Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Independiente Petrolero på egen banehalvdel.
    Mål for Independiente Petrolero!
    Palmeiras SP 0 - 1 Independiente Petrolero
    Mål: Jose Correa
    Målgivende: Jonathan Ezequiel Cristaldo
    Mål! Jose Correa gir Independiente Petrolero en 0-1 ledelse. Flott spill fra Jonathan Cristaldo før målet.
    6'
    Derlis Lopez signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    8'
    Gult kort til Independiente Petrolero
    Nixon Folleco
    Nixon Folleco (Independiente Petrolero) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    8'
    Frispark til Palmeiras SP på halvdelen til Independiente Petrolero.
    10'
    Eduard Atuesta (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Parque.
    12'
    Frispark Palmeiras SP.
    13'
    Derlis Lopez tildeler Palmeiras SP en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Rafael Navarro
    Rafael Navarro (Palmeiras SP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Eduard Atuesta (Palmeiras SP) slår en corner fra høyre side på Allianz Parque.
    14'
    Derlis Lopez signaliserer et frispark til Independiente Petrolero på egen banehalvdel.
    16'
    Jorge
    Jorge (Palmeiras SP) kommer til en målsjanse på Allianz Parque, men klarer ikke å score.
    19'
    19'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Wesley
    Palmeiras SP avanserer forover i Sao Paulo. Wesley avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Palmeiras SP fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    24'
    I Sao Paulo slår Eduard Atuesta en corner fra høyre.
    27'
    Benjamin Kuscevic
    I Sao Paulo header Benjamin Kuscevic (Palmeiras SP) mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    27'
    Alex Arancibia ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Alex Arancibia er tilbake i kampen igjen.
    30'
    33'
    35'
    36'
    Frisparket tildelt Palmeiras SP er farlig nær Independiente Petroleros målområde.
    38'
    Derlis Lopez signaliserer et frispark til Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    40'
    Mål for Palmeiras SP!
    Palmeiras SP 1 - 1 Independiente Petrolero
    Mål: Ze Rafael
    Mål! Palmeiras SP utligner på Allianz Parque. Målscorer: Ze Rafael.
    41'
    Breno
    Breno skyter i stolpen! Nære på for Palmeiras SP.
    43'
    Eduard Atuesta (Palmeiras SP) slår en corner fra venstre side på Allianz Parque.
    43'
    44'
    Wesley
    Palmeiras SP angriper i Sao Paulo. Wesley avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    Independiente Petrolero, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+2
    Independiente Petrolero tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    46'
    Juan Pablo Rioja
    Juan Rioja fra Independiente Petrolero er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    47'
    Palmeiras SP 2 - 1 Independiente Petrolero
    Mål: Rafael Navarro
    Målgivende: Breno
    Palmeiras SP tar ledelsen 2-1 i Sao Paulo etter en heading av Rafael Navarro! Breno sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Jonathan Ezequiel Cristaldo
    Dommer Derlis Lopez gir Jonathan Cristaldo (Independiente Petrolero) et gult kort.
    48'
    Wesley (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Parque.
    51'
    Breno
    Breno (Palmeiras SP) kommer til en målsjanse på Allianz Parque, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Gustavo Gomez
    Målsjanse på Allianz Parque! Gustavo Gomez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Hjørnespark til Palmeiras SP
    54'
    Palmeiras SP 3 - 1 Independiente Petrolero
    Palmeiras SP går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Rafael Navarro.
    54'
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (Palmeiras SP) kommer seg fri på Allianz Parque, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Palmeiras SP 4 - 1 Independiente Petrolero
    Målgivende: Gabriel Veron
    Mål! Rafael Navarro øker ledelsen til 4-1. Det er en fin assist fra Gabriel Veron.
    56'
    Offside! Gabriel Veron blir vinket av og Palmeiras SP må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    Gabriel Veron
    Gabriel Veron (Palmeiras SP) avanserer forover på Allianz Parque. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Wesley (Palmeiras SP) slår en corner fra høyre side på Allianz Parque.
