Frispark for Pafos FC på egen banehalvdel.
    IF Elfsborg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Spilleren på Pafos FC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    14'
    Rødt kort til Pafos FC
    Joao Correia
    Joao Correia (Pafos FC) må forlate banen etter at dommer Gal Laibuvitz trekker fram det røde kortet!
    15'
    Frispark til IF Elfsborg på halvdelen til Pafos FC.
    15'
    Elfsborg får tildelt et hjørnespark
    Arber Zeneli
    Gal Laibuvitz tildeler IF Elfsborg en corner. Arber Zeneli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Skudd på mål, Elfsborg
    Michael Baidoo
    Michael Baidoo (IF Elfsborg) avanserer forover på Geroskipou Municipality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Elfsborg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Arber Zeneli (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Geroskipou Municipality Stadium.
    16'
    Gal Laibuvitz signaliserer et frispark til Pafos FC på egen banehalvdel.
    17'
    Timothy Ouma
    Timothy Ouma (IF Elfsborg) får et gult kort av dommer Gal Laibuvitz.
    17'
    Mål for Elfsborg!
    Pafos FC 0 - 1 Elfsborg
    Mål: Timothy Ouma
    Målgivende: Rami Kaib
    Mål! Timothy Ouma header ballen i mål og gir IF Elfsborg ledelsen 0-1 på Geroskipou Municipality Stadium. Det er en fin assist fra Rami Kaib.
    23'
    Bruno
    Bruno (Pafos FC) kommer seg fri på Geroskipou Municipality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Pafos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Elfsborg scorer selvmål!
    Pafos FC 1 - 1 Elfsborg
    Mål: Sebastian Holmén
    Et uheldig selvmål av Sebastian Holmén gjør at det står 1-1 på Geroskipou Municipality Stadium.
    25'
    28'
    I Geroskipou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Skudd utenfor mål, Elfsborg
    IF Elfsborg angriper, men avslutningen til Arber Zeneli går utenfor.
    31'
    Pedro Pelagio
    Sjanse i Geroskipou! Pedro Pelagio (Pafos FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Pedro Pelagio (Pafos FC) kommer til en målsjanse på Geroskipou Municipality Stadium, men klarer ikke å score.
    34'
    35'
    Det blir farlig! Frispark for Pafos FC er nær straffområde.
    36'
    Andri Fannar Baldursson
    Andri Fannar Baldursson (IF Elfsborg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    Pafos FC avanserer forover i Geroskipou. Muamer Tankovic avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark IF Elfsborg.
    38'
    Sjanse! IF Elfsborg avanserer forover, men Arber Zeneli avslutter utenfor.
    40'
    Frispark i en god posisjon for Pafos FC!
    41'
    Gustav Henriksson
    Gustav Henriksson (IF Elfsborg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    41'
    Mål for Pafos FC!
    Pafos FC 2 - 1 Elfsborg
    Mål: Vlad Dragomir
    Målgivende: Muamer Tankovic
    Mål! Pafos FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Vlad Dragomir på Geroskipou Municipality Stadium. Muamer Tankovic var nest sist på ballen.
    43'
    45'+3
    Frispark til Pafos FC på halvdelen til IF Elfsborg.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Elfsborg
    Inn: Niklas Hult
    Ut: Timothy Ouma
    IF Elfsborg bytter ut Timothy Ouma med Niklas Hult. Dette er det første byttet som Oscar Hiljemark gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Besfort Zeneli
    Ut: Rami Kaib
    Bytte for IF Elfsborg. Besfort Zeneli kommer inn for Rami Kaib på Geroskipou Municipality Stadium.
    46'
    46'
    Pafos FC 2 - 2 Elfsborg
    Mål: Michael Baidoo
    Målgivende: Niklas Hult
    Mål! Michael Baidoo utligner til 2-2. Niklas Hult sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Pafos FC 2 - 3 Elfsborg
    Mål: Andri Fannar Baldursson
    Mål! IF Elfsborg tar ledelsen 2-3 ved Andri Fannar Baldursson.
    48'
    Spillerbytte - Pafos FC
    Inn: Marios Elia
    Ut: Jaja
    Juan Carlos Carcedo gjør dagens første bytte i Geroskipou, når han tar ut Jaja og setter inn Marios Elia.
