Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Skudd på mål, Palermo FC
    Aleksandar Trajkovski
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Venezia FC scorer selvmål!
    Palermo FC 1 - 0 Venezia FC
    Mål: Maurizio Domizzi
    Et uheldig selvmål av Maurizio Domizzi gjør at det står 1-0 på Renzo Barbera.
    5'
    Venezia FC får tildelt et frispark
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    6'
    Palermo FC får tildelt et frispark
    US Palermo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    9'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt Veneziaet.
    10'
    Frispark Venezia.
    11'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Skudd på mål, Venezia FC
    Marco Pinato
    Venezia angriper i Palermo. Marco Pinato avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Skudd utenfor mål, Palermo FC
    Antonio La Gumina
    Antonio La Gumina (US Palermo) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    Frispark for US Palermo på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    Radoslaw Murawski
    Målsjanse på Renzo Barbera! Radoslaw Murawski fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Palermo FC får tildelt et hjørnespark
    Gianluca Aureliano tildeler US Palermo en corner. Aleksandar Trajkovski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    I Palermo slår Aleksandar Trajkovski en corner fra høyre.
    18'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    20'
    Skudd utenfor mål, Venezia FC
    Matteo Bruscagin
    Venezia angriper i Palermo. Matteo Bruscagin fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    22'
    24'
    Leo Stulac
    Venezia angriper. Leo Stulac får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    Igor Caique Coronado
    Igor Coronado (US Palermo) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    28'
    Dommer Gianluca Aureliano venter med å sette i gang spillet fordi Giuseppe Bellusci ligger nede.
    29'
    Giuseppe Bellusci er på beina igjen og fortsetter kampen på Renzo Barbera.
    31'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Venezia.
    31'
    32'
    Frispark til Venezia på halvdelen til US Palermo.
    33'
    Gult kort til Palermo FC
    Mato Jajalo
    Mato Jajalo (US Palermo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    33'
    Frispark US Palermo.
    34'
    Gult kort til Venezia FC
    Marco Modolo
    Dommeren gir Marco Modolo (Venezia) et gult kort.
    34'
    37'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    38'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt US Palermoet.
    39'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til US Palermo.
    41'
    US Palermo avanserer forover i Palermo. Antonio La Gumina avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Agostino Garofalo
    Målsjanse! Agostino Garofalo (Venezia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Sjanse til US Palermo! Igor Coronado er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    47'
    Marco Modolo (Venezia) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    48'
    Venezia FC får tildelt et hjørnespark
    Gianluca Aureliano tildeler Venezia en corner. Agostino Garofalo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    49'
    51'
    52'
    US Palermo angriper, men avslutningen til Antonio La Gumina går utenfor.
    53'
    Leo Stulac
    Målsjanse til Venezia! Leo Stulac treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Aleksandar Trajkovski (US Palermo) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    55'
    Sjanse! US Palermo avanserer forover, men Igor Coronado avslutter utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Marcello Falzerano
    Ut: Gianni Fabiano
    Bytte for Venezia. Marcello Falzerano kommer inn for Gianni Fabiano på Renzo Barbera.
    56'
    56'
    56'
    57'
    Inn: Gianluca Litteri
    Ut: Marco Modolo
    Filippo Inzaghi (Venezia) gjør sitt andre bytte for dagen. Gianluca Litteri erstatter Marco Modolo.
    59'
    62'
    63'
    64'
    Alex Geijo
    Alexandre Geijo (Venezia) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    64'
    64'
    Marco Pinato (Venezia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    72'
    Gianluca Litteri
    Venezia fosser forover og Gianluca Litteri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Venezia) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    74'
    Målsjanse! Gianluca Litteri (Venezia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Gabriele Rolando
    Ut: Aleksandar Trajkovski
    US Palermo bytter ut Aleksandar Trajkovski med Gabriele Rolando. Dette er det første byttet som Roberto Stellone gjør i dagens kamp.
    76'
    76'
    Leo Stulac
    Leo Stulac (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    77'
    Frispark til US Palermo på halvdelen til Venezia.
    77'
    Leo Stulac
    I Palermo slår Leo Stulac en corner fra høyre.
    78'
    78'
    Inn: Luca Fiordilino
    Ut: Radoslaw Murawski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Palermo. Inn kommer Luca Fiordilino, mens Radoslaw Murawski tar plass på benken.
    80'
    Venezia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra US Palermo.
    81'
    Rødt kort til Venezia FC
    Utvisning! Venezia må klare seg uten Marco Pinato resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    81'
    Igor Coronado (US Palermo) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    85'
    85'
    Igor Coronado (US Palermo) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Inn: Gianmarco Zigoni
    Ut: Alex Geijo
    Filippo Inzaghi gjør dagens tredje bytte i Palermo, når han tar ut Alexandre Geijo og setter inn Gianmarco Zigoni.
    86'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for US Palermo...
    88'
    US Palermo får tildelt et straffespark på Renzo Barbera. Antonio La Gumina tar straffen ... og bommer!
    89'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    89'
    90'+1
    Luca Fiordilino
    Luca Fiordilino (US Palermo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    Venezia angriper og Gianluca Litteri får avsluttet. Headingen treffer ikke US Palermo-målet.