    61'
    62'
    Spillerbytte - Independiente Petrolero
    Inn: Leonel Buter
    Ut: Jonathan Ezequiel Cristaldo
    Juan Robledo (Independiente Petrolero) gjør sitt første bytte for dagen. Leonel Buter erstatter Jonathan Cristaldo.
    62'
    Inn: Harold Reina
    Ut: Jose Correa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Independiente Petrolero. Inn kommer Harold Reina, mens Jose Correa tar plass på benken.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Danilo Oliveira
    Ut: Eduard Atuesta
    Palmeiras SP bytter ut Eduard Atuesta med Danilo. Dette er det første byttet som Abel Ferreira gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Murilo Cerqueira
    Ut: Gustavo Gomez
    Gustavo Gomez (Palmeiras SP) erstattes av Murilo Cerqueira.
    66'
    Inn: Raphael Veiga
    Ut: Breno
    Bytte for Palmeiras SP. Raphael Veiga kommer inn for Breno på Allianz Parque.
    66'
    Inn: Janeiler Rivas
    Ut: Luis Alberto Acuna
    Juan Robledo gjør dagens tredje bytte i Sao Paulo, når han tar ut Luis Alberto Acuna og setter inn Janeiler Rivas.
    66'
    66'
    En av Palmeiras SPs spillere blir avblåst for offside på Allianz Parque.
    67'
    Derlis Lopez tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Wesley
    Sjanse! Palmeiras SP avanserer forover, men Wesley avslutter utenfor.
    68'
    71'
    Inn: Rony
    Ut: Wesley
    Palmeiras SP gjør sitt fjerde bytte. Wesley erstattes av Rony.
    72'
    Raphael Veiga
    Sjanse i Sao Paulo! Raphael Veiga (Palmeiras SP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    72'
    72'
    73'
    Ze Rafael
    Ze Rafael (Palmeiras SP) avanserer forover på Allianz Parque. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Parque.
    74'
    Palmeiras SP 5 - 1 Independiente Petrolero
    Målgivende: Mayke
    Mål! Palmeiras SP øker ledelsen til 5-1 etter en scoring av Rafael Navarro på Allianz Parque. Mayke var nest sist på ballen.
    78'
    Inn: Gabriel Menino
    Ut: Ze Rafael
    Palmeiras SP bytter ut Ze Rafael med Gabriel Menino.
    79'
    Palmeiras SP 6 - 1 Independiente Petrolero
    Mål: Rony
    Målgivende: Rafael Navarro
    Mål! Rony øker Palmeiras SPs ledelse til 6-1 på Allianz Parque. Det er en fin assist fra Rafael Navarro.
    80'
    Mayke
    Palmeiras SP angriper, men avslutningen til Mayke går utenfor.
    84'
    Inn: Diago Gimenez
    Ut: Jennry Alaca
    Juan Robledo (Independiente Petrolero) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Diago Gimenez erstatter Jennry Alaca.
    85'
    Inn: Joel Bejarano
    Ut: Alejandro Bejarano
    Juan Robledo gjør dagens femte bytte i Sao Paulo, når han tar ut Alejandro Bejarano og setter inn Joel Bejarano.
    85'
    86'
    Palmeiras SP 7 - 1 Independiente Petrolero
    Mål: Raphael Veiga
    Målgivende: Gabriel Menino
    Raphael Veiga setter ballen i mål og øker Palmeiras SPs ledelse til 7-1 i Sao Paulo. Flott spill fra Gabriel Menino før målet.
    86'
    89'
    Independiente Petrolero må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palmeiras SP.
    90'
    Diago Gimenez
    Diago Gimenez (Independiente Petrolero) får et gult kort av dommer Derlis Lopez.
    90'
    Palmeiras SP 8 - 1 Independiente Petrolero
    I Sao Paulo øker Palmeiras SP ledelsen til 8-1 takket være et mål av Raphael Veiga.