1-0
1-1
Broh90'+5
2-1
    Dommer Lorenzo Maggioni ser at linjemannen løfter flagget, og Benevento Calcios Diego Farias blåses av for offside.
    1'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    5'
    I Palermo slår Camillo Ciano en corner fra høyre.
    7'
    Camillo Ciano (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    7'
    Frederic Veseli
    Sjanse til Benevento Calcio! Frederic Veseli er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Palermo FC!
    Palermo FC 1 - 0 Benevento Calcio
    Mål: Marco Sala
    Målgivende: Nicola Valente
    Marco Sala dundrer ballen i mål og Palermo FC tar ledelsen 1-0 på Renzo Barbera. Det er en fin assist fra Nicola Valente.
    11'
    Målet til Palermo FC sjekkes av VAR
    13'
    Målet til Palermo FC blir stående
    13'
    13'
    Dario Saric
    Palermo FC fosser forover og Dario Saric fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Benevento Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Lorenzo Maggioni tildeler Palermo FC en corner. Nicola Valente sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Nicola Valente (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    20'
    Claudio Gomes
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Claudio Gomes går utenfor.
    20'
    I Palermo slår Camillo Ciano en corner fra venstre.
    21'
    23'
    Pasquale Schiattarella
    Pasquale Schiattarella (Benevento Calcio) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men klarer ikke å score.
    23'
    Matteo Brunori
    Matteo Brunori (Palermo FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    25'
    25'
    Lorenzo Maggioni tildeler Benevento Calcio en corner. Camillo Ciano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Camillo Ciano (Benevento Calcio) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    27'
    Kamil Glik
    Kamil Glik (Benevento Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Dario Saric
    Palermo FC avanserer forover i Palermo. Dario Saric avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Mål for Benevento Calcio!
    Palermo FC 1 - 1 Benevento Calcio
    Mål: Diego Farias
    Målgivende: Camillo Ciano
    Mål! Diego Farias utligner for Benevento Calcio. Stillingen er dermed 1-1 i Palermo. Camillo Ciano var nest sist på ballen.
    28'
    Camillo Ciano
    Camillo Ciano (Benevento Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    I Palermo slår Dario Saric en corner fra venstre.
    33'
    Valerio Verre
    Valerio Verre (Palermo FC) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Nicola Valente (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    35'
    Dario Saric
    Dario Saric (Palermo FC) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    35'
    36'
    38'
    Gennaro Acampora
    I Palermo får Gennaro Acampora (Benevento Calcio) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    38'
    38'
    38'
    Palermo FC angriper på Renzo Barbera. Matteo Brunori header utenfor.
    41'
    Dommer Lorenzo Maggioni venter med å sette i gang spillet fordi Dario Saric ligger nede.
    42'
    Palermo FC slipper å klare seg uten Dario Saric som kommer tilbake på banen i Palermo.
    42'
    Palermo FCs Marco Sala blåses av for offside på Renzo Barbera.
    44'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Benevento Calcio.
    45'+1
    Spillerbytte - Benevento Calcio
    Inn: Nermin Karic
    Ut: Mattia Viviani
    Andrea Agostinelli (Benevento Calcio) gjør sitt første bytte for dagen. Nermin Karic erstatter Mattia Viviani.
    46'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Jeremie Broh
    Ut: Dario Saric
    Palermo FC bytter ut Dario Saric med Jeremie Broh. Dette er det første byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Samuele Damiani
    Ut: Valerio Verre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Samuele Damiani, mens Valerio Verre tar plass på benken.
    46'
    Frispark for Benevento Calcio på egen banehalvdel.
    47'
    Benevento Calcio angriper. Camillo Ciano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Benevento Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    53'
    Gennaro Tutino
    Sjanse i Palermo! Gennaro Tutino (Palermo FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Diego Farias
    Diego Farias (Benevento Calcio) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Camillo Ciano (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    56'
    Kamil Glik
    I Palermo header Kamil Glik (Benevento Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Marco Sala
    Målsjanse på Renzo Barbera! Marco Sala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    58'
    58'
    Nicola Valente (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    58'
    Inn: Stefano Pettinari
    Ut: Diego Farias
    Diego Farias (Benevento Calcio) erstattes av Stefano Pettinari.
    59'
    I Palermo slår Nicola Valente en corner fra venstre.
    61'
    Lorenzo Maggioni signaliserer et frispark til Palermo FC.
    62'
    Gult kort til Benevento Calcio
    Gennaro Acampora (Benevento Calcio) får et gult kort av dommer Lorenzo Maggioni.
    62'
    Målsjanse til Palermo FC! Matteo Brunori treffer mål, men keeper redder.
    63'
    63'
    63'
    64'
    Palermo FC angriper. Gennaro Tutino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Frispark Benevento Calcio.
    67'
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Gennaro Tutino
    Palermo FC gjør sitt tredje bytte. Gennaro Tutino erstattes av Edoardo Soleri.
    68'
    Inn: Jacopo Segre
    Ut: Claudio Gomes
    Palermo FC bytter ut Claudio Gomes med Jacopo Segre.
    68'
    69'
    Kamil Glik
    Kamil Glik (Benevento) får en nickmöjlighet på Renzo Barbera men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    69'
    Edoardo Soleri
    Palermo FC angriper i Palermo. Edoardo Soleri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    71'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    Gult kort til Palermo FC
    Jacopo Segre
    Jacopo Segre (Palermo FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    71'
    Inn: Andres Tello
    Ut: Gennaro Acampora
    Andrea Agostinelli gjør dagens tredje bytte i Palermo, når han tar ut Gennaro Acampora og setter inn Andres Tello.
    72'
    Inn: Lorenzo Carfora
    Ut: Camillo Ciano
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benevento Calcio. Inn kommer Lorenzo Carfora, mens Camillo Ciano tar plass på benken.
    76'
    Frispark i en god posisjon for Palermo FC!
    77'
    Dommer Lorenzo Maggioni viser Frederic Veseli (Benevento Calcio) det gule kortet.
    77'
    78'
    I Palermo slår Lorenzo Carfora en corner fra høyre.
    82'
    Nermin Karic
    Benevento Calcio angriper i Palermo. Nermin Karic fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    84'
    Lorenzo Carfora (Benevento Calcio) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    87'
    Kan Palermo FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    89'
    Alin Dorinel Tosca
    Alin Dorinel Tosca (Benevento Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Renzo Barbera.
    89'
    Matteo Brunori (Palermo FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Renzo Barbera.
    89'
    Inn: Luca Vido
    Ut: Matteo Brunori
    Palermo FC bytter ut Matteo Brunori som ikke ser ut til å kunne fortsette. Eugenio Corini blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Luca Vido.
    90'+1
    Edoardo Soleri (Palermo FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    90'+3
    Målsjanse på Renzo Barbera! Jacopo Segre fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.