales.
    35'
    Skudd på mål, Osasuna
    Lucas Torro
    CA Osasuna angriper. Lucas Torro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    Osasuna, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Osasuna
    Nacho Vidal
    Dommeren gir Nacho Vidal (CA Osasuna) et gult kort.
    39'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Sjanse til Villarreal CF! Samuel Chukwueze er nær ved å score, men keeper redder.
    42'
    42'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Pamplona fordi Alfonso Pedraza får behandling for en skade på banen.
    45'
    Alfonso Pedraza er tilbake i kampen igjen.
    45'
    45'+2
    Jose Luis Morales
    Villarreal CF angriper, men Alejandro Muniz Ruiz blåser for offside.
    45'+3
    45'+4
    Spillerbytte - Osasuna
    Inn: Darko Brasanac
    Ut: Nacho Vidal
    CA Osasuna bytter ut Nacho Vidal med Darko Brasanac.
    46'
    Inn: Aissa Mandi
    Ut: Raul Albiol
    Bytte for Villarreal CF. Aissa Mandi kommer inn for Raul Albiol på Estadio El Sadar.
    46'
    Inn: Johan Mojica
    Ut: Alfonso Pedraza
    Quique Setien gjør dagens tredje bytte i Pamplona, når han tar ut Alfonso Pedraza og setter inn Johan Mojica.
    46'
    46'
    Lucas Torro
    Lucas Torro (CA Osasuna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    47'
    CA Osasuna må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.
    48'
    49'
    52'
    Abdessamad Ezzalzouli
    Abdessamad Ezzalzouli (CA Osasuna) kommer til en målsjanse på Estadio El Sadar, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    Gult kort til Villarreal
    Yeremi Pino
    Yeremi Pino (Villarreal CF) får et gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    57'
    59'
    Johan Mojica
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Johan Mojica går utenfor.
    64'
    Inn: Ante Budimir
    Ut: Ezequiel Avila
    Jagoba Arrasate (CA Osasuna) gjør sitt andre bytte for dagen. Ante Budimir erstatter Ezequiel Avila.
    64'
    Yeremi Pino
    Målsjanse til Villarreal CF! Yeremi Pino treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    66'
    Ramon Terrats ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Ramon Terrats
    Ramon Terrats (Villarreal CF) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Giovani Lo Celso.
    68'
    Darko Brasanac
    Darko Brasanac (CA Osasuna) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Målsjanse! Jose Luis Morales (Villarreal CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Darko Brasanac (CA Osasuna) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    72'
    72'
    Darko Brasanac (CA Osasuna) kommer til en målsjanse på Estadio El Sadar, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Pablo Ibanez
    Ut: Lucas Torro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA Osasuna. Inn kommer Pablo Ibanez, mens Lucas Torro tar plass på benken.
    78'
    Inn: Ruben Garcia
    Ut: Abdessamad Ezzalzouli
    CA Osasuna bytter ut Abdessamad Ezzalzouli med Ruben Garcia. Dette er det fjerde byttet som Jagoba Arrasate gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Kike
    Ut: Enrique Barja
    Jagoba Arrasate (CA Osasuna) gjør sitt femte bytte for dagen. Kike erstatter Enrique Barja.
    78'
    78'
    Osasuna 0 - 2 Villarreal
    Mål: Jose Luis Morales
    Mål! Villarreal CF øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Jose Luis Morales på Estadio El Sadar.
    85'
    Inn: Kiko Femenia
    Ut: Samuel Chukwueze
    Quique Setien gjør dagens femte bytte i Pamplona, når han tar ut Samuel Chukwueze og setter inn Kiko Femenia.
    85'
    Jose Luis Morales (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    87'
    I Pamplona har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    88'
    Villarreal CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    Ante Budimir
    I Pamplona får Ante Budimir (CA Osasuna) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    90'+1
    90'+1
    Osasuna 0 - 3 Villarreal
    Målgivende: Yeremi Pino
    Jose Luis Morales setter ballen i mål og øker Villarreal CFs ledelse til 0-3 i Pamplona. Det er en fin assist fra Yeremi Pino.