    49'
    Muamer Tankovic (Pafos FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    Besfort Zeneli
    I Geroskipou slår Besfort Zeneli en corner fra høyre.
    52'
    54'
    54'
    Besfort Zeneli (IF Elfsborg) slår en corner fra høyre side på Geroskipou Municipality Stadium.
    54'
    54'
    54'
    Besfort Zeneli (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Geroskipou Municipality Stadium.
    54'
    Besfort Zeneli (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra venstre på Geroskipou Municipality Stadium.
    55'
    Gult kort til Pafos FC
    Moustapha Name
    Moustapha Name (Pafos FC) pådrar seg et gult kort.
    56'
    I Geroskipou slår Besfort Zeneli en corner fra venstre.
    56'
    57'
    Inn: Jalal Abdullai
    Ut: Per Frick
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for IF Elfsborg. Inn kommer Jalal Abdullai, mens Per Frick tar plass på benken.
    57'
    Pafos FC 2 - 4 Elfsborg
    Mål: Jalal Abdullai
    Målgivende: Michael Baidoo
    Mål! Jalal Abdullai øker ledelsen til 2-4. Flott spill fra Michael Baidoo før målet.
    58'
    Inn: Onni Valakari
    Ut: Muamer Tankovic
    Juan Carlos Carcedo (Pafos FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Onni Valakari erstatter Muamer Tankovic.
    60'
    Inn: Diogo Dall'Igna
    Ut: Moustapha Name
    Pafos FC bytter ut Moustapha Name med Diogo Dall'Igna. Dette er det tredje byttet som Juan Carlos Carcedo gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Johan Larsson
    Ut: Michael Baidoo
    Oscar Hiljemark gjør dagens fjerde bytte i Geroskipou, når han tar ut Michael Baidoo og setter inn Johan Larsson.
    62'
    Gal Laibuvitz signaliserer et frispark til IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    66'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Andri Fannar Baldursson (IF Elfsborg) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Andri Fannar Baldursson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Geroskipou.
    68'
    Inn: Ahmed Qasem
    Ut: Simon Hedlund
    IF Elfsborg bytter ut Simon Hedlund med Ahmed Qasem.
    69'
    Onni Valakari
    Gal Laibuvitz tildeler Pafos FC en corner. Onni Valakari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Vlad Dragomir
    Målsjanse! Vlad Dragomir (Pafos FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    74'
    74'
    I Geroskipou slår Arber Zeneli en corner fra venstre.
    75'
    Arber Zeneli (IF Elfsborg) slår en corner fra venstre side på Geroskipou Municipality Stadium.
    75'
    Målsjanse til IF Elfsborg! Besfort Zeneli treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    75'
    Inn: Patrick Twumasi
    Ut: Bruno
    Bytte for Pafos FC. Patrick Twumasi kommer inn for Bruno på Geroskipou Municipality Stadium.
    76'
    Pafos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IF Elfsborg.
    76'
    IF Elfsborg angriper i Geroskipou. Besfort Zeneli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Ahmed Qasem
    Målsjanse på Geroskipou Municipality Stadium! Ahmed Qasem fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Elfsborg blir avblåst for offside
    En av IF Elfsborgs spillere går i offside.
    79'
    Patrick Twumasi
    Gal Laibuvitz tildeler Pafos FC en corner. Patrick Twumasi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Patrick Twumasi (Pafos FC) løfter inn en corner fra høyre på Geroskipou Municipality Stadium.
    81'
    Pafos FC angriper på Geroskipou Municipality Stadium, men Jairo de Macedo Da Silva header utenfor.
    81'
    Besfort Zeneli (IF Elfsborg) løfter inn en corner fra høyre på Geroskipou Municipality Stadium.
    82'
    Frispark for IF Elfsborg på egen banehalvdel.
    83'
    IF Elfsborg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    84'
    Pafos FC 2 - 5 Elfsborg
    Mål: Arber Zeneli
    I Geroskipou øker IF Elfsborg ledelsen til 2-5 takket være et mål av Arber Zeneli. Niklas Hult var nest sist på ballen.
    85'
    88'
    Gal Laibuvitz signaliserer et frispark til Pafos FC like utenfor IF Elfsborg-området.
    90'
    Frisparket tildelt IF Elfsborg er farlig nær Pafos FCs målområde.
    90'+2
    IF Elfsborg angriper. Arber Zeneli får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.