Denne kampen har begrenset kampdekning. Kampresultat vil vises etter kampslutt.
Kampanalyse (AI)

Kampens betydning for tabellplassering

Kampen mellom Osterlen FF og IFK Berga er en betydningsfull kamp i Division 2, Södra Götaland. Osterlen FF ligger på en sterk tredjeplass med 32 poeng etter 16 kamper og har vist solid form gjennom sesongen. IFK Berga er nede på tiendeplass med 17 poeng, og trenger sårt poeng for å bevege seg oppover på tabellen. Dette oppgjøret kan derfor ha stor innvirkning på begge lags målsetninger for sesongen.

Historiske oppgjør og skader

Ser vi på de siste møtene mellom Osterlen FF og IFK Berga, har Osterlen FF et klart overtak med to seiere, mens én kamp har endt uavgjort. Det har vært scoret totalt seks mål i disse kampene, noe som tyder på at kampene ofte er tettere enn tabellposisjonene skulle tilsi. Ingen av lagene rapporterer om skader eller suspensjoner før denne kampen, noe som betyr at begge kan stille med sine sterkeste lag.

Interessante fakta fra statistikken

I denne sesongen har IFK Berga scoret færre mål enn Osterlen FF, noe som kan være en utfordring mot et såpass målsterkt lag som Osterlen. Når Osterlen FF spiller på hjemmebane, har de en tendens til å være vanskelig å slå, dette kan bli en nøkkelfaktor i kampen. Det skal bli spennende å se om IFK Berga klarer å snu statistikken i sin favør og overraske i dette oppgjøret.

VG Live er en del av Schibsted Media. Schibsted Media AS og Schibsted ASA er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her